roxanne
Forum VIP
Zastal nie ma szans z druzyna, ktora ma problem mecz wygrac w ACB? Nie robmy jaj, wiecej wiary w Zielona Gore. To jest mecz 50 na 50, wlasna hala i tacy graczy jak Hosley, Stevic czy Walter moga doprowadzic do sukcesu. Nie wiem czy ogladales w tym sezonie Cajasol. Ja tak i jestem w negatywnym szoku. Dlugie momenty padaki w ataku polaczone z gra w obronie gdzie kazdy wchodzi jak w maslo. Przewaga cm po stronie Hiszpanow? Hmm ale konkretnie to gdzie bo tam zgraja 2 metrówców a tu Stevic Sroka Boro mniej ale jakosc sie liczy a tu przewagi nie widze. Za to na 1-2 Cesna Chanas Walter a tam padaka totalna Satoransky i dziadek Blakney sciagniety z emerytury w Rosji. Nie typuje tego meczu ale nie odbieram szans, wrecz przeciwnie 50 na 50 ale przewaga parkietu i blysk Hodga to ten 1% wiecej dla ZG. Jesli oni sa tacy mocni to czemu tyle meczow uwalaja? Trener legena sobie nie radzi? ???? Strzlecow tez maja genialnych, numer one Satoranski.... nc.
wiQ/ Jeżeli dla Ciebie Satoransky = padaka to nie mamy wogóle o czym dyskutować.
Po co jest forum zeby dyskutowac ???? Max sredniak, jeden z najgorszych na swojej pozycji w lidze, stad wzmocnienie dziadkiem i problemy z rozegraniem w Cajasol. Tabela nie klamie.
Jednak gram Zastal, Cajasol słabsze wyjazdowe z cienkim rozegraniem.
Zastal Stelmet ZG 1.97 5/10
I jak tu nie kochac Satranskiego? strata za strara, beznadziejny grajek, nie ma zadnego rozwgrania Cajasol, wiec tylko odpalaja trzy lub pod kosz, super mecz Hollanda i to trzyma cieniasow z Cajasol.
Kolejny faul Sato w ataku 2/6 z gry, geniusz SIEDEM STRAT!
wiQ/ Jeżeli dla Ciebie Satoransky = padaka to nie mamy wogóle o czym dyskutować.
Po co jest forum zeby dyskutowac ???? Max sredniak, jeden z najgorszych na swojej pozycji w lidze, stad wzmocnienie dziadkiem i problemy z rozegraniem w Cajasol. Tabela nie klamie.
Jednak gram Zastal, Cajasol słabsze wyjazdowe z cienkim rozegraniem.
Zastal Stelmet ZG 1.97 5/10
I jak tu nie kochac Satranskiego? strata za strara, beznadziejny grajek, nie ma zadnego rozwgrania Cajasol, wiec tylko odpalaja trzy lub pod kosz, super mecz Hollanda i to trzyma cieniasow z Cajasol.
Kolejny faul Sato w ataku 2/6 z gry, geniusz SIEDEM STRAT!