... dawno nie pisałem...
Donieck jest bardzo nie równy i tego należy się obawiać w tym meczu. Ogólnie krótka ławka może ale nie musi dać o sobie znać. Wszystko zależy jak w obronie stanie Trefl. Strata Tabaka to katastrofa nie tylko dla Trefla ale dla polskiego basketu... Wilq ma rację że ten trener nie pokieruje tym zespołem ale nie wierzę że zawodnicy pozapominali jak się gra
. Mecz będzie ciężki ale też przychylam się w stronę Ukraińców.
DONIECK WIN. Obawy okazały się słuszne...
Przeciwko Banvitowi nie zdecyduję się grać bo Mariupol to ogóry.. tak tak to są ogórki które jak Banvit dobrze zacznie to nie podejmą rękawicy. 0-3 gospodarzy i tak naprawdę iluzoryczne szanse na awans.
NO BET, niemniej przeszacowanie jest mega gdy widzi się kurs 3.00 Znowu miałem rację że nie opłaca sie grać gospodarzy...
Panionios-u HC +19,5 wygląda moim zdaniem uczciwie. Kazań zdominuje mecz na starcie i potem powinien mocniej rotować składem (niemniej to basket i nie wiadomo jak do tego podejdą Grecy. Może przyjadą na wycieczkę i dostaną 40...
).
Coraz bardziej się przekonuję do VEF Ryga
. Kurs zaczyna powoli łapać wahnięcia w dół. Decyzję o grze na nich podejmę jutro przed meczem.
159 ???? lubię tak .... jasny gwint o jeden wolny za dużo ... Coś zagrałeś prof ?
Budivelnik-u też do końca przekonany nie jestem, bo ten Hapoel to może za każdym razem zaskoczyć in plus. Zespoły budowane "made by
USA" mają to do siebie że potrafią odpalić sporą zdobyczą punktową. Nie widzę też jakoś przekonywującej obrony naszych wschodnich kamratów. Idąc tym tropem dalej gram
over 158,5pts.
Buducnost over 140,5. Bez komentarza ! Takie niskie linie w Podgoricy to ja biorę z pocałowaniem ręki. Belgowie potrafią grać szybki basket i myślę że spokojnie ta granica pęknie jak dopisze obydwu drużynom skuteczność na poziomie 45%. Liczę na skuteczność zawodników obydwu drużyn.
Kurs na Zastal mnie dziwi i to trzeba się zastanowić. Mecz o wyjście z grupy dla jednych i drugich a kursy 1.50 - 2.40 dosyć dziwnie wyglądają. Osobiście kierowałbym się w stronę polskiej drużyny, ale to tak na razie na wyczucie idę.
Do przemyślenia.
Valencia z Niemcami sobie powinna poradzić jak będzie im się chciało. To jest moje główne pytanie na ten mecz, czy im będzie się chciało ? Wygrali z Barceloną po dobrym meczu i teraz jadą przekonani o swoje sile do Niemiec gdzie tak naprawdę nie muszą wygrywać. Do tego w sobotę mecz z rewelacją ACB Gran Canarią na wyjeździe i myślę że to będzie ich priorytet. HC bym się nie odważył.
Znowu obawy okazują się uzasadnione i live wyłapany ślicznie po kursie 3.00
Cholet z Ciboną to dla mnie bez dwóch zdań
over 148,5pts. W pierwszym meczu była strzelanina i padło 185pts więc w rewanżu zakłady że padnie o 30-35pts mnie co i tak daje over...
.
Ulm z Petersburgiem to dla mnie under 149,5pts 151 !! kolejny dziś o 1-2 pts przez wolne... . Wilq przed pierwszym mecze chyba coś wspominał o dobrej defensywie Rosjan ale zapomniał o ofensywie która wtedy była hot. Teraz rewanż i myślę że już oba zespoły się poznały i zniwelują swoje podstawowe atuty i obejrzymy brzydki mecz.
Lukoil Academic to dog dnia ???? . Nie byłbym sobą jakby czegoś takiego nie spróbował. Argumentów nie ma sensu podawać. Dla Hiszpanów to jest trening i nie będą umierać na boisku. Dla gości którzy mają kim postraszyć to mecz o życie można rzec przy założeniu że Podgorica wygrywa.
TO DNO DNIA !!
Le Mans -6,5 i under 172,5 Crveny ???? to chętnie bym poddał do analizy tutaj.
REASUMUJĄC : ŻENADA
-------
To są moje przemyślenia i proszę tego nie pojmować w ten sposób że to wszystko gram. Nad tym się zastanawiam i jestem do tych typów przekonany w większym bądź mniejszym stopniu. Wybór pamiętajcie zawsze zależy od nas samych. Ja od siebie liczę na dobrą skuteczność a jak wyjdzie to parkiet pokarze.
--------
Linia jakaś taka dosyć wysoka mimo tego że wysoko było w pierwszym meczu to już drugi nie musi być aż tak overowy
(mówię odnośnie VEF). Jeżeli Ryga pójdzie na wymianę ognia to chyba tego nie ogarną więc trzeba to wybronić aby wygrać.
Wahnięcia kursów podczas 1Q jeżeli chodzi o under/over spowodowały uśmiech na mojej twarzy... od 152,5 po 3,5min gry po 162,5 ???? na 30s przed kończem kwarty... Piszę to aby pokazać jak szybko można zgłupieć ????