>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EuroBasket 2025

R 2,5M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Koszykówka Eurobasket
Godzina: 17:00
Spotkanie: Islandia - Słowenia
Typ Islandia poniżej 84,5 pkt
Kurs: 1,48
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Pierwszy wrześniowy typ zupełnie przestrzelony, ale kto mógł się spodziewać tylko 47 punktów rzuconych przez Argentynę i jednak bardziej lubię undery niż overy. Na wtorek proponuję under punktowy po stronie Islandczyków w meczu ze Słowenią. Linia wysoka, ale Słoweńcy słabo bronili w dwóch pierwszych meczach, gdzie dali sobie rzucić powyżej 100 punktów Polsce i Francji. Trzecim meczu porządnie zastopowali Belgię, dając im rzucić tylko 69 oczek. Islandczycy na tych mistrzostwach nie przekroczyli 75 punktów – tyle rzucili Polakom 71 Izraelowi i tylko 64 Belgii. W moje ocenie nie dadzą rady zagrozić Słoweni i ich zdobycz znowu będzie koło 70 kilku oczek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1592
Z 1,4M
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 17:15
Spotkanie: Cypr - Gruzja handicap [30,5 -0 ]
Typ: Cypr +30,5 pkt 61-93
Kurs: 1,59
Bukmacher: Forbet
Analiza: Cypr to bardzo słaby zespół który na tych mistrzostwach gra fatalnie i obecnie zajmuje ostatnie 6 miejsce w vw tabeli grupy C.W swoim ostatnim meczu bardzo wysoko przegrali oni z Hiszpanią 91-47.Ich rywale koszykarze Gruzji mieli dobry początek mistrzostw niespodziewanie wygrywając z Hiszpanią,Ale w kolejnych 2 spotkaniach już nie mieli żadnych szans i wysoko przegrali odpowiednio z Włochami 78-62 i w ostatnim pojedynku 94=53 z Grecją. Zwycięzca tego pojedynku na pewno jest już znany i jest nim zespół Gruzji ,tylko pytanie iloma punktami wygra ta drużyna ten mecz.Moim zdaniem jednak Cypr nie przegra zbyt wysoko tego pojedynku.

Ostatnia edycja:
movieplk 498,1K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
Na razie dramat turniej z mojej strony, ale próbujemy dalej...

02/09/2023 20:30 CET
Polska - Francja (powyżej 83.5)
1.95 (STS)/1.88 (Fortuna)/1.85 (Superbet)
5/10

Mamy bilans 3-0, ale równie dobrze mogło być 1-2. Mamy masę szczęścia, że Loyd i Ponitka grają na 100% swoich możliwości i świetnie trafiają trójki, a przeciwnicy pudłują otwarte rzuty za trzy (6/26 Islandia, 8/35 Izrael). Francja ma mocnych podkoszowych, gdzie idzie nas spunktować i mamy tam dziury na pozycjach 4-5 pod względem fizyczności. Mamy też krótki skład wartościowych zawodników i wszystko się opiera na kilku graczach. Francja jest w stanie iść na szybkościowe i fizyczne batalie jaką zrobiła ze Słowenią, gdzie zajechali Doncica. Dlatego dziś myślę, że jednak Polska wróci do grania ze sparingów, gdzie dostawali w łeb i Francja zrobi swoją linię.

Tutaj przy wyższym prowadzeniu Francuzów w ogóle Polska może odpuścić mecz i postawić, żeby wygrać z Belgią i mieć bilans 4-1 i liczyć, że Izrael przegra jakiś mecz albo zrobimy ich w małych punktach. Francja podobnie zrobiła w meczu z Izraelem, gdzie rotacja była odpoczynkowa i dostali w łeb, ale będą mieli siły na dziś i tutaj będą szli piecem, a Islandię już i tak powinni zrobić.

03/09/2025 20:15 CET
Turcja (powyżej 79.5) - Serbia
2.00 (Superbet)/1.95 (STS)/1.92 (Fortuna)
5/10

Turcja jest świetna na tym turnieju i kurs jest na podstawie zasług z innych lat, bo tutaj po spotkaniach grupowych ja widzę w Serbii tylko lekkiego faworyta i Turcja powinna im się mocno postawić. Sengun wszedł na topowy poziom i te spotkanie może być dla niego wejściem na szczyt topowych zawodników Doncica, Jokica i Giannisa. Serbia bez Bogdanovica i wszystko prawie leży w rękach Jokica, bo Micic jest w słabej dyspozycji i nie będzie grał wg mnie na poziomie IO 2024 patrząc na jego stan fizyczny. Turcja zrobiła linię w 6 ostatnich spotkaniach i liczę, że zrobią to po raz 7.

sunxl 2,6M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Koszykówka/Eurobasket
Godzina: 20:30
Spotkanie: Francja vs Polska
Typ: Jordan Loyd powyżej 20.5 punktów
Kurs: 2.75
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Jordan Loydowski poprowadzi Polaków do kolejnej wygranej? Dzisiaj mało co się dzieje w piłce nożnej, dlatego warto skupić się na innych dyscyplinach.

Nie jestem żadnym ekspertem w koszykówce. Kiedyś sporo oglądałem NBA, teraz ograniczam się jedynie do reprezentacji. Jest spory szum wokół Jordana i widać, że chłop ciągnie naszą reprezentację. Bierze ciężar gry na swoje barki, co było szczególnie widoczne w rywalizacji z Izraelem. Był moment, gdzie jako zespół przekraczaliśmy wielokrotnie czas 24 sekund i to naturalnie zasługa dobrej obrony rywali, ale też i braku decyzyjności.

Dzisiaj najcięższy rywal. Trójkolorowi jednak nie błyszczą na turnieju. Brak wysokiego Alexa Sarra też ma wpływ na rotacje. Jordan do tej pory 32 punkty ze Słowenią, 27 punkty z Izraelem i 26 punkty z Islandią. Linijka 20.5 jest ciekawa i mam nadzieję, że mecz będzie na styku, co pozwoli ją przekroczyć.

Semtex 324,4K

Semtex

Użytkownik
Polska - Francja
Guerschon Yabusele Powyżej 10.5 punktów @1.85 20bet
Zaccharie Risacher Powyżej 11.5 punktów @1.78 20bet

Trochę się zastanawiałem na, którego skrzydłowego/centra Francji tu pozostawić i ostatecznie padło na Yabusele i Risachera. Póki co Yabusele gra słaby turniej, ale wychodzi zawsze w pierwszej piątce, dodatkowo Sarr raczej nie zagra w tym meczu więc ta rotacja będzie nieco krótsza niż w poprzednich spotkaniach. Yabusele to był jeden z głównych filarów sukcesu na IO, świetny turniej wtedy zagrał, szczególnie w fazie pucharowej. Teraz tak kiepsko, ale akurat Polska to jest dobry matchup dla niego, u nas brakuję typowego silnego skrzydłowego do obrony vs. atletyczne murzyny z Francji, tutaj właśnie Sochan mógł się przydać. Przy dobrym wejściu w mecz frontcourtu Francji, spodziewam się sporych problemów pod koszem i overy powinny wlecieć.

Młody z Hox tutaj małe minuty gra, ale dobre wejścia z ławki dawał i tylko z Belgią nie przekroczył wystawionej dzisiaj linii, rzucił wtedy 10 punktów. Przy urazie Sarra i dobrych występach przeciwko Izraelowi i Słowenii, myślę, że on też trochę więcej czasu na parkiecie dostanie, Francja spokojnie może grać 4-5, Risacher-Yabusele przeciwko Polsce i powinno się to sprawdzić.

Otrzymane punkty reputacji: +220
inzaghi78 4K

inzaghi78

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka- ME
Godzina: 14:00
Spotkanie: Belgia - Izrael
Typ: liczba pkt: Belgia poniżej 70,5
Kurs: 1,93
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Czwarta kolejka grupy D, w której jak do tej pory bardzo dobrze spisuje się Polska. Belgowie na piątej pozycji w tabeli i po meczu z Izraelem pozostanie im jeszcze mecz z Polską. Ich punktowa skuteczność w przegranych meczach z Francją to 64, Słowenią 69 a wygranym z Islandią to 71. Izrael z kolei w trzech rozegranych pojedynkach tracił: z Islandią 71, z Polską 66 a z Francją 69 pkt. Izrael jak do tej pory stracił zdecydowanie najmniej punktów- zaledwie 206 a druga Polska 234. Trudno przypuszczać w drużynie Izraela jakąś zmianę stylu gry, czy większą fantazję i pójście na wymianę- typ na solidną obronę i underek Belgów.
Typ dobry, sam gralem under 72,5 ale na tych Mistrzostwach mam wrażenie że najlpiej jakby się grało wszystko na odwrót, fatalne są te mistrzostwa , chyba jedna z gorszych imprez typersko w tym roku, jak widzę po podawanych przez kolegów typach nie tylko dla mnie ...

edit: Ostatecznie Belgia rzuciła 89pkt 🤣 przeciez oni przez 3 lata to chyba raz przekroczyli taka linie 🤦‍♂️

Ostatnia edycja:
P 60,9K

Przybłęda

Użytkownik
Typ dobry, sam gralem under 72,5 ale na tych Mistrzostwach mam wrażenie że najlpiej jakby się grało wszystko na odwrót, fatalne są te mistrzostwa , chyba jedna z gorszych imprez typersko w tym roku, jak widzę po podawanych przez kolegów typach nie tylko dla mnie ...

edit: Ostatecznie Belgia rzuciła 89pkt 🤣 przeciez oni przez 3 lata to chyba raz przekroczyli taka linie 🤦‍♂️
Po prostu trzeba korzystać z tego trendu, szybko obstawić najoczywistszy wynik dziś (Polska - Francja 95:68)... i wszyscy będą zadowoleni 👌

sewerynkg 25,4K

sewerynkg

Użytkownik

Pewnie podobnie będzie w meczu Islandii, dużo ludzi pobralo undery, a tutaj będzie szybki mecz z duża ilościa posiadan, dodatkowo ISL rzuca dużo za 3. Słowenia wygra ten mecz szybkim atakiem i pewnie będzie mega overowy.

little-dj 376,7K

little-dj

Użytkownik
Koszykówka - Mistrzostwa Europy
Francja 🇫🇷 - 🇵🇱 Polska
Francja (handicap -5,5 z dogrywką) @ 1.45, forBET

Z punktu widzenia samego betu dobrze się stało, że Francja zaliczyła wpadkę z Izraelem - nie wyjdą z grupy bez porażki, awans wprawdzie mają zapewniony, ale walczą teraz o lepszy seed, a ostatni mecz z Islandią to powinni wygrać grając nawet rezerwami. Dziś więcej ich ostatni prawdziwy test w fazie grupowej, a raczej nie będę chcieli w fazę główną wejść bez pewnego zwycięstwa nad nie takim słabym rywalem. Polacy największą niespodziankę dotąd sprawili wygrywając ze Słowenią, ale jak widać po kilku spotkaniach, ekipa Doncica za bardzo polega na nim, a w pojedynkę nie da się wygrać meczów nawet na Euro. Francja ma znacznie równiejszy skład, a Polacy są już w na tyle komfortowej sytuacji, że sami będą mieli mniejsze ciśnienie na wygranie.

Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Aldama poniżej 17.5 pkt @1.52 superbet

Wszyscy skupiają się na meczu Polska Francja niemniej Hiszpania Włochy również zapowiada się na interesujące spotkanie. Hiszpanie słabo w meczach towarzyskich przed Eurobasketem. Jednak tutaj 2 pewne wygrane. Dzisiaj myślę, że będzie underowe spotkanie. Obie drużyny grają dobrze w defensywie. Tracą mało punktów. Zdecydowałem się pójść w under punktowy zawodniczka Memphis, Santiego Aldamy. Santi to zawodnik, który przede wszystkim próbuje rzucać trójki. Żeby zrobił dzisiaj 18 punktów myślę, że te minimum 4 trójki musiałby dzisiaj trafić. Spędza na parkiecie połowę czasu a więc około 20 minut. Strzelam w under.

M 117,1K

michalkin

Użytkownik
Koszykówka - Mistrzostwa Europy
Francja 🇫🇷 - 🇵🇱 Polska
Francja (handicap -5,5 z dogrywką) @ 1.45, forBET

Z punktu widzenia samego betu dobrze się stało, że Francja zaliczyła wpadkę z Izraelem - nie wyjdą z grupy bez porażki, awans wprawdzie mają zapewniony, ale walczą teraz o lepszy seed, a ostatni mecz z Islandią to powinni wygrać grając nawet rezerwami. Dziś więcej ich ostatni prawdziwy test w fazie grupowej, a raczej nie będę chcieli w fazę główną wejść bez pewnego zwycięstwa nad nie takim słabym rywalem. Polacy największą niespodziankę dotąd sprawili wygrywając ze Słowenią, ale jak widać po kilku spotkaniach, ekipa Doncica za bardzo polega na nim, a w pojedynkę nie da się wygrać meczów nawet na Euro. Francja ma znacznie równiejszy skład, a Polacy są już w na tyle komfortowej sytuacji, że sami będą mieli mniejsze ciśnienie na wygranie.
Słaby ten argument, że mamy komfortową sytuację i gramy bez ciśnienia. Gramy u siebie więc mobilizacja na 100%, zwłaszcza z takim rywalem.

Edit. I jeśli miałbym grać cokolwiek to właśnie Polska +10 na betfan po kursie 4.60. No nic lepszego nie znajdziemy.

Ostatnia edycja:
M 117,1K

michalkin

Użytkownik
ht. handi +10 praktycznie zerowe zagrożenie. nie zdziwi zwyciestwo naszych. Framcuzi są serio mega słabi.

Do góry Bottom