>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EuroBasket 2025

P 60,9K

Przybłęda

Użytkownik
Portugalia to klase lepszy rywal niż Cypr.. Grecy jeśli tylko bedą chcieli to rzucą 100 pkt lub wiecej. Linia 160 bo Grecy dobry def.. wiec moze byc wynik 110-50 i nie bedzie zaskoczenia
Tylko to jest przecież totolotek. Tak samo jak potężne Jokicie z kelnerami z Portugalii albo granie co rusz na MŚ czy IO polskich siatkarzy na 3:0 z jakimiś wenezuelami. To jest turniej i te topowe ekipy mają wywalone na to, czy wygrają 37 punktami, czy tylko 19-ma. Byle zaoszczędzić siły. Jak już się w to bawić to tylko propozycje tego typu, jak zaproponował Warzyn - przy kursie w okolicach 2.0 po odjęciu podatku.

M 2,3K

marcin9182

Użytkownik
Tylko to jest przecież totolotek. Tak samo jak potężne Jokicie z kelnerami z Portugalii albo granie co rusz na MŚ czy IO polskich siatkarzy na 3:0 z jakimiś wenezuelami. To jest turniej i te topowe ekipy mają wywalone na to, czy wygrają 37 punktami, czy tylko 19-ma. Byle zaoszczędzić siły. Jak już się w to bawić to tylko propozycje tego typu, jak zaproponował Warzyn - przy kursie w okolicach 2.0 po odjęciu podatku.
W tym przypadku zgadzam się z kolegą. Nie wiem czy było zapowiedziane czy tylko buki przewidują że GIannis dziś odpocznie. Nie ma betów na jego punkty zbiórki etc, więc należy założyć że dziś nie zagra. Również próbuje plusowe na słabych Cyprpyjczyków.

Cypr +36,5 @1.8 /Admiralbet

edit: jednak bez Giannisa łatwo

Ostatnia edycja:
movieplk 496,4K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
movieplk movieplk ratuj nas dobrymi typami !
OK, niech będzie :)

30/08/2025 12:30 CET
Litwa - Niemcy powyżej 173.5
1.82 (STS/Fortuna)
5/10

Obie drużyny bardzo mi się podobają pod względem biegania i tutaj się spodziewam szybkiego meczu, w którym będzie wymiana ognia. Obie drużyny wg mnie zmieniły swój styl względem poprzednich lat i teraz jest bardzo dużo szybkiego grania. Niemcy po latach zmieniły trenera, a Litwa chce grać szybko i biegać. Jest jakość zawodników po obu stronach (Niemcy jednak o wiele mocniejsze).

30/08/2025 17:00 CET
Tristan Vukcevic (Serbia - Łotwa) powyżej 6.5 punktów
1.80 (STS/ETOTO)/1.58 (Superbet)
5/10

Nie zagra zawieszony Petrusev za uderzenie pięścią wczoraj, a to jest pozycja Vukcevica. Dodatkowo nie zagra Bogdan Bogdanovic, który doznał urazu wczoraj. Vukcevic wczoraj był tragiczny, ale swoje rzuty miał. We wcześniejszych sparingach robił tę linię, a dziś dodatkowo powinien dostać więcej czasu i myślę, że będzie chciał zmazać plamę po wczoraj, a obrona będzie skupiona na Jokicu, a młody zawodnik Wizards dzięki temu będzie rzucał łatwe punkty.

30/08/2025 17:15 CET
Cypr - Grecja (powyżej 49.5 punktów) 1 POŁOWA
1.97 (ETOTO)/1.95 (STS)/1.88 (Superbet)
5/10

Cypr to fatalna drużyna. Najsłabsza na turnieju. Czytałem greckie media i nie widzę nic o braku Giannisa. Aby chociaż zagrał 10 minut w 1. połowie, a powinno się luźno udać z tymi punktami, bo Serbia rezerwami zdemolowała Cypr w sparingu, a Bośnia jest o wiele słabsza od Grecji. Giannis będzie miał tutaj łatwe punkty, a do tego Dorsey i Sloukas powinni strzelać za łuku. Najważniejsze, aby Giannis zagrał 10 minut i będzie dobrze.

*Można szukać po innych bukach, bo nie przejrzałem większości i mogą mieć też kursy na to.

Otrzymane punkty reputacji: +859
Z 92,4K

zwierzakus

Użytkownik
Szybko bo nie mam czasu. Włosi grają i wyglądają po prostu źle. Gruzja w sparingach dramat(Włosi swoją drogą też) ale mają teraz pełen skład-szczerze pozycja po pozycji wg mnie lepsi niż Włosi. Nie przeceniałbym az tak winu nad słabą Hiszpanią ale było widać że z Shengeila wszystko gra.

Gruzja +4,5 1,95

machlak 1,5K

machlak

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 12:30
Spotkanie: Litwa - Niemcy
Typ: Litwa (+8.5)
Kurs: 1,58
Bukmacher: Totalbet
Analiza: Nie rozumiem kompletnie kursów wystawionych na ten mecz przez buków, są zdecydowanie zawyżone na Litwinów. Jena i druga drużyna to czołówka europejskiej koszykówki i jak dla mnie mecz ten będzie bardzo wyrównany, obie drużyny dysponują dużym potencjałem i zawodnikami z NBA, Euroligi. Obstawiam wyrównane spotkanie które wg. mnie będzie meczem o 1 miejsce w grupie B.
W przeszłości patrząc na bezpośrednie mecze obu ekip w ostatnich latach wygrywała tylko drużyna Litwy.

Psychosocial 1,8M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Typ razem z piłką nożną ale sympatycy koszykówki chyba mi wybaczą.

Palermo v Frosinone 1 1,70 / piłka Włochy 2 21.00 /
Łotwa v Serbia -8,5 2 1,55 / kosz ME 17.00 /
Stawka 5/10 BOX

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-b/palermo-frosinone/v1ON3VYa/#1x2

Najbogatszy klub w Serie B / ta sama grupa co Manchester City / , doskonały trener
Pippo Inzaghi , najlepszy , bardzo silny skład, to główny pretendent do awansu do Serie A . Dziś mają ciężki mecz z bardzo groźną drużyną ale stawiam na ich zw.
Najbezpieczniej byłoby zagrać DNB 1 ale takich kursów jak 1,25 nie grywam .

https://www.betexplorer.com/basketball/europe/eurobasket/latvia-serbia/htG5QVxo/#ha

Serbia nawet bez kontuzjowanego Bogdanovica powinna gładko wygrać . Może nie
15 pkt ale te 9 wystarczy .

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
P 21,7K

paptyd

Użytkownik
2/3 dzisiaj na szybko dwa typy bez analiz bo jestem w biegu

Czech - Estonia @1.8 STS
Estonia bardziej zbilansowana, pełna konta dwie mocne postacie w Czechach.

Islandia -
Belgia @2.1 STS
Belgowie są fatalni, umówmy się że zostaną tu bez ani jednej wygranej, Islandia zdecydowanie lepiej poukladana, fizyczna i lepsza koszykarski

Otrzymane punkty reputacji: +1021
anzelmo 527,3K

anzelmo

Użytkownik
Dlatego lepsza pewniejsza opcja to gra na zawodników nisz jakieś wyjeba...w kosmos hendi to jest turniej gra co 2-3 dni z rywalami na poziomie zawsze ktoś moze mieć dzień konia .... przykład do wczorajszego meczu to Queta i linie na pkt na poziomie 14,5 bo niebotycznym 1 meczu z Czechami gdzie ogarnął linijkę 28 pkt i 18 zbiorek przy Serbach Jokiciu i spółce nie do powtórzenia ale...

Semtex 316,3K

Semtex

Użytkownik
Deni Avdija Powyżej 19.5 puntków @1.90 20bet
Jordan Loyd Powyżej 17.5 punktów @1.82 20bet
Loyd i Avdija 20+ punktów, Loyd 3+ trójek, Polska wygra z żydami @7.50 fortuna

Genialny był ten pierwszy mecz Loyda na EuroBaskecie, 7/8 trójek, pewnie tego nie powtórzy, ogólnie pewnie cała nasza reprezentacja będzie miała problem, żeby powtórzyć tak wybitnie dobry mecz w ataku. Jednak 18 punktów myślę, że Loyd jest w stanie zrobić, na pewno będą na niego grać, przynajmniej powinni, Loyd w takiej formie strzeleckiej będzie ważny przez cały turniej. Przeciwko Słowenii gość szybko tam 3 faule wyłapał, 2-3 kwarta nie grał wiele, głównie się właśnie przez 1 i 4 kwartę odpalił z tego co pamiętam, więc jak będzie podobnie, to znowu sporo rzutów powinien oddawać, przy raczej słabszej skuteczności linia i tak do zrobienia imo.

Avdija 20 oczek vs. Islandia, na takiej sobie skuteczności ale sporo go faulowali i wolnymi nadrobił do overa, my też mamy raczej problem z obroną i dzisiaj może być podobnie jak z Donicicem, że największa gwiazda przeciwników nabiera naszych i wymusza te gwizdki.

Otrzymane punkty reputacji: +308
anzelmo 527,3K

anzelmo

Użytkownik
Avdija chyba z gejzerami ani jednej trojki nie pyknął ale....na szybko bo czas goni Niemcy grają rewelacyjnie(niestety). Dzisiaj nowy dzień i trzeba to ugrać u siebie Ponitka i Jordan to będzie klucz w ofensywie plus twarda dobra obrona tutaj nie ma miękkiej gry na desce troszkę za duzo nam Słowenia po zbierała tych piłek ale...
pod snajpera z fortuny 3,2
Liczba punktów zawodnika - D. Avdija 15 lub więcej (MECZ (Z DOGR.))
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Mateusz Ponitka Powyżej 0.5 (MECZ (Z DOGR.))
Wynik - Polska zwycięstwo (MECZ (Z DOGR.))
Kapitan nasz dal rade w meczu otwarcia dzisiaj powinno byc podobnie musi swoje dorzucić na pewno będzie miał ku temu sporo możliwości Ponitka, Mateusz - suma trafionych rzutów za 3-pkt (włącznie z ew. dogrywką) 2+ 2,1 +
Turcja-Portugalia Adem Bona 7+ pkt 1,73 totalbet
Bona dzisiaj poszaleje pod koszem Portugali powinien spokojnie ok.15 minut dostać troszkę lapie głupie faule ale taki typowy dzik pila pod kosz i z góry pewnie jakieś osobiste sie trafia .Turcja gra szybko bardzo fajny basket Ataman tam fajnie rotuje i Sengun dzisiaj pewnie troszkę mniej po gra raczej mecz pod pełna kontrola sie szykuje.

ferguson2 1,2M

ferguson2

Typer
Doncic over 39.5 pkt @ 5 betclic
Wysoka Linia i wiadomo, że mecz trwa tylko 40 min jednak patrząc po grze Slowenii można być pewny jednego, że Luka to absolutny numer jeden w reprezentacji i musi tutaj zagrać absolutny maks. Rzucił ponad 30 z Polska, nie powinno być inaczej z Francja. Mam tylko nadzieję, że Słoweńcy utrzymają ten mecz i nie będzie blowoutu, bo wtedy Luka zagra duże minuty.

K 83,4K

krzepki89

Użytkownik
Haha włączyłem chwilę gość robi air all z wolnych. Dramat. Do tego petrusev gra i zdobywa pkt. Nie chce mieć pretensji do movie bo taka jest bukmacherka ale teraz research zawiódł a mogę mieć pretensje do siebie bo skład Greków mogłem sprawdzić chwilę przed meczem...

P 21,7K

paptyd

Użytkownik
Polska - Izrael @2.1 STS
Polska (-5.5) @3.1 STS

Bukmacherzy szczerze nienawidzą Polaków. Nie widzę tego, że Izrael wygrywa z Polakami, okej mają solidnego przedstawiciela z NbA który nam zrobi kuku, mają Sorkina który również zrobi z naszego Olka pasztet w najlepszym wypadku ale uważam że Izrael na tym się kończy. Okej przewiduje scenariusz w którym Izrael nas rozstrzeli za trzy, wówczas myślę że nawet Niemcy czy Francja by nie dała rady się postawić, ale biorąc pod uwagę poprzednie mecze, teren na którym grają oraz niechęć do narodu Izraela z mojej strony nie wyobrażam sobie w nich wierzyć. Oczywiście analiza nie może być oparta na wydaje mi się więc, Izrael już się koszykarsko skończył, nie jest to nacja licząca się gdziekolwiek, ich roster oparty jest głównie na zawodnikach ich rodzimej ligi oraz jednego gracza NBA, dodatkowo nazwiska powołane do kadry nie przekonują mnie jakoś niesamowicie mocno.
Polacy są przedewszyztkim zbilansowani, może nie mamy indywidualności na miarę Avdiji lub Sorkina pod dziurą, ale mamy dosyć składny i uzupełniający się roster który grozi zza łuku ważne. Fajnie pokazała to sytuacja w której Sokół popadając w problemy z faulami dostał zmianę i wszedł Zolnierewifz, który pomimo tego, że przepraszam ale Panu doncicowi mógł czyścić buty to dał radę z dwóch stron boiska, a sama kwintesencja było odważne zagranie i wymuszenie faulu na Luce, bodajże 4.
Uważam, że na samego Sorkina mamy również odpowiedzi, może nie najlepsze ale jesteśmy w stanie go ograniczyć i niewykluczone że po prostu fizycznie zajechać, naszych dwóch gigantów nie sa może jak on cudowni ale jak często mówię system sprawia, że średni stają się dobrymi i tak to widzę.
Loyd i Ponitka powinni iść na fantazji i utrzymać dobrą dyspozycje, jak ostatnio pisałem o Andrzeju tak to podtrzymuje, liczę że dzisiaj znowu nasz rozgrywający pokaże kilka fajnych trójek z rogu i w końcu zagra gdzieś poza granicą Polski, bo szkoda gracza aby marnował się w Legii.
Nie widzę tu Izraela, widzę mocną, twardą Polskę która zostawia serducha w spodku i jutro do meczu z Islandią podchodzi z luźną psychika.
Post automatycznie złączony:

Mega szczeniackie zachowanie tego całego Francisco.
Powiem szczerze, że mam mieszane uczucia, to turniej więc +/- będzie ważny. Dodatkowo bóg go dziś palcem dotknął więc chcial już typowo na gazetę dopisać 2pkt.
Bardziej smuci mnie jak słabo wyglądał Hifi bo liczyłem na niego mocniej niż na Sylwka

deepred 1,6M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ja się nie zgodzę, Polacy takiego meczu nie powtórzą, gdzie w pewnym momencie trafiali na skuteczności grubo powyżej 60% i skończyli 14/26 zza łuku. Mecz wyglądał na typowy outlier, trochę sędziowie pomogli, trochę podgryźliśmy Lukę i wyszarpaliśmy zwycięstwo. Jedno się nie zmieniło, dalej wyglądaliśmy bardzo słabo w obronie, Słoweńcy samym Luką trzymali się przy życiu. Avdija zrobi nam podobne rzeczy co Luka, z tym, że jest dużo bardziej dynamiczny i często atakuje do kosza, gdzie tak jak napisał P paptyd Sorkin będzie robił bardzo dużą przewagę fizyczną nad naszymi suchelcami. W pierwszym meczu bardzo słabo dysponowany rzutowo był Carrington, ale to zawodnik na 10-12 oczek w meczu w normalnej dyspozycji.

Co do naszej kadry, to Loyd jest fajnym strzelcem przyzwyczajonym do intensywności europejskiej koszykówki, ale 7/8 zza łuku drugi raz z rzędu mu już raczej nie grozi (chętnie to odszczekam). Również nie spodziewam się, by Ponitka był w stanie 2 razy z rzędu zagrać dwa takie same dobre mecze, gdzie po dwóch stronach parkietu robił swoją robotę. Po prostu nie wierzę, że dwa razy z rzędu wydarzy się tak dobre spotkanie w ataku, a gry w obronie nie da się z dnia na dzień poprawić.

Izrael @1,74 superbet jedni i drudzy dziady, ale tylko jedni mogli przegrać.

Ostatnia edycja:
P 21,7K

paptyd

Użytkownik
Jeszcze korzystając z kilku minut

Roman Sorkin +5.5 zbiórki @1.9 STS
Roman Sorkin 8+ @3.65

Jak już wyżej pisałem. Polacy mieli olbrzymi problem z podkoszowymi, Słoweńcy niekiedy nas ponawiali, więc uważam że Sorkin zdecydowanie jest w stanie również to robić. Na swojej desce też pewnie doda kilka zbiórek. Uważam że to formalność i nie wiem skąd taka linia. Delikatnie pogram również 8 lub więcej gdyż to bardzo możliwe.

Do góry Bottom