Po pierwszej połowie na myśl nasuwa się tylko ten obrazek
Załączniki
-
125 KB Wyświetlenia: 51
Cóż, to był najgorszy typ skautingowo w tym roku z tym Vukcevicem, bo Petrusev grał. Sugerowałem się Twitterem, gdzie czytałem o zawieszeniu na jeden mecz i jakoś źle to zrozumiałem i do tej pory nie rozumiem...30/08/2025 12:30 CET
Litwa - Niemcy powyżej 173.5
1.82 (STS/Fortuna)
5/10
Obie drużyny bardzo mi się podobają pod względem biegania i tutaj się spodziewam szybkiego meczu, w którym będzie wymiana ognia. Obie drużyny wg mnie zmieniły swój styl względem poprzednich lat i teraz jest bardzo dużo szybkiego grania. Niemcy po latach zmieniły trenera, a Litwa chce grać szybko i biegać. Jest jakość zawodników po obu stronach (Niemcy jednak o wiele mocniejsze).
30/08/2025 17:00 CET
Tristan Vukcevic (Serbia - Łotwa) powyżej 6.5 punktów
1.80 (STS/ETOTO)/1.58 (Superbet)
5/10
Nie zagra zawieszony Petrusev za uderzenie pięścią wczoraj, a to jest pozycja Vukcevica. Dodatkowo nie zagra Bogdan Bogdanovic, który doznał urazu wczoraj. Vukcevic wczoraj był tragiczny, ale swoje rzuty miał. We wcześniejszych sparingach robił tę linię, a dziś dodatkowo powinien dostać więcej czasu i myślę, że będzie chciał zmazać plamę po wczoraj, a obrona będzie skupiona na Jokicu, a młody zawodnik Wizards dzięki temu będzie rzucał łatwe punkty.
30/08/2025 17:15 CET
Cypr - Grecja (powyżej 49.5 punktów) 1 POŁOWA
1.97 (ETOTO)/1.95 (STS)/1.88 (Superbet)
5/10
Cypr to fatalna drużyna. Najsłabsza na turnieju. Czytałem greckie media i nie widzę nic o braku Giannisa. Aby chociaż zagrał 10 minut w 1. połowie, a powinno się luźno udać z tymi punktami, bo Serbia rezerwami zdemolowała Cypr w sparingu, a Bośnia jest o wiele słabsza od Grecji. Giannis będzie miał tutaj łatwe punkty, a do tego Dorsey i Sloukas powinni strzelać za łuku. Najważniejsze, aby Giannis zagrał 10 minut i będzie dobrze.
*Można szukać po innych bukach, bo nie przejrzałem większości i mogą mieć też kursy na to.