Turcja vs Serbia 1 połowa under 75,5 pkt. @1,85 Sportingbet
Harmonogram jest trudny i myślę, że tempo nie bd. wysokie w tym spotkaniu.
Ale harmonogram to nie jest główny powód że, spodziewam się takiego wyniku, ale to że, mecz ten jest bardzo ważny dla obu ekip!
Powinni grac zachowawczo, przynajmniej w 1 tercjach kiedy to, bd. układać swoją grę i grac pod korzystny wynik.
Ostatni raz kiedy ze sobą grali linia ta nie została przekroczona w 1 połowie.
Myślę też, że. Turcja ma wystarczająco dobrą obronę do zamykania dużych graczy z Serbii, więc dla ich drużyny to może być małą trudnością do uzyskania prostych punktów pod koszem.
Trener Serbii, Djeordjevic na pewno bd. chciał zatrzymać ( wyróżniającego się gracz) Ilyasova.
Serbowie mają jakość, aby to zrobić.
Mają wspaniałych zawodników defensywnych.
Więc spodziewam się, gry defensywnej z obu, str. i tym sposobem underek powinien wejść....
Grecja vs Słowenia 1 połowa under 72,5 pkt. @1,85 Sportingbet
Grecja zagrała wszystkie 3 spotkania underowymi wynikami linia nie została przekroczona w żadnym meczu, podczas gdy Słowenia zagrała " pod linią 2 z 3 meczy ".
Grecja sieję postrach dla reszty zespołów.
Oczywiście, Spanoulis dyrygent gry, ma moim zdaniem jeden z największych wpływów na taką a nie inną grę Greków.
Hellenowie to zespół bardzo zdyscyplinowany i Słowenia będzie miała dużo problemów dzisiaj.
Liczę na dobry występ obrony, co pasuję do gry Grecji.
Osobiście nie widzę dużo pkt. w tym spotkaniu.
Ale wolę pograć początkową fazę, meczu niż cały ( wszystko się może zdarzyć ???? )
Bosnia-Herzegovina vs Finland over 151,5 pkt @1,75 Betsson
Obie drużyny mają identyczny 1-2 rekord, i to jest dla nich ważny mecz, jednak spodziewam się dużej ilości pkt.
Oba zespoły mają bardzo złą grę w obronie, mają wiele słabości.
Podczas gdy w ataku mogą być bardzo niebezpieczni , zwłaszcza w rzutach za 3 pkt., przede wszystkim myślę o Finlandii.
Więc oczekuję otwartej gry, obie drużyny grają szybko i możemy zobaczyć dużo pkt.