>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurobasket 2015 (Niemcy, Francja, Chorwacja, Lotwa)

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Slovenia over 67.5 @ 1.85 by Ónibet
Ja rozumiem, że Grecja ma fajną obronę, ale jednak zespoły z dużo mniejszym potencjałem ofensywnym niż Słoweńcy rzucali im w okolicy tej linii (68 Gruzja, 65 Macedonia), a Chorwaci rzucili im 70.
Słoweńcy bez problemów z atakiem na razie - 73, 79, 81 pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +5
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Turcja vs Serbia 1 połowa under 75,5 pkt. @1,85 Sportingbet
Harmonogram jest trudny i myślę, że tempo nie bd. wysokie w tym spotkaniu.
Ale harmonogram to nie jest główny powód że, spodziewam się takiego wyniku, ale to że, mecz ten jest bardzo ważny dla obu ekip!
Powinni grac zachowawczo, przynajmniej w 1 tercjach kiedy to, bd. układać swoją grę i grac pod korzystny wynik.
Ostatni raz kiedy ze sobą grali linia ta nie została przekroczona w 1 połowie.
Myślę też, że. Turcja ma wystarczająco dobrą obronę do zamykania dużych graczy z Serbii, więc dla ich drużyny to może być małą trudnością do uzyskania prostych punktów pod koszem.
Trener Serbii, Djeordjevic na pewno bd. chciał zatrzymać ( wyróżniającego się gracz) Ilyasova.
Serbowie mają jakość, aby to zrobić.
Mają wspaniałych zawodników defensywnych.
Więc spodziewam się, gry defensywnej z obu, str. i tym sposobem underek powinien wejść....
Grecja vs Słowenia 1 połowa under 72,5 pkt. @1,85 Sportingbet
Grecja zagrała wszystkie 3 spotkania underowymi wynikami linia nie została przekroczona w żadnym meczu, podczas gdy Słowenia zagrała &quot; pod linią 2 z 3 meczy &quot;.
Grecja sieję postrach dla reszty zespołów.
Oczywiście, Spanoulis dyrygent gry, ma moim zdaniem jeden z największych wpływów na taką a nie inną grę Greków.
Hellenowie to zespół bardzo zdyscyplinowany i Słowenia będzie miała dużo problemów dzisiaj.
Liczę na dobry występ obrony, co pasuję do gry Grecji.
Osobiście nie widzę dużo pkt. w tym spotkaniu.
Ale wolę pograć początkową fazę, meczu niż cały ( wszystko się może zdarzyć ???? )
Bosnia-Herzegovina vs Finland over 151,5 pkt @1,75 Betsson
Obie drużyny mają identyczny 1-2 rekord, i to jest dla nich ważny mecz, jednak spodziewam się dużej ilości pkt.
Oba zespoły mają bardzo złą grę w obronie, mają wiele słabości.
Podczas gdy w ataku mogą być bardzo niebezpieczni , zwłaszcza w rzutach za 3 pkt., przede wszystkim myślę o Finlandii.
Więc oczekuję otwartej gry, obie drużyny grają szybko i możemy zobaczyć dużo pkt.

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Polska - Izrael
- Dziś bardzo ważne spotkanie z udziałem Polaków. Przed nimi trudne wyzwanie, ponieważ rozegrają mecz z równie nieźle prezentującym się Izraelem. Czy stać biało-czerwonych na wygraną :?:
- Polacy dotychczas wygrali dwa mecz po bardzo nerwowych końcówkach z Bośnią i Rosją. Następnie przyszła kolej na porażkę z jednym z faworytów turnieju, Francją. Jednak i tutaj pokazali pazur, widać że są w bardzo korzystnej formie.
- Izrael natomiast zgodnie z planem także wygrał pierwsze mecze by potem dość nieoczekiwanie ulec Bośni po dogrywce. Słabo prezentowali się w końcówce tego spotkania i to własnie przez to rozkojarzenie przegrali.
- W ekipie biało-czerwonych widać więcej potencjału. Szczególnie udany turniej mają Waczyński oraz Ponitka, którzy potrafią zaskoczyć rywala skutecznością. Marcin Gortat także robi swoje i jest jednym z liderów. Najważniejszym dla Polaków będzie zatrzymanie Omri Casspiego, który bryluje w zdobywaniu punktów.
Jeśli biało-czerwonym uda się odpowiednio zastopować lidera Izraela, powinni sięgnąć po triumf i upragniony awans. Jest to jednak główny warunek. My wierzymy w ten sukces i stąd nasze sugestie:
Polska wygra, 1.65 Sportingbet ⛔ 73:75
Over 146.5 pkt., 1.65 Sportingbet ✅ 148
Odbierz bonus w Sportingbet

Promocje w Sportingbet.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Gasol U 19,5 ⛔
1,85 bwin
1/10

Wiadomo Gasol jakby się postarał to rzuca to w 1Q liczę na wysokie prowadzenie i grę rezerwami. Gasol wczoraj z włochami świetnie ale też długo grał i jutro zagrają z Niemcami. Nie będą mieli aż tak łatwo i lepiej mieć Gasola wypoczętego. Kluczowe jest by Hiszpanie nie olali Islandczyków. Linia wysoka więc nawet jak zagra troszkę dłużej to jest szansa na mniej niż 20pkt.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Nie mogę znaleźć na stronie Eurobasketu informacji który zespół może jeszcze wyjść z grupy i ewentualnej kolejności w różnych przypadkach. Natknął się ktoś z Was na cośtakiego?
Czy Bośnia ma jakieś szanse jak wygra z Ruskimi?
Jak wygląda sytuacja w grupie B?

Btw kurs na Czechy 3,5 trochę wysoki, czyż nie?

nyk 501

nyk

Użytkownik
Bośnia przegrała zarówno z nami jak i z Finami więc out nawet przy wygranej z Rosją.
Idąc tym tokiem to Hiszpanie mają 3 miejsce a Włosi przy przegranej z Serbią zamienią się miejscem z Turcją przy jej wygranej z Islandią.

Valanciunas jest chory i bedzie szykowany dopiero na play-off więc dzisiaj handi na Czechów realne do gry.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Niemcy-Hiszpania
Pau Gasol ponad 28,5(punkty + zbiórki + asysty)✅
@1,65 unibet
Godz 17.45

Krótko i zwięźle.Oba zespoły grają o być albo nie być, kto przegra jedzie do domu(chyba ze Islandia przegra z Turcją,w co nikt nie wierzy....)Gasol, filar drużyny hiszpańskiej,doświadczony,z Serbią tylko 16pkt, ale wtedy wszyscy dali d...y.Potem już znacznie lepiej,21pkt z Turcja i 34 z Włochami.Wczoraj 21pkt ze słabiutka Islandia, grając cos koło 25min.O wygraną nie będzie łatwo, kurs 1,20 żałosny, tym bardziej ze grają w Bundesrepublik Deutschland ???? Liczę na ponad 20pkt kilka asystt i zbiórek i mamy win!

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Estonia jak wygra dziś z Łotwą to ma szanse na wyjście dalej tak? chyba dobrze rozumiem. Wczoraj Łotwa mega słabo z Ukrainą , Estonia nie widziałem meczu ale ograła Ukraine także teoretycznie jest w stanie ograć również Łotwe. Grają w sumie u siebie ,daleko nie mają kibice Estonii. Myślę że dodatnie handi mozna spróbować + 9,5 pkt co myślicie?
Info że Valanciunas nie zagra 100% pewne? w takim wypadku + 5,5 na Czechów też warte pogrania. Wczoraj długo trzymali prowadzenie z Belgami ale poszedł run i sie posypało.
Zastanawiam się również nad pograniem 11,5 + na Izrael z Francją i 11,5+ na Holandie z Grecją. W 1 przypadku oby dwa zespoły mają pewne wyjście każdy może olać mecz i handi może być różne, zna ktoś może jakieś informacje czy ktoś zagra lub nie zagra z którejś z tych drużyn? W drugim meczu nie jestem pewien ale jeżeli Holandia by jakimś cudem wygrała przechodzi dalej? Ma zwycięstwo z Gruzją ale porażke z Macedonia a jak ta wygra ze Słoweniom no to własnie już sie gubie i sam nie wiem. Może ktoś coś podpowie lepiej zorientowany?

conors 5,6K

conors

Użytkownik
Finlandia - Polska
Typ: 1 (hand.0,5)
Kurs@1,91
⛔⛔⛔ /słabo za 3 rzucali Finowie.../

Obie drużyny walczą o III miejsce w grupie. Nikt nie chce być czwarty, bo trafia się wtedy na świetnie grających Serbów.
Dziś przewiduję zdecydowane zwycięstwo Finów. Oni po dwóch meczach przegranych, zaczeli wygrywać. Grają coraz lepiej, nabrali pewności siebie, dobrze wyglądają fizycznie. Sytuacja zupełnie inna niż w naszej kadrze. Przegrana z Francją nie jest tragedią. Postawiliśmy się świetnemu rywlowi, ale chyba dużo nasz to kosztowało. Z Izraelem Polacy byli słabi, ospali, ociężali. Szczególnie słaniał się na nogach Karnowski, nie zachwycał też Gortat, który nie miał przewagi fizycznej nad niższymi zawodnikami Izraela. Waczyński też zagrał słabiej...
Kroki, nogi, straty... Jakies ogólne zamulenie drużyny.

Ta słabość fizyczna jest dla mnie kluczowa. Moim zdaniem Polacy nie sa w stanie w ciągu niecałej doby tego elementu poprawić. Problem jest poważniejszy. Pierwsze mecze trzymał świetnie punktujący Waczyński, ale też wyglądał na zmęczonego. Miał mniej wygodnych pozycji rzutowych, a jak rzucał za trzy, to zazwyczał pudłował.
Passa rzutowa nie trwa wiecznie. Kto jest w stanie pociągnąć? W Gortata nie za bardzo wierzę, bo on jest do innych zadań stworzony.

Stawiam na Finów, a porażka może być wyraźna. Kurs zachęca.

deepred 1,2M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Pierwsze dzisiejsze spotkanie i od razu bardzo istotne. Serbowie grają z Włochami, którzy z meczu na mecz grają lepiej. Słaby mecz z Turcją, nieco lepszy z Islandią i potem bardzo dobry z Hiszpanią. Wczoraj troszeczkę gorzej z Niemcami, ale i tak wygrali. Duża w tym zasługa Gallinariego, który jest liderem swojej drużyny. Linia 18,5 na niego nie jest zbyt wygórowana i myślę, że zostanie pokryta. Danilo jest świetnym strzelcem, z resztą Włosi mają kilku takich w postaciach chociażby Gentile i Belinellego. Każdy z nich umie trójkę rzucić. Jeżeli chodzi o skrzydłowego Nuggets to on jest najlepiej punktującym graczem. Często jest faulowany, a co za tym idzie często staje na linii rzutów wolnych. Wykonuje je świetnie i zdobywa z nich mnóstwo punktów. Według mnie wystarczająco, by pokryć 2/3 tej linii. Rzuca dużo, bo gracze z NBA, nawet nie wiodący w swoich drużynach muszą brać na barki grę swoich drużyn, a zwłaszcza będąc zawodnikami obwodowymi robią to świetnie. Mają przewagę fizyczną nad innymi graczami, grają w najlepszej lidze świata i górują nad koszykarzami grającymi w Europie swoim doświadczeniem z ligowych parkietów. Linia na takiego gracza powinna być w granicach 21,5, a skoro całoroczny daje mi 18,5 to zamierzam to zagrać, bo według mnie jest to promocja.
Danilo Gallinari powyżej 18,5 punktu @ 2,00 bet365 ⛔⛔
Świetna skuteczność, ale zaskakująco mało rzutów. Dobra obrona Serbów nie pozwoliła się dzisiaj rozwinąć włoskiemu graczowi.
Kolejne dwa bety są proste. Są nimi dwaj centrzy reprezentacji Serbii - Kuzmic i Raduljica. Dwa karły zaledwie 2,13m wzrostu, więc będą rzadko wykorzystywani. Zaraz, zaraz, w obronie na pozycji nr 5 u włochów Bargnani, więc chyba więcej nie muszę tłumaczyć. Serbowie powinni pchać piłkę pod kosz. Najprostsze środki. I Kuzmic i Raduljica powinni często rollować i zdobywać łatwe punkty spod kosza.
Miroslav Raduljica powyżej 11,5 punktu @ 1,83 bet365 ✅✅ Izzi
Ognjen Kuzmic powyżej 6 punktów @ 1,85 betsson ✅✅ Izzi

thejet 2K

thejet

Użytkownik
10/09/2015 15:00 CET
Finlandia - Polska over 152.5
1.94 (Pinnacle)
5/10
Mecz w zasadzie o nic, a najlepiej oszczędzić siły na następną część turnieju. Finlandia lubi up-tempo i jest ekipą, która rzuca w tym turnieju bardzo dużo punktów. W Polsce możliwe, że więcej pograją rezerwowi, czyli wiatrak w obronie Koszarek i reszta spółki. Spodziewam się luźnego spotkania, w którym nie będzie obrony, bo drużyny będą zmęczone, a więcej radosnego basketu. Spodziewam się też ze strony Polski mniej strat od wczorajszego meczu z Izraelem, bo to było straszne.

N 71

nba3

Użytkownik
Patrząc na to na ile Izrael pozwala pod koszem (no może nie Polakom, bo było miliard błędów) to bardzo ciekawą opcją jest Gobert over 8.5. To tak na dobrą sprawę 4 wsady i jeden z faulem. Gość lata nad wszystkimi jak chce. Skoro Stipanovic, Murphy czy Voroczewicz przekroczyli tą linię i to dwukrotnie to on też jest spokojnie do tego zdolny.

M 115

matlaurent

Użytkownik
Macedonia - Słowenia

Nikt nie pisze o tym spotkaniu. Słowenia przy przegranej z Macedonią do 7 pkt pozostaje na 3 miejscu. Daję tym samym szanse na wejście Macedońcom do dalszej fazy rozgrywek, oni muszą liczyć na przegrane Gruzji i Holandii.

Macedonia win, @5.60 MarathonBet gruby minus dla mnie ⛔

51:62 Lost

D 13

damianp

Użytkownik
Macedonia - Słowenia
Nikt nie pisze o tym spotkaniu. Słowenia przy przegranej z Macedonią do 7 pkt pozostaje na 3 miejscu. Daję tym samym szanse na wejście Macedońcom do dalszej fazy rozgrywek, oni muszą liczyć na przegrane Gruzji i Holandii.
Macedonia win, @5.60 MarathonBet
Sorry ale jak do tego doszedłeś?
Wygrywa Macedonia, to spada Słowenia na 4 miejsce o ile Gruzja i Holandia przegrają.
O czymś nie wiem?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom