czy ja wiem ....to chyba tylko ja wierze w szanse Włochow zagralem hand +3,5 ???? bo wierze w sprytniejszy obwod makaroniarzy jak dla mnie Chorwaci beda za wolni ...za 2,5 h okaze sieNie przekonują mnie włochy zupełnie.Fakt grają miłą dla oka prostą koszykówke a jeszcze lepiej się ich ogląda jak wpadają trójki.Za to z taką defensywą jaką prezentują nie mają najmniejszych szans by cokolwiek osiągnąć w tym turnieju.Słowenia ośmieszyła ich grając proste picki które w 98% kończyły się punktami.Druga sprawa to mięso pod koszem którego włochy nie posiadają.
Oczywiście jeśli trójki będą wpadać może byc inaczej ale kto to wie.Chorwacja to dla mnie zespół lepszy, zwyczajnie.
Uuuu to ja mam Cie uczyc podstaw koszykowki? Ja juz stawiasz u buka to takie elemetarne sprawy powinny byc w calym palcu.lepszych strzelcow? a jakie to niby takie az strzelby maja?
A po co jak największą różnicą ?? Im potrzeba "tylko" wygranej przy jednoczesnym zwycięstwie Włochów i Słoweńców...Ich zadaniem dzisiaj jest wygrać mecz z chorwatami jak największą różnicą punktów i czekać na rezultat z meczu włochów
Jest im totalnie obojętne z kim zagrają w 1/4... natomiast nie jest im obojętne z kim zagrają w 1/2... jak teraz zajmą 3 miejsce i zagrają z Litwą, to w półfinale grają z wygranych z pary Ukraina/Chorwacja(albo Słowenia)chyba hiszpanom nie jest obojetne czy w 1/4 rywalem bedą litwini czy serbowie, raczej chcieliby zagrac z serbami, wrecz na pewno. a co do chorwatów +4,5 2,7