>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurobasket 2013

Status
Zamknięty.
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Nie przekonują mnie włochy zupełnie.Fakt grają miłą dla oka prostą koszykówke a jeszcze lepiej się ich ogląda jak wpadają trójki.Za to z taką defensywą jaką prezentują nie mają najmniejszych szans by cokolwiek osiągnąć w tym turnieju.Słowenia ośmieszyła ich grając proste picki które w 98% kończyły się punktami.Druga sprawa to mięso pod koszem którego włochy nie posiadają.
Oczywiście jeśli trójki będą wpadać może byc inaczej ale kto to wie.Chorwacja to dla mnie zespół lepszy, zwyczajnie.

R 8

remigiush

Użytkownik
Nie przekonują mnie włochy zupełnie.Fakt grają miłą dla oka prostą koszykówke a jeszcze lepiej się ich ogląda jak wpadają trójki.Za to z taką defensywą jaką prezentują nie mają najmniejszych szans by cokolwiek osiągnąć w tym turnieju.Słowenia ośmieszyła ich grając proste picki które w 98% kończyły się punktami.Druga sprawa to mięso pod koszem którego włochy nie posiadają.
Oczywiście jeśli trójki będą wpadać może byc inaczej ale kto to wie.Chorwacja to dla mnie zespół lepszy, zwyczajnie.
czy ja wiem ....to chyba tylko ja wierze w szanse Włochow zagralem hand +3,5 ???? bo wierze w sprytniejszy obwod makaroniarzy jak dla mnie Chorwaci beda za wolni ...za 2,5 h okaze sie

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
lepszych strzelcow? a jakie to niby takie az strzelby maja?
Uuuu to ja mam Cie uczyc podstaw koszykowki? Ja juz stawiasz u buka to takie elemetarne sprawy powinny byc w calym palcu.
Bramos, Spanoulis, Printezis, Bourousis, Papanikolau... u rywali Nachbar, Dragic. No nie ma roznicy, wal Slowencow w ciemno.

Otrzymane punkty reputacji: +9
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Hiszpania - Finlandia

Rubio - over 9,5 @ 1,95 Expekt ⛔
M. Gasol - over 14,5 @ 1,72 Expekt ⛔

Myślę, że Hiszpania jest tutaj jak najbardziej słusznym faworytem. Po słabszym występie z Grecją teraz nie mogą już sobie nic odpuścić i dzisiaj powinni ograć Finów. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem od hanicapów są overy na dwóch zawodników z hiszpańskiej ekipy. Mowa tutaj o Rubio i Gasol&#39;u. Wiadomo - jeśli Hiszpania ma wygrać to liderzy muszą zagrać na przyzwoitym poziomie. Rubio na tych mistrzostwach nie gra źle i taką linię handi jest w stanie spokojnie pokryć. Ostatni mecz z Grecją gdzie zdobył 6 punktów może tego nie pokazuje no ale we wcześniejszych spotkaniach grał na naprawdę dobrym poziomie. Ostatnie jego mecze to: Czechy - 10 punktów, Polska - 15 punktów no i Gruzja - 16 punktów. Dzisiaj też wróżę mu dwucyfrową liczbę punktów.
Drugi zawodnik to Marc Gasol, w ostatnim meczu z Gruzją zaprezentował się świetnie. Zdobył 20 punktów i był czołową postacią w ekipie hiszpańskiej. Zdarzały mu się też słabe występy z Czechami czy Gruzją ale dzisiaj powinien mieć okazję trochę porzucać. Myślę, że podobnie jak Rubio jest w stanie pokryć ten over ;)

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
-16 do przerwy i szczerze to już zaczynam pomału wątpić czy coś pozytywnego z tego wyniknie.Słowenia jest szybsza w każdym elemencie gry, zbierają piłki których zebrać nie powinni, trafiają rzuty których trafić nie powinni a wszystko to przy przytłaczającym dopingu.Grecy zostali zdemolowani, te -16 to nie jest jeszcze dużo bo powinno być już -30.Nie ma agresywnej obrony, nie ma walki, nie w zasadzie nic co może im dać jeszcze zwycięstwo w tym meczu.Wciąż wierze ale wygląda to naprawde słabo.
Powstrzymać braci którzy ponownie dali sobie do nosa i wykazać jakąś determinacje a wtedy być może wyjdą z tego bagna...
Edit: cholera na tym poziomie taki blowoout? sfrajerzyli to grecy na maksa

A 220

andrzej78

Użytkownik
Jak łotysze pykną belgów to ukraincy muszą pyknąć litwę,zgadza się? Rywala w 1/4 litwini sobie nie wybiorą bo w drugiej grupie jeszcze wszystko się poprzestawia więc ten mecz mogą odpuscić..Dobrze kombinuję?

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dzisiaj najlepiej chyba wygląda Ukraina z handi, Litwa już ma awans i wydaje mi się że specjalnie nie będą sie wysilać w tym meczu.Z kolei Ukraina zrobiła bardzo dobre wrażenie z serbami i są w stanie ograć litwe pod warunkiem że z taką samą dyscypliną podejdą do tego meczu.Fratello już osiągnął sukces i napewno chce więcej.
Francja - Serbia to no bet definitywnie, jedni i drudzy zawodzą ale z taką ilością talentu mogą wystrzelić w każdej chwili.
Ukraina(+9) 1.95 4/10 Pinnacle ✅ 63:70

Otrzymane punkty reputacji: +5
radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Mecz o wszystko dla Łotyszy. Wygrają z Belgią, co przy porażce Ukrainy z Litwą da im awans. Myślę, że od początku narzucą swój styl gry , stąd moje typy to:
Łotwa - Belgia 1kw hc 1 ( 0:2,5 ) 1 @ 1,85 Milenium
Łotwa - Belgia 1pol hc1 ( 0:5,5 ) 1 @ 1,85 Milenium

i jeszcze D. Bertans over 10,5 @ 1,85 Milenium - kapitalny ostatni mecz z Francją , 28 punktów , w poprzednich również przekraczał tą linię albo był blisko, oprócz meczu z Litwą, gdzie tylko 4 punkty zapisał na swoim koncie. W tak ważnym meczu liczę, że te 11 pkt spokojnie zdobędzie

Otrzymane punkty reputacji: +1
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Ukraina - Litwa

P. Jeter over 11,5 @ 1.85 Betcity ⛔ aj jeden rzut więcej trafiony i by był plusik :;/:

Zapowiada się nam ciekawy pojedynek, w którym zobaczymy troszkę punktów. Pod lupę wziąłem tym razem typ na over 11,5 pkt Jetera. Mistrzostwa może nie zaczęły się dla niego idealnie bo spotkania z Belgią czy Izrealem udane nie były. Ale potem zaczął grać już swoje. W meczach z Niemacami i Francją popisał się kilkoma trójkami. To samo było w ostatnim spotkaniu z Serbią gdzie rzutami &quot;za 3&quot; zdobył aż 12 pkt. Jak widać wystarczyłoby to do pokrycia tej linii handicapu ale jak wiadomo Ukrainiec dołożył także kilka dwójek/rzutów wolnych zdobywając w sumie 20 punktów. Dzisiaj powinniśmy obejrzeć ciekawy mecz, w którym (mam nadzieję) Ukraina powalczy z faworyzowaną Litwą. Jeter powinien być jednym z czołowych zawodników a linia 11,5 pkt wygląda całkiem dobrze. Myślę, że spokojnie stać go na przynajmniej 12 punktów ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Serbia - Francja

Parker - under 18,5 @ 1,85 Expekt ✅

Przeglądając ofertą na to spotkanie zauważyłem linie na over/under punktów Parkera. Naprawdę bardzo rzadko gram undery punktowe jakiś zawodników a co dopiero takiego formatu ale nie sądzę aby Francuz miał dzisiaj narzucać dużo punktów. Bez wątpienia Tony to wspaniały zawodnik ale Francja awans ma już zapewniony i myślę, że nie będzie potrzeby długo trzymać go na boisku. Moim zdaniem dostanie troszkę odpoczynku. Linia jak dla mnie zdecydowanie za wysoka jak na taki mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +13
auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Grecy utopili swoje nadzieje w meczu z gospodarzami. Ich nadzieja, że Włosi pokonają Hiszpanów pakując się w batalię z Litwą (zamiast z Serbią) to abstrakcja wyższego poziomu ;)
Chorwaci bardzo chętnie zagrają z Ukraińcami unikając Francuzów w 1/4.
Stąd jutro:
Chorwacja-Grecja (0+7,5) 1 @ 4,33 (WilliamHill) ⛔ 92:88 kierunek poprawny, ale kilku pkt zabrakło
Pozostałe mecze też do zagrania, ale po pierwszym meczu.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Ci wysocy Francji to jakaś totalna żenada. Myślałem, że gorzej od wczorajszych popisów Greków już się zagrać nie da, a jednak... Oni nawet dostając piłkę sam na sam z dziurą byli ciężko zaskoczeni, że &quot;jak tak można&quot;.
Żeby nie było OT, popieram grę na Chorwację z handi. Podniecano się, że my z nimi niezły wynik osiągneliśmy, tylko że my już dawno jesteśmy w domu, a oni grają po prostu swoje. Nawet jak bez szału, to taką Grecję jak wczorajsza mogą odprawić z kwitkiem

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Ja pójde w stronę greków, to że są zespołem lepszym to nie ulega wątpliwości.Uważam że po klęsce z gospodarzami zobaczymy całkowicie odmienioną ekipę.Ich zadaniem dzisiaj jest wygrać mecz z chorwatami jak największą różnicą punktów i czekać na rezultat z meczu włochów.Szanse włochów oceniam nisko ale już tyle na tym turnieju widziałem, że naprawdę nie zdziwię się jak ograją hiszpanów.
Grecja(-3) 1.94 4/10 Pinnacle

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Ich zadaniem dzisiaj jest wygrać mecz z chorwatami jak największą różnicą punktów i czekać na rezultat z meczu włochów
A po co jak największą różnicą ?? Im potrzeba &quot;tylko&quot; wygranej przy jednoczesnym zwycięstwie Włochów i Słoweńców...
Co ciekawe Słoweńcy w przypadku wygranej Chorwatów 2.raz na tym turnieju będą grać mecz o nic, a w perspektywie mieć ćwierćfinał z Francją...
Ew.w przypadku wygranej Włochów mogą kombinować i uniknąć Francuzów w 1/4 przegrywając z Finlandią.
Przy okazji - rozumiem, że jeśli wygrasz powyższy bet, to uregulujesz swoje zobowiązania ?

A 220

andrzej78

Użytkownik
W sumie to mecz Greków z Chorwatami powinien być rozgrywany jako ostatni, bo wynik tego meczu może mieć duży wpływ na postawę innych ekip.
Jak wygrają Grecy to Hiszpanie muszą wygrać z Włochami. Słoweńcy podejdą też na 100% do swojego meczu bo wygrana da im teoretycznie najłatwiejszego rywala w 1/4.
Wygrana Chorwatów sprawi że:
Hiszpania z Włochami powalczy o m 3-4 a Słoweńcy tracą szanse na 1 miejsce.
W takim układzie warto pograć na dogów myślę (hiszpanom może być obojętne czy trafią na Serbów czy Litwinów a Słoweńcy mogą też olać mecz tak jak to zrobili z nami)
Może by tak szalony tripel za drobne? ???? Chorwaci+Włosi+Fini
Mam nadzieję że nic nie pokręciłem i nie wprowadzam w błąd

Otrzymane punkty reputacji: +18
P 2

provokacija

Użytkownik
chyba hiszpanom nie jest obojetne czy w 1/4 rywalem bedą litwini czy serbowie, raczej chcieliby zagrac z serbami, wrecz na pewno. a co do chorwatów +4,5 2,7

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
chyba hiszpanom nie jest obojetne czy w 1/4 rywalem bedą litwini czy serbowie, raczej chcieliby zagrac z serbami, wrecz na pewno. a co do chorwatów +4,5 2,7
Jest im totalnie obojętne z kim zagrają w 1/4... natomiast nie jest im obojętne z kim zagrają w 1/2... jak teraz zajmą 3 miejsce i zagrają z Litwą, to w półfinale grają z wygranych z pary Ukraina/Chorwacja(albo Słowenia)

A to już robi różnice. Francji trzeba unikać ;)

A 861

amigo007

Użytkownik
Myślicie że w meczu Chorwacja - Grecja będzie ostra walka punkt za punkt? Jak wyglądają defensywy w przypadku tych drużyn, typ poniżej 145,5 punktów warto zagrać?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom