xmarcinx
Forum VIP
Litwini w mecz z Włochami nie zagrali zbyt dobrze,a zwycięstwo zawdzięczają w głównej mierze włochom,którzy grali beznadziejnie w ostatniej części meczu. A nawet mimo fatalnej gry Włosi mieliby chociaż dogrywkę ale 2 banalne pudła spod samego kosza przesądziły.
Nie wiem czemu tak mało grał Valanciunas?
Litwini seryjnie gubili krycie po zasłonach co nie powinno im się zdarzać. Litwini wczoraj mieli sporo szczęścia bo Cusin nie stanowił żadnego zagrożenia w ataku,ale dzisiaj Tomica nie będą mogli go odpuszczać ani na moment.
Wreszcie te kilka godzin różnicy odpoczynku może mieć znaczenie.
Dla mnie całkiem fajną opcją jest powiększone handi na Chorwatów. Grają chyba najrówniej ze wszystkich zespołów i dzisiaj też nie powinni niczego odwalić.
Nie wiem czemu tak mało grał Valanciunas?
Litwini seryjnie gubili krycie po zasłonach co nie powinno im się zdarzać. Litwini wczoraj mieli sporo szczęścia bo Cusin nie stanowił żadnego zagrożenia w ataku,ale dzisiaj Tomica nie będą mogli go odpuszczać ani na moment.
Wreszcie te kilka godzin różnicy odpoczynku może mieć znaczenie.
Dla mnie całkiem fajną opcją jest powiększone handi na Chorwatów. Grają chyba najrówniej ze wszystkich zespołów i dzisiaj też nie powinni niczego odwalić.