sport7 ja miałem 20 razy serie w kolorach i 20 razy w przedziałach to samo pozatym 16,17 i 18 pod rząd też się trafiały. Grałem w Eurogrand jak większość i takie serie są możliwe.
Karolcia a jesteś pewna że dobrze dokonałaś przelewu, że Twój bank nie zawinił i do jakiego kasyna przelałaś kase bo kasyn w necie jest od groma jeśli do Eurogrand to wpisz w google Eurogrand i na ich stronie są wszystkie numery telefonów. Pozatym jak chcesz zacząć przygode w kasynie z ruletką za 200 zeta to życzę wielkiego szczęścia. A najlepiej jakbyś sobie poczytała ten cały temat idzie się wiele rzeczy dowiedzieć choć nie wszystkie wypowiedzi są mądre....witam, jestem tutaj nowa. Mam pytanie. Tydzień temu przelałam do kasyna 200 zł, mija 7 dzień roboczy a na moim koncie nie ma ani grosza, w dodatku nie moge sie do nich ani dodzwonic ( non stop nieprawidłowy nr tel, ma moze ktos do nich dobry nr tel), ani na czacie nikogo nie ma a pisze meile to systemowe mi przychodza że jak beda mogli to odpisza. Powie mi ktos moze co tu jest grane?? Pozdrawiam