>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euro 2012 - czy zdążymy?

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
18 kwietnia 2007 roku około godziny 11.40 zapadła decyzja, która wywołała niespotykaną dotąd radość i entuzjazm - Polska i Ukraina zostały organizatorami piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku. Spełniło się marzenie o organizacji trzeciej co do wielkości sportowej imprezy na świecie. Dla Polaków ten wybór ma ogromne znaczenie – wiąże się z szansą na rozwój nie tylko futbolu, ale również całej gospodarki.

Na chwilę obecną wiemy jednak wszyscy jak wyglądają przygotowania do tej imprezy. Czy zdążymy z Euro 2012? Zapraszam do dyskusji.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
heh moje marzenie jest takie aby ukraincy nie zdazyli i UEFA zabrala im prawo do organizacji i w pelni przekazala je Polsce ???? a tak realistycznie patrzac...mam obawy co do wyrobienia sie z tym EURO ???? kiedys nawet przeczytalem ze jaki polityk wpadl na genialny pomysl aby wystawic Prawo Do Euro na sprzedaz...cena minimalna 1 mld Euro ???? trzeba sie zrzucic i kupic sobie to prawo :0

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
niestety mam pewne obawy w związku z tymi mistrzostwami... już przy wyborze nas na organizatorów byłem pesymistom... chociaż ze stadionami powinniśmy jakoś zdążyć to cała reszta - infrastruktura będzie na niewiele lepszym poziomie niż jest obecnie... jakoś nie wierze w te nowo wybudowane autostrady, lotniska, szybkie koleje itp, tym bardziej nie na Ukrainie /bez urazy dla wschodnich sąsiadów:p/

darkmessiash 0

darkmessiash

Użytkownik
niestety mam pewne obawy w związku z tymi mistrzostwami... już przy wyborze nas na organizatorów byłem pesymistom... chociaż ze stadionami powinniśmy jakoś zdążyć to cała reszta - infrastruktura będzie na niewiele lepszym poziomie niż jest obecnie... jakoś nie wierze w te nowo wybudowane autostrady, lotniska, szybkie koleje itp, tym bardziej nie na Ukrainie /bez urazy dla wschodnich sąsiadów:p/
kolego a co ty myslisz ze w 2012 juz wszystko bedzie dzieki euro polska bedzie sie stopniowo rozwijac a budowa tego wszystkiego o czym mowisz to sie skonczy dopiero tak w 2030 dzieki temu ludzie tacy jak ja bedą mieć prace :jezora: euro to nie tylko rok 2012 to przyszlosc naszego narodu w 2012 bedziemy musieli pokazac sie z jak najlepszej strony dla turystow itp

roy. 187

roy.

Forum VIP
heh moje marzenie jest takie aby ukraincy nie zdazyli i UEFA zabrala im prawo do organizacji i w pelni przekazala je Polsce ???? a tak realistycznie patrzac...mam obawy co do wyrobienia sie z tym EURO ???? kiedys nawet przeczytalem ze jaki polityk wpadl na genialny pomysl aby wystawic Prawo Do Euro na sprzedaz...cena minimalna 1 mld Euro ???? trzeba sie zrzucic i kupic sobie to prawo :0
Coz za egoizm! Wiesz moze cieki komu mamy euro? Wlasnie dzieki Ukrainie, i jesli ktos mialby nie zdarzyc na czas to predzej bedzie to Polska niz oni. Dla nich to wielkie swieto, zaczeli budowac wszystko odrazu po decyzji UEFA. A my? Kolejne gierki polityczne. Jak uslyszalem, ze jakis pajac (oczywiscie polityk) chcial sprzedac euro to myslalem, ze padne ze smiechu. Mysle, ze jednak ME sie u nas odbeda bo jesli nie to uhhhh nie chce nawet sobie wyobrazac co to bedzie.

J 0

jurwittrans

Użytkownik
Coz za egoizm! Wiesz moze cieki komu mamy euro? Wlasnie dzieki Ukrainie, i jesli ktos mialby nie zdarzyc na czas to predzej bedzie to Polska niz oni. Dla nich to wielkie swieto, zaczeli budowac wszystko odrazu po decyzji UEFA. A my? Kolejne gierki polityczne. Jak uslyszalem, ze jakis pajac (oczywiscie polityk) chcial sprzedac euro to myslalem, ze padne ze smiechu. Mysle, ze jednak ME sie u nas odbeda bo jesli nie to uhhhh nie chce nawet sobie wyobrazac co to bedzie.
Zgadzam się w 100% z Roy`em.Mam takie pytanie widzieliście nowy Stadion Dynama? Jeżeli nie to zachecam w porównaniu z naszymi Stadionami to ten Dynama to dla nas Old Traford.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
kurde piszecie o czytaniu ze zrozumieniem a sami nie potraficice...wyraznie jest napisane ze to jest moje marzenie....choc na 100% jestem pewny ze Euro bedzie i na Ukrainie i w Polsce

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ja takze chcialbym niezmiernie aby wkoncu ta wielka przeciez pilkarska impreza sie odbyla w naszym kraju bo to wielkie swieto dla kibicow bedzie. Pokazemy ze jestesmy goscinni i ze potrafimy sie bawic futbolem. A co do budowy stadionow to jak narazie nie mamy nic ale wierzmy ze wkoncu zaczna dzialac.

fokus 0

fokus

Użytkownik
myślę że zdąrzymy, projekty na stadiony chyba już są gotowe, a same stadiony buduję sie max 2 lata, gorzej z drogami, lotniskami itp.

matex 0

matex

Użytkownik
miejmy nadzieje,- Portugalia tez dostawała rózne ostrzeżenia, jednak sie wyrobili. miejmy nadzieje, że rządzący wazmą się do roboty bo na razie kiesko to wyglada ...

S 11

support75

Użytkownik
polak zawsze zdaza.... na ostatnia chwile. wiec panowie bez paniki, nad tym siedza ludzie znajacy sie na pewno duzo lepiej od nas - od ludzi co przeczytaja dwa artykuly w wyborczej czy na onecie.

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
w historii pilki noznej na swiecie raz tylko sie zdarzylo, aby jakiemus krajowi odebrano mistrzostwa, konkretnie Kolumbia, i nie, ze nie zdarzyli z czyms, czy co, tylko dlatego, ze byly akurat jakies wewnetrzne konflikty, jakas wojna domowa, czy cus...

Do góry Bottom