gdyby sie stalo tak jak mowisz, to bym sie napewno zalapal na te mega ceny, poniewaz do baltic areny bede mial nicale 20 km, a do najblizszego miejsca pobytu jednej z druzyn 10 km.Nie zdazymy , druga Kolumbia sie szykuje , dla mnie cala ta organizacja to LOL.
Włosi OK , Tak wogole to CI co mieszkaja w wiekszych miastach [blizej centrum] beda miec nie zbyt ciekawie w sklepach - czytaj ceny wiekoszosci rzeczy ktore mozna skonsumować wzrosna o okolo 100-200 %.
CO do Portugalii :
a] inna mentalność
b] przez 50 lat nie mieli komuny i nie graniczyli z ZSRR
c] Jak u nas powstanie chcoiaz jeden taki stadion jak Estadio Dragao to bedzie cud
Teraz to mozna , zobaczysz przed ME o ile sie odbeda.gdyby sie stalo tak jak mowisz, to bym sie napewno zalapal na te mega ceny, poniewaz do baltic areny bede mial nicale 20 km, a do najblizszego miejsca pobytu jednej z druzyn 10 km.
Jestem bardzo ciekawy z czym jesteśmy do przodu. Może i w sprawie stadionów coś się dzieje ale nie wiem jak kibice do nich dojadą bo jak sobie pomyślę że mają jeździć naszymi "drogami" to będzie totalny paraliż i wielka porażka.Mowi sie ze z planem jestesmy 1,5 miecha do przodu
a moja droga przez wieś jest lepsza niż u nich najlepsza autostrada ( dodam że moja droga jest w strasznym stanie ???? )Wogóle to wy co ich krytykujecie znacie sytuację w tym kraju? Jeśli chodzi o same stadiony to nasz najlepszy na obecną chwilę czyli Poznań w porównaniu z tym nowym obiektem Dynama to jest wielkie *****.