Jak zwykle po nietrafionym typie musi być przerwa. Szczerze nie rozumiem, jak Anderson pokonał Wawrinkę, no ale zdarzyło się.
Podsumowanie:
Stan forsy: 568,91 PLN
53.Cinquenta y tres
Zdarzenie: Victoria Pilzno - Lyon
Typ: awans Lyon
Kurs: 1,04
Wynik: 2:1
Zdarzenie: Benfica Lizbona - Tottenham
Typ: awans Benfica
kurs: 1,03
Wynik: 2:2
Zdarzenie: Atletico Paranaense - Universitario de Deportes
Typ: 1x
kurs: 1,08
Wynik: 3:0
Zdarzenie: Cruzeiro - Defensor Sporting
Typ: 1x
kurs: 1,06
Wynik: 2:2
AKO: 1,23
Stawka: 200 PLN
Przewidywana wygrana: 246 PLN
Stan forsy przed: 568,91 PLN
Stan forsy po: 612,91 PLN
Opis przed: Lyon i Benfica wypracowały odpowiednie zaliczki w pierwszych spotkaniach. Czesi są bardzo ambitni ale nie wierzę w odrobienie trzech bramek. Z kolei Benfica coraz bardziej mnie zaskakuje in plus. Nie grają już tak pięknie jak rok temu, ale za to robią lepsze wyniki. Tottenham wg mnie w katedrze nie wygra, a co dopiero mówić o awansie.
Dwa pozostałe mecze to
Copa Libertadores. W mojej ulubionej części świata brazylijskie zespoły podejmą teoretycznie słabszych rywali. Kurytyba nie słynie z opinii bezpiecznego miasta, tamtejsi fani już urządzili mały festiwal, czym dali do zrozumienia, że ten mecz ma znaczenie. W sumie nie do końca wiem czemu, rywal nie należy do znienawidzonych. Popularne Atletico walczy o awans z zespołami z Boliwii i Argentyny i ten mecz musi wygrać. Rywal jak narazie bez punktu, dzisiaj nie powinno się to zmienić. Zabezpieczam się remisem, ponieważ Atletico i tak prezentuje się dobrze na tle tego, co ma do zaoferowania. Nie rozumiem czemu lokalne media wręcz domagają się awansu z grupy.
Drugi mecz jest wg mnie trudniejszy. Cruzeiro jest jakieś takie... niepewne. Ten zespół potrafi każdego ograć i z każdym przegrać. Troszkę wyolbrzymiam, ale coś w tym jest. Jak do tej pory prezentują się słabo, na wyjazdach oba mecze przegrane z rywalami, których powinni pokonać. Ze względu, że Cruzeiro lepiej czuje się u siebie, powinniśmy obejrzeć udany występ. Punkty też są potrzebne. Jeśli z grupy wyszedłby farciarski Real Garcilaso lub fioletowi zamiast błękitnych to byłaby "masakra".
Opis po: weszło, ale groźnie bywało.