>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Estilo impopulares - Las bajas tasas de

typer36 456

typer36

Użytkownik
38.Treinta y ocho

Zdarzenie: Manchester City - Hull
Typ: 1
kurs: 1,18
Wynik: 2:0✅
Stawka: 100 PLN
Potencjalna wygrana: 118 PLN

Stan forsy przed: 628,91 PLN
Stan forsy po: 646,91 PLN

Opis przed: bardziej przekonanie niż jakieś konkretne argumenty. Ostatnio Manchester się nie popisał, więc dzisiaj obronę rywala może trochę rozrusza?

Opis po: mimo nieporywającej gry faworyt wygrywa pewnie 2:0

typer36 456

typer36

Użytkownik
39.Treinta y nueve

Zdarzenie: Skonto Ryga - FC Jurmala
kurs: 1,11
Wynik: 5:0✅
Stawka: 200 PLN
Potencjalna wygrana: 222 PLN

Stan forsy przed: 646,91 PLN
Stan forsy po: 668,91 PLN

Opis przed: Lubię katować umysł informacjami o niszowych ligach. Łotewska wbrew pozorom jest całkiem ciekawa, o ile tylko śledzenie rozgrywek połączy się z ogólną wiedzą o tym kraju (w ten sposób można polubić prawie każdą ligę). Zauważyłem, że Skonto grając w optymalnym składzie praktycznie nie wtapia, bo zawodnicy przerastają rywali o klasę. Dopiero gdy szansę dostają młodzi lub nowi, coś się w schemacie zacina. Dzisiaj poważnych absencji nie ma, więc przewiduję, że Jurmala zbierze trzy cztery gole na minus.

Opis po: Pewna wygrana i przewaga nad Ventspilsem rośnie, przynajmniej narazie ????

typer36 456

typer36

Użytkownik
40.Quarenta

Zdarzenie: Brazylia - Australia
kurs: 1,16
Wynik: 6:0✅
Potencjalna wygrana: 116 PLN

Stan forsy przed: 668,91 PLN
Stan forsy po: 684,91

Opis przed: brak

Opis po: o to chodziło

typer36 456

typer36

Użytkownik
41.Quarenta y uno

Zdarzenie: Grecja - Łotwa
kurs: 1,28
Wynik: 1:0✅
Potencjalna wygrana: 128 PLN

Stan forsy przed: 684,91 PLN
Stan forsy po: 712,91 PLN

Opis przed: Grecja walczy o prześcignięcie Bośni, która gra teraz ze Słowacją, z którą niekoniecznie musi wygrać. Łotwa to trochę mniej niż średni poziom europejski, raczej bez wielkich szans na równorzędną walkę z czołówką. Grecy w optymalnym składzie, bez osłabień kartkowych jak w ostatnim meczu.

Opis po: Bośnia okazała się wystarczająco doświadczonym zespołem, by uporać się ze Słowacją mimo problemów i próba wyprzedzenia tego zespołu przez Grecję się nie udała. Nie mniej jednak Grecy swoje zadanie wykonali. Meczu nie oglądałem, ale podobno Grecy zaprezentowali się korzystnie.

typer36 456

typer36

Użytkownik
42.Quarenta y dos

Zdarzenie: Malta - Bułgaria
Typ: 2
kurs: 1,38
Wynik: 1:2✅
Potencjalna wygrana: 138 PLN

Stan forsy przed: 584,91 PLN
Stan forsy po: 750,91 PLN

Opis przed: Nie rozumiem wysokiego kursu na Bułgarię. Wiem, że Malta na swoim boisku próbuje nawiązać walkę i raczej wysoko nie przegrywa, ale jest słabsza i z reguły rywal wciska te dwie bramki. Bułgaria prezentuje się naprawdę dobrze, jak na zespół bez gwiazd gra perfekcyjnie pod względem taktycznym. Sytuacja w grupie jest na tyle ciekawa, że to zwycięstwo może dać prawie pewny udział w barażach.

Opis po: Maltańczycy zaskakują. Grają odważnie, ładnie i właściwie brakuje tylko większych indywidualnych umiejętności. Bułgaria wygrała mecz, ale nie był to łatwy pojedynek.

typer36 456

typer36

Użytkownik
43.Quarenta y tres

Zdarzenie: FC Porto - Gil Vicente
kurs: 1,10
Wynik: 2:0✅
Potencjalna wygrana: 220 PLN

Stan forsy przed: 750,91 PLN
Stan forsy po: 770,91

Opis przed: Gil Vicente to wygodny rywal dla Porto, uzasadnienie jest mało merytoryczne, więc pominę temat.

Opis po: Zgodnie z planem

typer36 456

typer36

Użytkownik
44.Quarenta y quatro
Zdarzenie: Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów
Typ: w meczu padnie bramka
kurs: 1,05
Wynik: 6:0✅
Potencjalna wygrana: 210 PLN
Stan forsy przed: 770,91 PLN
Stan forsy po: 780,91 PLN
Opis przed: Jagiellonia dysponuje piłkarzami o orientacji ofensywnej, Ruch z kolei bramki i tak strzela mimo posiadania przeciętnych piłkarzy. W obronie oba zespoły grają kiepsko. I to jest jedyne uzasadnienie na tą chwilę.
Opis po: Zgodnie z planem

typer36 456

typer36

Użytkownik
45.Quarenta y cinco

Zdarzenie: Cifaes - Benfica Lizbona
Typ: 2
kurs: 1,045
Wynik: 0:1✅
Potencjalna wygrana: 209 PLN

Stan forsy przed: 780,91 PLN
Stan forsy po: 789,91 PLN

Opis przed: Niepotrzebny

Opis po: A jednak byłby potrzebny, bo cudów Benfica nie pokazała mimo silnego składu.

typer36 456

typer36

Użytkownik
46.Quarenta y seis

Zdarzenie: FC Porto - Trofense
Potencjalna wygrana: 210 PLN

Stan forsy przed: 789,91 PLN
Stan forsy po: 799,91 PLN

Opis przed: Niepotrzebny. Porto powinno pokazać więcej niż znajomi z Lizbony

Opis po: Porto bardziej się wysiliło, ale przełożenia na wynik nie miało to przełożenia

typer36 456

typer36

Użytkownik
47.Quarenta y siete
Zdarzenie: Resovia - Budva
kurs: 1,06
Wynik:
Zdarzenie: Oostende - Anderlecht
Typ: Anderlecht +2
kurs: 1,045
Wynik:
Zdarzenie: Feyenoord - Hoek
kurs: 1,062
Wynik:
AKO: 1,18
Przewidywana wygrana: 236 PLN
Stan forsy przed: 799,91 PLN
Stan forsy po:
Opis przed: Choć siatkówka nie jest moją mocną stroną, potrafię czasem coś celnie przewidzieć. Sytuację mam łatwą, bo Resovia jest zespołem mocniejszym i gra we własnej hali. Z kolei Anderlecht ostatnio zawodzi. Gra nawet się klei, ale wyniki są tragiczne i zamiast budowania solidności nastąpił krok w tył. Nie mniej na tle słabszych przeciwników mistrzowie wyglądają cały czas nieźle. I wg mnie nie zaliczą katastrofalnego występu. Ostatni pojedynek to różnica klas. Dodatkowo kieruję się dobrą grą Feyenoordu w krajowym pucharze, prawie co roku.
Opis po: Porto bardziej się wysiliło, ale przełożenia na wynik nie miało to przełożenia

typer36 456

typer36

Użytkownik
Stan forsy po: 599,91 PLN

No niestety, ale taką aktualizację musiałem zrobić. Jak zwykle po porażce trzeba odpocząć od typowania, teraz można wrócić.

Dzisiejsze pewniaki powchodziły, więc szkoda, że nie było czasu ich zamieścić. Zamieszczę za to drugi typ, który wg mnie jest stosunkowo pewny.

48.Quarenta y ocho

Zdarzenie: Górnik Zabrze - Legia Warszawa
Typ: Legia +1
Kurs: 1,20
Wynik: 0:3✅
Przewidywana wygrana: 120 PLN

Stan forsy przed: 599,91 PLN
Stan forsy po: 619,99 PLN

Opis przed: Na temat Legii można powiedzieć bardzo dużo. Mnie osobiście nie przekonuje filozofia trenera Berga, bardziej pasuje ona do zespołu środka tabeli, który bazuje na wychowankach i tanich perspektywicznych transferach. O samym zarządzaniu marką ten trener wielkiego pojęcia nie ma, doświadczenia tym bardziej. No ale w sumie gdzieś musi się tego nauczyć. Legia może mu w tym pomóc. Berg objął zespół zbudowany przez Macieja Skorżę i uformowany przez Jana Urbana. Przejął mistrza kraju, który mimo słabszych występów prezentuje piłkę najbardziej zbliżoną do europejskiej i na krajowym podwórku też raczej powtórzy sukces sprzed roku. To zbliżenie Legia może pokazać w dzisiejszym meczu, ponieważ Górnik nie gra siermiężnej piłki i stara się grać do przodu. Będzie miejsce na grę, będzie okazja pokazać dynamiczne kontry i doświadczenie. Trochę wątpliwości daje wynik meczu pucharowego, ale wtedy Legia zagrała naprawdę słabo nie mając dobrego dnia. Obecnie trenerem Górnika jest Pan Ryszard Wieczorek, trener uzdolniony o nowoczesnym warsztacie, ale niedopracowanym. Jego drużyny nie mają obrony, grają wesoło, bez stabilnych formacji. Wyraźnie widać jego rękę w Górniku. Jego warsztat sprzyja mojemu typowi.

Opis po: aż takiego wyniku się nie spodziewałem.

typer36 456

typer36

Użytkownik
49.Quarenta y nueve

Zdarzenie: Benfica Lizbona - Vitoria Guimaraes
Kurs: 1,28
Przewidywana wygrana: 128 PLN

Stan forsy przed: 619,91 PLN
Stan forsy po: 647,91 PLN

Opis przed: Prawdę mówiąc nie jestem wcale pewny wygranej Lizbończyków. Mam wrażenie, że drużyna stopniowo się wypala i nawet w meczach, których są niesieni promieniami słońca nie idzie im już tak dobrze. Moją tezę obalają wyniki, ale jak się ogląda mecze w Katedrze to naprawdę widać, że to rutyna a nie pasja. Typ opieram o wczorajszy wynik FC Porto. Porażka z Estoril spowodowała, że można wreszcie poważnie odskoczyć i realnie myśleć o mistrzostwie. Bo jeśli wyścig znowu byłby przy prawie równej liczbie punktów, to wiadomo jak to się kończyło w latach poprzednich. W Porto coś pękło i trzeba to wykorzystać.

Opis po: nie było to łatwe zwycięstwo, ale punkty dopisane, Benfica zmierza po mistrzostwo.

typer36 456

typer36

Użytkownik
50.Cinquenta

Zdarzenie: Roger Federer - Benjamin Becker
Typ: 2:0 Federer
Kurs: 1,13
Wynik: 6:1 6:4✅
Przewidywana wygrana: 113 PLN

Stan forsy przed: 519,91 PLN
Stan forsy po: 660,91 PLN

Opis przed: Stawianie Króla Rogera 2:0 to niebezpieczna gra, mistrz potrafi uwalić seta z ogórkami. Ale Becker wg mojej opinii nie należy do zawodników, którzy nawiążą z nim walkę. Stąd typ. Argumentów racjonalnych brak.

Opis po: w drugim secie coś tam Becker poszarpał, ale nawet grający z marszu Federer go pewnie pokonał w dwóch setach.

typer36 456

typer36

Użytkownik
51.Cinquenta y uno

Zdarzenie: Atletico Madryt - AC Milan
Typ: awans Atletico
Kurs: 1,08
Wynik: 4:1✅
Przewidywana wygrana: 108 PLN

Stan forsy przed: 660,91 PLN
Stan forsy po: 668,91

Opis przed: Atletico na obecną chwilę jest bardziej doświadczonym zespołem, co brzmi dziwnie. Milan obecnie straszy tylko nazwą. Do tego wynik z pierwszego meczu utwierdza mnie w przekonaniu, że awansuje zespół z Hiszpanii.

Opis po: Wynik mówi sam za siebie

typer36 456

typer36

Użytkownik
52.Cinquenta y dos
Zdarzenie: Stanislas Wawrinka - Kevin Anderson
Kurs: 1,16
Wynik:
Przewidywana wygrana: 116 PLN
Stan forsy przed: 668,91 PLN
Stan forsy po:
Opis przed: Anderson to bardzo dobry zawodnik raczej nie schodzący poniżej solidnego poziomu, rzadko bije po autach i przegrywa wysoko sety. Głównie zawdzięcza to serwisowi, który często załatwia sprawę w gemach, ale i pozostałe umiejętności ma ogarnięte. Mimo to brakuje mu zwrotności, czytania gry, czasem zwyczajnie siły i pewności przy dłuższej wymianie. Wawrinka z kolei od pewnego czasu jest odmieniony. O ile parę w łapie miał zawsze, o tyle dołożył pracę głowy. Trener Norman dobrze pilnuje podopiecznego. O ile tylko nie wydarzy się jakiś kryzys, powinniśmy obejrzeć jednostronny mecz.
Opis po:

typer36 456

typer36

Użytkownik
Jak zwykle po nietrafionym typie musi być przerwa. Szczerze nie rozumiem, jak Anderson pokonał Wawrinkę, no ale zdarzyło się.

Podsumowanie:
Stan forsy: 568,91 PLN

53.Cinquenta y tres

Zdarzenie: Victoria Pilzno - Lyon
Typ: awans Lyon
Kurs: 1,04
Wynik: 2:1✅
Zdarzenie: Benfica Lizbona - Tottenham
Typ: awans Benfica
kurs: 1,03
Wynik: 2:2✅
Zdarzenie: Atletico Paranaense - Universitario de Deportes
Typ: 1x
kurs: 1,08
Wynik: 3:0✅
Zdarzenie: Cruzeiro - Defensor Sporting
kurs: 1,06
Wynik: 2:2✅
AKO: 1,23
Przewidywana wygrana: 246 PLN

Stan forsy przed: 568,91 PLN
Stan forsy po: 612,91 PLN

Opis przed: Lyon i Benfica wypracowały odpowiednie zaliczki w pierwszych spotkaniach. Czesi są bardzo ambitni ale nie wierzę w odrobienie trzech bramek. Z kolei Benfica coraz bardziej mnie zaskakuje in plus. Nie grają już tak pięknie jak rok temu, ale za to robią lepsze wyniki. Tottenham wg mnie w katedrze nie wygra, a co dopiero mówić o awansie.

Dwa pozostałe mecze to Copa Libertadores. W mojej ulubionej części świata brazylijskie zespoły podejmą teoretycznie słabszych rywali. Kurytyba nie słynie z opinii bezpiecznego miasta, tamtejsi fani już urządzili mały festiwal, czym dali do zrozumienia, że ten mecz ma znaczenie. W sumie nie do końca wiem czemu, rywal nie należy do znienawidzonych. Popularne Atletico walczy o awans z zespołami z Boliwii i Argentyny i ten mecz musi wygrać. Rywal jak narazie bez punktu, dzisiaj nie powinno się to zmienić. Zabezpieczam się remisem, ponieważ Atletico i tak prezentuje się dobrze na tle tego, co ma do zaoferowania. Nie rozumiem czemu lokalne media wręcz domagają się awansu z grupy.

Drugi mecz jest wg mnie trudniejszy. Cruzeiro jest jakieś takie... niepewne. Ten zespół potrafi każdego ograć i z każdym przegrać. Troszkę wyolbrzymiam, ale coś w tym jest. Jak do tej pory prezentują się słabo, na wyjazdach oba mecze przegrane z rywalami, których powinni pokonać. Ze względu, że Cruzeiro lepiej czuje się u siebie, powinniśmy obejrzeć udany występ. Punkty też są potrzebne. Jeśli z grupy wyszedłby farciarski Real Garcilaso lub fioletowi zamiast błękitnych to byłaby &quot;masakra&quot;.

Opis po: weszło, ale groźnie bywało.

typer36 456

typer36

Użytkownik
54.Cinquenta y quatro
Zdarzenie: Guangzhou Evergrande - Changchun Yatai
kurs: 1,14
Wynik: 1:3⛔
Zdarzenie: PAOK Saloniki - PAS Gianina
kurs 1,06
Wynik: 2:1✅
AKO: 1,21
Przewidywana wygrana: 121 PLN
Stan forsy przed: 612,91 PLN
Stan forsy po: 512,91 PLN
Opis przed: Chiński potentat podejmuje jeden ze słabszych zespołów. Drużyna Marcelo Lippiego ma postawiony cel: grać najładniej jak się da i najefektywniej jak się da. Jest to jeden ze sposobów na przyciągnięcie niezbyt garnącej się do piłki publiki. Jak narazie wychodzi głównie efektywność, bo porywającej gry nie widać lub widać ją rzadko. Obecnie w klubie nie ma już takich gwiazd jak w 2012 roku, ale zespół jest dojrzalszy i bardziej przygotowany na osiąganie wyników. Mam nadzieję, że i w tym meczu z rywalem nie radzącym sobie na wyjazdach, piłkarze Guangzhou dadzą z siebie wszystko. Argumentem jest także ostatnia porażka z tamtejszym &quot;Realem Madryt&quot; Tjanjin Tedą.
W drugim meczu walczący o wicemistrzostwo PAOK podejmie przeciętniaka PAS Gianinę. Tutaj sprawa ma się inaczej. PAOK świetny bilans na swoim stadionie zawdzięcza treningom, na których główny nacisk kładzie się na grę u siebie. Dokładnie tak, sztab trenerski bardzo uważnie analizuje potencjał drużyny możliwy do wykorzystania na konkretnym boisku o konkretnych wymiarach, o konkretnym wyglądzie, o konkretnej akustyce, a konkretnym naświetleniu. Może się wydawać dziwne, głupie i nieprawdziwe, ale tak jest. PAOK jest świetnie przygotowany do gry na swoim stadionie, gdzie pokonać go mogą tylko zespoły z wyższej półki. PAS do takich nie należy, dlatego uważam, że PAOK zaliczy 16 ligowy występ na własnym terenie bez porażki.
Opis po: Chciałoby się powiedzieć, że Chińczycy handlują, ale ja poważny człowiek, więc sobie daruje. Zostanę przy lekkim szoku. Minus niestety.

typer36 456

typer36

Użytkownik
55.Cinquenta y cinco

Zdarzenie: Barcelona - Celta Vigo
Wynik: 3:0✅
Zdarzenie: Atletico - Granada
kurs 1,04
AKO: 1,10
Przewidywana wygrana: 220 PLN

Stan forsy przed: 512,91 PLN
Stan forsy po: 532,91 PLN

Opis przed: Tabela, tabela i jeszcze raz tabela. Barca, Atletico i Real do końca już będą ścigać się o mistrzostwo. Atletico nie powinno odpuścić, ale jakoś oni mi śmierdzą, nie wiem dlaczego, dlatego zabezpieczam się remisem. O Barcelonę jestem spokojny. Argumenty niepotrzebne.

Opis po: plan wykonany.

typer36 456

typer36

Użytkownik
56.Cinquenta y seis

Zdarzenie: Sandecja Nowy Sącz - Zagłębie Lubin
Typ: awans Zagłębie
kurs: 1,04
Wynik: 0:5✅
Zdarzenie: Deportivo Anzoategui - Arsenal de Sarandi
Typ: Arsenal +2
kurs: 1,071
Wynik: 1:3✅
AKO: 1,12
Przewidywana wygrana: 112 PLN

Stan forsy przed: 412,91 PLN
Stan forsy po: 544,91 PLN

Opis przed: Zagłębie jest obok Jagiellonii głównym kandydatem do zdobycia pucharu Polski. W pierwszym meczu wypracowany został dobry wynik, który łatwo będzie obronić
Z kolei drugi mecz to pojedynek w południowoamerykańskiej lidze mistrzów. Argentyńczycy walczący o awans powinni wygrać z niezbyt dobrze poukładaną drużyną z Wenezueli, o nic już nie walczącą.

Opis po: Zagłębie potwierdziło, że zmierza po puchar, natomiast opinia o Wenezuelczykach także była słuszna.

typer36 456

typer36

Użytkownik
57.Cinquenta y siete

Zdarzenie: Victoria Pilzno - Iskra Domazlice
kurs: 1,083
Wynik: 4:0✅
Przewidywana wygrana: 216 PLN

Stan forsy przed: 312,91 PLN
Stan forsy po: 560,91 PLN

Opis przed: Różnica klas, nawet rezerwowy skład gospodarzy mnie przed tym typem nie powstrzymuje.

Opis po: Po przerwie przewaga została wyraźnie udokumentowana.

Do góry Bottom