>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Estilo impopulares - Las bajas tasas de

typer36 456

typer36

Użytkownik
20.Veinte

Zdarzenie:
Typ:
kurs:
Stawka:
Wynik:

Stan forsy przed:
Stan forsy po:

Opis przed:

Opis po:

typer36 456

typer36

Użytkownik
17.Diecisiete

Zdarzenie:Heerenveen - Alkmaar
Typ:1x
kurs:1,45
Stawka:100 PLN
Wynik:zero:2⛔

Stan forsy przed:725,85 PLN
Stan forsy po:625,85 PLN (drugi kupon w akcji)

Opis przed:Gospodarze są groźni na swoim terenie, tylko dwie porażki na 12 spotkań. Z drugiej strony nie grają jednak regularnie. Są w stanie pewnie pokonać Twente 6:2 by później mieć spore problemy z teoretycznie słabszymi rywalami. Ostatnie mecze to porażka z Groningen u siebie, remis z Nijmegen i wygrana w Bredzie. Dla Heerenveen ważna będzie walka o play-offy. Zespół na własnym boisku lubi strzelać bramki - ma ich 29. Takim wynikiem może pochwalić się tylko Groningen (tyle samo) i bezkonkurencyjne PSV z 40 bramkami. Obrona nie jest najmocniejsza, z siatki też zdarzyło się już 15 razy wyciągnąć piłkę

Goście rakże walczą o play-offy ale są w nieco lepszej sytuacji punktowej. Jednak ostatnio grają nie dość, że cienko to jeszcze w osłabieniach. Ostatnio porażki z Roterdamem i klapa 0:4 z PSV. Dlaczego dziś nie powinno być lepiej? Bo znów są osłabienia: Nikas Moisander, Ragnar Klavan, Sergio Romero, Bretta Holman. Poza kadrą jest jeszcze Joey Didulica. Niewiadomo co z występem Maartena Martensa.

Te osłabienia jak i dość dobra statystyka strzelecka na swoim stadionie Heerenven przekonała mnie do zainwestowania środków w typ 1x po kursie 1,45. Całkiem solidny. Co prawda AZ nie przegrało ostatnich kilku spotkań z Fryzami, ale przy takich osłabieniach mała passa może zostać przerwana i kto wie czy nawet 3 pkt nie zostaną u gospodarzy.

Opis po:bardzo się zawiodłem na gospodarzach którzy dzisiejszego dnia pozbawieni byli ambicji

18.Dieciocho

Zdarzenie:Real Madryt - Levante
Typ:Real -1
kurs:1,42
Stawka:200 PLN
Wynik:two:0✅

Stan forsy przed:625,85 PLN (poprzedni kupon w trakcie)
Stan forsy po:809,85 PLN

Opis przed:Osobiście w walkę Realu o mistrza nie wierzę, natomiast piłkarze zespołu pewnie uwierzyli po wypadku przy pracy Barcelony. Morale napewno wysokie, chęci i ambicje z pewnością są na odpowiednim poziomie. Real bez większych osłabień z wyjątkiem Casillasa, który pauzuje za czerwień w ostatnim meczu - w jego miejsce Adan. Oprócz niego jak wiadomo nie zagra Higuain.

Levante w bardzo dobrych nastrojach, trzy wygrane z rzedu w tym ostatnio z Villareal. Dziś jednak dość poważne osłabienia: Miguel Pallardo, Sergio Gonzalez, Gorke Larrea, Javi Venta. Napewno te osłabienia wpłyną na grę zespołu.

Real ostatnio gra jakby nieco lepiej z przodu. Było kilka spotkań, w których mieli problem ze stworzeniem akcji, ostatnio okazji jest dużo więcej. Adebayor grzeszy nieskutecznością, ale liczę, że dzisiaj będzie miał lepiej nastawiony celownik. Ronaldo też coś strzelić powinien, do tego ze dwa gole spółki i handi będzie pokryte. Osłabienia Levante i trochę wyższe niż ostatnio morale w Realu mnie do takiego typu skłaniają

mała prezentacja wyników:
22/12-10 Copa del Rey Real Madryt vs. Levante 8:0
18/05-08 Primera Division Real Madryt vs. Levante 5:2
04/02-07 Primera Division Real Madryt vs. Levante 0:1
28/11-04 Primera Division Real Madryt vs. Levante 5:0

Real -1 i liczę na pieniążki. Wynik z 2007 roku nie powinien się powtórzyć

Opis po: pewna wygrana Realu. Mogło być wyżej, ale nie było. Levante stworzyło jedną groźną akcję na cały mecz

typer36 456

typer36

Użytkownik
19.Diecinueve

Zdarzenie: Francesca Schiavone - Lourdez Dominguez Lino
Typ:1
kurs:1,17
Wynik: 2:0✅
Zdarzenie: Kim Clijsters - Maria Jose Martinez Sanchez
Typ:1
kurs:1,07
Wynik: 2:1✅
Ako:1,25
Stawka: 100 PLN

Stan forsy przed:709,85 PLN
Stan forsy po:734,85 PLN

Opis przed: Zarówno jedna, jak i druga, ma słabą rywalkę i w takim turnieju do kolejnej rundy powinna przejść. Nie ma tutaj co dokonywać głębszych analiz

Opis po: Kim to jest zawodniczka kontuzjowana nie tylko fizycznie, no ale przynajmniej w najważniejszych momentach potrafi ogarnąć swoje 4literki. Na live przyszło na niej nieźle zarobić. Z kolei Schiavone bez większego przemęczania się, chwilami jakby lekko odpuszczała. Jednak ogarnęła w 2 setach

20.Veinte

Zdarzenie: Czechy - Liechtenstein
Typ: H(0 - 1) 1
kurs:1,15
Stawka:200 PLN
Wynik:

Stan forsy przed:734,85 PLN
Stan forsy po:

Opis przed:cóż... Czechy muszą to poprostu wygrać. Jednak takiemu rywalowi przynajmniej 2 bramki powinni strzelić. Sami myślę, że nie stracą

Opis po:

typer36 456

typer36

Użytkownik
Czechy wygrały 2:0, więc po mękach typ zaliczony prawidłowo.
Postanowiłem wrócić do publikowania typów, z różnych powodów
21.Veintiuno
Zdarzenie: Standard Liege – Hoogstraten VV
Typ: 1
kurs: 1,05
Wynik: 8:2✅
Zdarzenie: Dessel Sport – Club Brugge
Typ: 2
kurs: 1,12
Wynik: 2:3✅
Ako: 1,18
Stan forsy przed: 764,85 PLN
Stan forsy po: 782,85 PLN
Opis przed: Puchar Belgii. Przyjrzałem się obu spotkaniom, tak więc zarówno Lież jak i Brugia wychodzą mocnymi składami, widać że kalkulowania nie będzie. Rywale są prawie, że amatorscy. Dessel Sport gra całkiem dobrze ostatnio, ale z rywalami podobnymi do nich, Brugia to trochę wyższa półka. Oba kluby z Erste Klasse regularnie zachodzą daleko w pucharach, myślę, że i tu nie będzie niespodzianek.
Opis po: No bardziej dopisało mi szczęście, niż to były dobre typy. Tzn dobre były, ale Club Brugge prawie że olało sprawę. Standard mimo niemrawego początku wygrał 8:2 i różnica klas była widoczna. Natomiast co robiła Brugia to nie rozumiałem. Do 70 minuty mieli 2 bramki w plecy i czerwień na koncie. Ale potem ich chyba ambicje drgnęły i wygrali to jeszcze. Mimo wszystko cieszę się z takiego obrotu sprawy.

typer36 456

typer36

Użytkownik
22.Veintidos

Zdarzenie: Real Madryt - Rayo Vallecano
kurs: 1,10
Wynik: 6:2✅

Stan forsy przed: 782,85 PLN
Stan forsy po:792,85 PLN

Opis przed: Po kilku wpadkach i żenującej grze pasuje wygrać. U siebie będzie łatwiej, mimo, że grzyb na murawie się pojawił. Mou wymyśli, mam nadzieje.

Opis po: Real demoluje, meczu co prawda nie oglądałem, ale mimo czerwonej kartki chyba zasłużone zwycięstwo. Ważna jest wygrana.

typer36 456

typer36

Użytkownik
23.Veintitres

Zdarzenie: Holandia - Azerbejdżan
kurs: 1,12
Wynik: 3:1✅

Stan forsy przed: 792,85 PLN
Stan forsy po: 804,85 PLN

Opis przed: Przepaść, Azerki mają kilka argumentów w swojej fizyczności, ale nie daje im szans. Jak jestem przeciwnikiem inwestowania w rozgrywki kobiece, tak tutaj to robię.

Opis po: Jednak w przypadku kobiecych rozgrywek nie można mówić o przepaści. Wygrało tutaj tylko szczęście i później doświadczenie. Przy 24:21 w drugim secie wyszedłem bo to było przykro patrzeć, jak Azerkom wszystko wychodziło. Co się stało gdy wyszedłem, niewiem, ale cieszę się, że udało się wygrać tego seta i cały mecz.

typer36 456

typer36

Użytkownik
24.Veinticuatro

Zdarzenie: Schalke - Maccabi Haifa
kurs: 1,30
Wynik: 3:1✅

Stan forsy przed: 804,85 PLN
Stan forsy po: 834,85 PLN

Opis przed: Pierwszy mecz pod wodzą Stevensa, zapowiadana jest wygrana, w składzie większych osłabień nie ma, ponoć pierwszy bramkarz wrócił. Rywal to ekipa z Izraela, w zachodniej Europie zazwyczaj dostaje baty, jakoś im tu warunki nie pasują. Schalke pierwszy mecz zremisowało ze Steauą, Maccabi wygrało, więc Schalke dla bezpieczeństwa powinno wygrać. Różnica klas raczej oczywista.

Opis po: Udany debiut nowego trenera, gra może nie porywała, ale Schalke wyraźnie było lepsze od ekipy z Izraela;)

typer36 456

typer36

Użytkownik
24.Veinticinco

Zdarzenie: Manchester United
kurs: 1,15

Stawka: 200 PLN

Stan forsy przed: 834,85 PLN
Stan forsy po: 864,85 PLN

Opis przed: Rooney i Hernandez wracają do składu, dwie ostatnie wpadki zapewne podrażniły trochę piłkarzy i beniaminek w niezbyt dobrym momencie mierzy się na Old Trafford z United. Wg mnie można dyskutować nad rozmiarem porażki.

Opis po: jednak nie było łatwo, muszę z trochę większym szacunkiem do rywali podchodzić

typer36 456

typer36

Użytkownik
26.Veintiseis

Zdarzenie: Twente - Exelcior
kurs: 1,08
Wynik:
Zdarzenie: Szachtar - Zorya
kurs: 1,08
Wynik:
Ako: 1,17

Stan forsy przed: 864,85 PLN
Stan forsy po:

Opis przed: Twente na fali, Exelcior to przyszły spadkowicz. Różnica potencjału ogromna. Nie inaczej w przypadku faworyta z Ukrainy, który po dwóch nie satysfakcjonujących remisach będzie chciał zgarnąć komplet punktów.

Opis po:

typer36 456

typer36

Użytkownik
Rezultaty powyższych spotkań:
Twente - Exelcior 2:2⛔
Szachtar - Zorya 4:1✅
Stan forsy przed: 864,85 PLN
Stan forsy po: 764,85
Od tej pory wszystkie kupony będą pochodziły z bukmachera Bet365
27.Veintisiete
Zdarzenie: Levski Sofia - Etar 1924 Veliko Tarnovo
kurs: 1,03
Wynik: 7:1✅
Zdarzenie: Olympiakos - Panachaiki
kurs: 1,071
Ako: 1,103
Stan forsy przed: 764,85 PLN
Stan forsy po: 785,48 PLN
Opis przed: Levski Sofia to zespół o kilka klas lepszy od dzisiejszego rywala. Goście w ekstraklasie Bułgarii najprawdopodobniej się nie utrzymają, ponieważ potencjału sportowego nie wystarcza im na równorzędną walkę z ligowymi średniakami, a co dopiero z takim rywalem jak Królewscy. Gdy przychodzi do starć z mocnymi zespołami, zazwyczaj kończy się wysoką porażką.
Drugie spotkanie to mecz pucharowy w Grecji. Olympiakos nie podchodzi do tego meczu w optymalnym składzie, jest kilka braków, ale najważniejsze ogniwa są utrzymane, więc rywal z trzeciej ligi nie powinien mieć wiele do powiedzenia. W Grecji dystans pomiędzy dwiema klasami rozgrywkowymi jest ogromny, nawet wielka determinacja gości nie powinna zdać się na nic. Olympiakos powinien wygrać i awansować dalej.

Opis po: W obu przypadkach pewne wygrane faworytów

typer36 456

typer36

Użytkownik
28.Veintiocho

Zdarzenie: Napoli - Pescara
kurs: 1,20
Wynik:

Stan forsy przed: 785,48 PLN
Stan forsy po:

Opis przed: Uważam że Napoli wygra, ponieważ:
- jest zespołem lepszym i bardziej doświadczonym,
- braki w składzie nie są znaczące,
- sytuacja w LE jest stabilna i można spiąć się na ligę, w której najprawdopodobniej walka potoczy się o mistrzostwo,
- u gości braki w składzie są dosyć znaczące
- warsztat nowego trenera Pescary może przynieść jedynie obniżenie ilości traconych goli, ale poziomu drużyny znacząco nie podniesie.

Opis po:

typer36 456

typer36

Użytkownik
Rezultat powyższego spotkania:
Napoli - Pescara 5:1✅

Stan forsy przed: 785,48 PLN
Stan forsy po: 825,48 PLN
29.Veintinueve
Zdarzenie: FC Porto - Moreirense
kurs: 1,10
Wynik: 1:0✅

Stan forsy przed: 825,48 PLN
Stan forsy po: 845,48 PLN (+ 9 PLN i + 66 PLN za mecze następne rozegrane wcześniej)

Opis przed: analiza zbędna
Opis po: festiwal nieporadności i nieskuteczności gospodarzy. Dobrze jednak, że udało się wygrać. Historia bezpośrednich spotkań pokazuje, że to nie jest dla Porto wygodny rywal, czego nie sprawdzałem wcześniej. Na szczęście wszystko zakończyło się dobrze.

typer36 456

typer36

Użytkownik
30.Treinta
Zdarzenie: Ludogorets Razgrad - Montana 1921
kurs: 1,045
Wynik: 3:0✅

Stan forsy przed: 625,48 PLN
Stan forsy po: 634,48 PLN (+ 1 zdarzenie nieroztrzygnięte)

Opis przed: różnica klas, kontuzje u gości
Opis po: pewna wygrana gospodarzy. Bułgarski Groclin naprawdę prezentuje się ciekawie.

typer36 456

typer36

Użytkownik
31.Treinta y uno
Zdarzenie: Real Valladolid - Real Madryt
Typ: 2
kurs: 1,33
Wynik: 2:3✅

Stan forsy przed: 634,48 PLN
Stan forsy po: 700,48 PLN (+ 1 zdarzenie nierozstrzygnięte)

Opis przed: Myślę, że Real jeszcze nie odpuści mistrzostwa. Poza tym nie widzę jakichś szczególnych powodów, dla których akurat dziś Real miałby wygrać lub nie wygrać. Nie mniej myślę, że wygra.
Opis po: Jestem trochę zawiedziony postawą Realu. Ale moje przemyślenia na temat tego zespołu są zbyt obszerne, by tu o nich pisać. Wygrana niby zasłużona, ale 3 pkt powinny przyjść łatwiej.
Na koniec dnia:
Stan forsy: 920,48 PLN

typer36 456

typer36

Użytkownik
32.Treinta y dos

Zdarzenie: Miami Heat - Washington Wizards
kurs: 1,071
Wynik: 102:72✅

Stan forsy przed: 920,48 PLN
Stan forsy po: 934,68 PLN

Opis przed: Brak argumentów za typem, po prostu przekonanie

Opis po: Tak w założeniu miało być

typer36 456

typer36

Użytkownik
33.Treinta y tres

Zdarzenie: Valencia - Rayo Vallecano
Typ: powyżej 1,5 bramki
kurs: 1,14
Wynik: 0:1⛔

Stan forsy przed: 934,68 PLN
Stan forsy po: 734,68 PLN

Opis przed: To samo, co przy poprzednim typie, ewentualnie za takim rozwiązaniem przemawia statystyka
Opis po: no szkoda, Valencia nie strzeliła bramki u siebie, pierwszy raz od dawna. Trudno powiedzieć, czy były okazje, ogólnie zespół zagrał bez pomysłu na cokolwiek. Nie zrażamy się, jedziemy konsekwentnie dalej

typer36 456

typer36

Użytkownik
34.Treinta y quatro

Zdarzenie: Real Madryt
Typ: -1 (Real)
kurs: 1,25
Wynik:
Zdarzenie: FC Barcelona - Atletico Madryt
kurs: 1,30
Wynik:
Zdarzenie: Napoli - Bologna
kurs: 1,36
Wynik:
Ako: 2,21

Stan forsy przed: 734,68 PLN
Stan forsy po:

Opis przed: brak czasu na opis
Opis po:

typer36 456

typer36

Użytkownik
35.Treinta y cinco

Zdarzenie: Andrea Petković - Annicka Beck
kurs: 1,25
Wynik: 2:1✅

Stan forsy przed: 534,68 PLN
Stan forsy po: 559,68 PLN

Opis przed: Pani Petković w Norymberdze czuje się dobrze, pokonała już dwie solidne rywalki. Choć jej gra dla oczu nie jest wyjątkowo przyjemna, to pewną skuteczność zapewnia, skuteczność wyuczonych schematów połączona z dużą siłą kończących uderzeń jest nie do zatrzymania.

Rywalka też prezentuje się dobrze, też gra poniekąd na swoim terenie, ale ma mniejsze umiejętności. Zauważyłem też, że raczej nie miewa problemów z emocjami. Czy wygrywa, czy przegrywa - wszystko bez dramatów. To i dobrze i źle. Po prostu muszą wygrać umiejętności.

Opis po: nie obyło się bez problemów, liczyłem na łatwiejszą wygraną, ale wynik jest taki, jaki miał być.

typer36 456

typer36

Użytkownik
36.Treinta y seis

Zdarzenie: Valletta FC - Fiorita
kurs: 1,083
wynik: 1:0✅
Zdarzenie: Zrinjski Mostar - Santa Coloma
kurs: 1,04
wynik: 1:0✅
Zdarzenie: Dinamo Mińsk - Kruoja
kurs: 1,062
wynik: 5:0✅
Ako: 1,196
Potencjalna wygrana 239,23 PLN

Stan forsy przed: 559,68 PLN
Stan forsy po: 598,91 PLN

Opis przed: co tu dużo mówić, swoje 5 minut mają już kluby z Luksemburga, Malty a nawet i mistrz San Marino w końcu odniósł zwycięstwo w starciu z dużo silniejszym rywalem. Niespodzianki są na porządku dziennym, dlatego spośród wielu, teoretycznie pewnych spotkań wybieram te, w których nie widzę innego rozwiązania.

Białorusini zawsze ambitnie podchodzą do rozgrywek pucharowych, poza pojedynczymi wpadkami słabszych przeciwników leją i na wyjeździe i u siebie. W przypadku Valletty i Zrinjski sugeruję się przewagą, jaką mają te zespoły nad rywalem odpowiednio z San Marino i Andorry.

Opis po: cóż, zespoły z San Marino i Andory szaleją. Szczerze mówiąc spodziewałem się spacerków, a tu i Maltańczycy i piłkarze z Hercegowiny się niemiłosiernie męczyli. Na przyszłość będe uważał. Natomiast Mińsk zrobił co miał zrobić, rozgromił rywala.

typer36 456

typer36

Użytkownik
37.Treinta y siete

Zdarzenie: Grasshoppers Zurich - Olympique Lyon
Typ: awans Lyon
kurs: 1,15
Wynik: 0:1 (0:2 w dwumeczu)✅
Potencjalna wygrana: 230 PLN

Stan forsy przed: 598,91 PLN
Stan forsy po: 628,91 PLN

Opis przed: Mnie osobiście Lyon zawodzi. Ciągle czegoś zespołowi brakuje, żeby znów być najlepszym zespołem we Francji. O ile w pomocy zawsze jest jakaś stabilność, o tyle obrona i atak ciągle miewają okresy dobrej i kiepskiej gry. Efektem jest brak regularności. Te problemy dotyczą rozgrywek ligowych, ale i w Europie powoli Lyon się męczy. Pominę historię... tydzień temu piłkarze wymęczyli wygraną. Byli zespołem lepszym, to nie ulega wątpliwości, ale raził brak koncepcji gry w ataku. Po prostu są umiejętności indywidualne, ale nie ma przełożenia na grę całego zespołu. Ewentualnie w obronie radzą sobie przyzwoicie. Skoro więc tak jest, to czemu typ na ich awans? Ponieważ trzeba zauważyć kim jest rywal.

Grasshoppers to przeciętniak szwajcarski mający nieco lepszy okres. Doświadczenie - brak. Nazwiska robiące duże wrażenie - brak. Gra w obronie - kiepska. I w tym upatruje szans Lyonu. Wystarczy strzelić bramkę i Szwajcarzy muszą strzelić trzy. Moim zdaniem mało realne, a Lyon spokojnie jest w stanie wsadzić dwie bramki, mimo swoich problemów. Obrona rywala na to pozwoli, bo nawet w warunkach krajowych nie była super szczelna. Przewaga doświadczenia bezdyskusyjna. Na zawodnikach francuskiego zespołu nie zrobi wrażenia np. stracony gol na początku spotkania. Jak już, to ten fakt sparaliżuje Szwajcarów.

Na tyle ile mogłem się zorientować, we Francji zapowiadają pełną mobilizację, bo wynik awansu nie gwarantuje. Cóż, pozostaje wierzyć, że to prawda i doświadczenie wygra.

Opis po: Lyon dopełnił formalności

Do góry Bottom