Teraz w Europie są grupy tylko sześcio zespołowe i nadal brane są pod uwagę wyniki tylko z drużynami z miejsc 1-5. Oczywiście chodzi tutaj o wyłonienie ośmiu najlepszych drużyn z drugich miejsc.Tak było w Europie jak były grupy 6zespolowe i 5zespolowe
Zwycięzca Asian Play-off będzie musiał zmierzyć się jeszcze z czwartym zespołem z regionu CONCACAFZwycięzca z pary Syria- Australia gra jeszcze w dwumeczu o awans z 4 zespołem CONCACAF?
Tam są dwie pary...azja vs concacaf i CONMEBOL - 5. drużyna vs Nowa Zelandia.
Awansują zwycięzcy tych par czy jest jeszcze finał i jedno miejsce?
Powiem tak: po pierwszym meczu (1-1) to podobnie jak Ty wcale nie jestem pewien spokojnej i pewnej wygranej Kangurów (co sugerują kursy). W pierwszym spotkaniu były słupki, poprzeczki, które ratowały obydwa zespoły. Gdyby to był teren "neutralny" to może i szedłbym nawet w stronę Syrii, ale w Sydney może być im ciężko. Dodatkowo u Orłów zabraknie 3 podstawowych zawodników: Khribin, Mbayed, Al Masri - spore osłabienie. I to może przeważyć szalę zwycięstwa na stronę Kangurów. Należy też pamiętać, że wynik 0-0 także premiuje Aussie ???? Dla mnie mecz do oglądania, a nie przedmeczowo do obstawiania, ale życzę powodzenia!Wtorek godz.11.00
Baraze-rewnzowe spotkanie
Australia-Syria
Jestem zdania, ze Syrie stac na remis do przerwy i to spokojnie.graja ambitnie, wiele nie traca, tu zadnych handi ujemnych nie przewiduje, bedzie ostre spotkanie, Australia sie ostatnio meczy z roznymi ekipami, typ na Syrie +1, 5 do wziecia .
Ja pogralem w niemieckim buku Bet3000 remis ht kurs 2.3
Powiem tak: po pierwszym meczu (1-1) to podobnie jak Ty wcale nie jestem pewien spokojnej i pewnej wygranej Kangurów (co sugerują kursy). W pierwszym spotkaniu były słupki, poprzeczki, które ratowały obydwa zespoły. Gdyby to był teren "neutralny" to może i szedłbym nawet w stronę Syrii, ale w Sydney może być im ciężko. Dodatkowo u Orłów zabraknie 3 podstawowych zawodników: Khribin, Mbayed, Al Masri - spore osłabienie. I to może przeważyć szalę zwycięstwa na stronę Kangurów. Należy też pamiętać, że wynik 0-0 także premiuje Aussie ???? Dla mnie mecz do oglądania, a nie przedmeczowo do obstawiania, ale życzę powodzenia!
Tym bardziej, że Ange tym razem pierd...ł takim ustawieniem: 1-3-2-4-1 Qwa, kto mu to wymyśla???Australia-Honduras
10.00
Remis HT kurs 2.10 bet356
Bardzo mozliwy typ, gdzie moze byc nawet po 0-0, nikt tego przegrac nie bedzie chcial, troche szachow, a na pewno sporo atakow kangorow i rozne.jak dla mnie wynik rozstrzygnie sie nieco pozniej...
Pozdro
Nie to, co nasz wiekopomny mecz z Urugwajem... Z Meksykiem w sumie też (0:1 od początku meczu i 38-62 posiadanie) ????żenujący poziom obu drużyn mam tylko nadzieję że trafimy w grupie na zwycięzce tego pojedynku bo to gwarantuje pewne 3pkt. jeszcze byłem w stanie zrozumieć mecz na beznadziejnej murawie w Hondurasie natomiast tutaj jest jeszcze większa padaczka mecz bez sytuacji bramkowych kompletnie akcje rozgrywane bez zadnego pomyslu
Należy pamiętać, że w naszych dwóch ostatnich meczach zwycięstwo nie było najważniejsze, nie pisząc o JanuszachNie to, co nasz wiekopomny mecz z Urugwajem... Z Meksykiem w sumie też (0:1 od początku meczu i 38-62 posiadanie) ????