sumada90
Forum VIP
Kursy STS
Zachęcam do wyrażania opinii, analizowania i komentowania.
Może być jedynie złym pomysłem bo Irlandia to bierze albo przynajmniej zrobi wszystko, żeby to wziąć ponieważ te punkty będą miały wpływ na to z kim zagrają w barażach a dla Norwegów jest to mecz o nic.
W jaki sposób te punkty decydują? Sądziłem, że jest losowanie parMoże być jedynie złym pomysłem bo Irlandia to bierze albo przynajmniej zrobi wszystko, żeby to wziąć ponieważ te punkty będą miały wpływ na to z kim zagrają w barażach a dla Norwegów jest to mecz o nic.
Oczywiście że jest losowanie.W jaki sposób te punkty decydują? Sądziłem, że jest losowanie par
Też mnie to ciekawi , zatem :W jaki sposób te punkty decydują? Sądziłem, że jest losowanie par
Mają. Wystarczy że w jednym ze spotkań Walia-Irlandia lub Ukraina - Chorwacja padnie remis co jest bardzo prawdopodobne. Wtedy mają po 12 punktów i stosunkiem bramek wyprzedzają którąś z tych ekip.Polska over 2,5 gola @2,00
Moim zdaniem rozjedziemy dziś Czarnogórę. Czarnogóra już przegrała te eliminacje. Będzie ogromne rozczarowanie, do tego wiem jakie są nastroje w głowie jak się jedzie na mecz bez dwóch najlepszych piłkarzy. Strzelimy szybko to Czarnogórcy stracą ochotę do gry
Jeśli chodzi o Kazachstan to trzeba mieć na uwadze że wraca ich gwiazdorek Islam Khan, który wyczyścił się z czerwonej kartki.
Trzeba mieć też na uwadze, że Szkocja jest teraz na 9 miejscu w tabelce barażowej, czyli defacto poza barażami. Czyli muszą iść po 3pkt. A Słowacy to mają w ogóle jakieš szanse na baraże? Grają z najsłabszą Maltą więc i tak punkty zdobyte na Malcie się nie liczą.
Na innym etapie eliminacji bym się z Tobą zgodził ale nie dzisiajNo i moja perełka. Slowenia vs Szkocja. Szkocja nie strzeli. 2.6 czy 2.9 Fortuna.
Slowenia jest u siebie naprawdę solidna. Szkoci u siebie by ich ograli, ale na wyjeździe ? Watpie. Tutaj moze skonczyc sie nawet 2:0 dla Słoweńców. Szkoci na wyjeździe potrafią zagrac kaszane a Slowenia u siebie w tych eliminacjach nie stracila ani jednego gola. O awans bedzie ciezko bo Słowacja pewnie swoj mecz wygra ale ze Szkotami, ktorzy maja dziurawa obronę i ratują ich stale fragmenty szanse mają. Ani Anglia ani Slowacja nie znalazly drogi do bramki Sloweni i ma to zrobic dzis Szkocja ?? Po takim kursie warto wziac.