darius010
Forum VIP
Jak dla mnie Sparta dobrze trafiła i awans wywalczą, Tottenham ma rywale o klasę słabszego więc o awans Londyńczycy mogą być spokojni, Dynamo z Ajaxem - no cóż bardzo chciałem żeby Holendrzy nawiązali do tradycji i wrócili do LM ale szanse są fifty-fifty, Basel-Sheriff tu mimo że to Szwajcarzy są faworytami myślę że drużyna z Mołdawii ma wielką szanse zagrać w fazie grupowej, Mołdawianie to taki odpowiednik Polskiego Lecha, z tym że oni są w 4 rundzie i na pewno będą walczyć do końca, Zenit-Auxerre tu Francuzi bardzo źle trafili, liczyłem że zobaczę Jelenia w LM ale niestety trafili na Rosjan dla których LM jest priorytetem i potrafią całkowicie zrezygnować z lokalnej Ligi na rzecz tych rozgrywek do tego wydali miliony na transwertory, więc jeśli Jeleń i spółka nie zagrają ponad przeciętność to nie dadzą rady/ zdecydowanie najlepsze spotkanie tej fazy, O Partizanie nic nie wiem, a Anderlecht powinien jak zawsze się liczyć, Red Bul - Hapoel powinno być overowo jak na dziś szanse 50/50 , o skandynawskich ligach nie mam pojęcia, Sevilla w dwumeczu raczej da radę, a Werder mimo wszystko trafiła bardzo dobrze i na spokojnie włochów ogra stosunkiem dwóch goli w dwumeczu.