Kilka słów na temat każdego dzisiejszego spotkania, będzie naprawdę krótko
Austria - Liechtenstein
Marc Janko trafi bramkę @ 1.61 Unibet
Rosja - Czarnogóra
Artem Dzyuba trafi bramkę @ 2.18 Unibet
Szwecja - Mołdawia
Zlatan Ibrahimowić trafi przynajmniej 2 bramki @ 3.20 Unibet
Białoruś - Macedonia
Białoruś @ 1.75 Unibet
Estonia -
Szwajcaria
Szwajcaria @ 1.56 Unibet
Litwa -
Anglia
Litwa ponad 1.5 kartek @ 1.65 Unibet
Luksemburg - Słowacja
Słowacja pierwsza połowa @ 1.82 Unibet
San Marino - Słowenia
Słowenia ponad 3.5 bramki @ 1.86 Unibet
Ukraina -
Hiszpania
Ukraina Handicap -1.5 kartki @ 2.28 Unibet
Marc Janko, w ostatnich 5 spotkaniach o stawkę, trafiał w 4 spotkaniach, widać, że ma pociąg na bramkę, dzisiaj trafia im się Liechtenstein, myślę, że
Austria będzie chciała ładnie zakończyć swoje kwalifikacje, w których nie przegrali ani razu i przed swoją publicznością zafundują ładne widowisko, a napastnik Austrii dopisze sobie trafienie.
Artem Dzyuba, Rosjanie liczą na tego zawodnika i nie zawodzi, w klasyfikacji strzelców eliminacji jest na 3 miejscu z 8 trafieniami, dzisiaj ich przeciwnikiem Czarnogóra, potrzebują zwycięstwa, bo tuż za plecami czai się
Szwecja. W ostatnich 5 spotkaniach o stawkę, trafiał w 3 spotkaniach, dziś
Rosja bardzo na niego liczy i myślę, że da radę.
Zlatan Ibrahimowić, taki nasz polski Lewandowski, dzisiaj grają z Mołdawią, jeśli wygrają, a
Rosja się potknie, to mają szansę na bezpośredni awans, kurs na dwie bramki Ibrahimowicia wydaje się być zachęcający, ma pociąg na bramkę, a poza tym strzela również karne, więc to jest możliwe.
Białoruś,
eliminacje kompletnie nieudane, ale mieli trudną grupę, dzisiaj przyjeżdża do nich najgorszy zespół grupy i myślę, że
Białoruś łatwo się z nim rozprawi. Dla naszych wschodnich sąsiadów piłka ma duże znaczenie i tego meczu na pewno nie odpuszczą, tym bardziej, że są mocno podbudowani zwycięstwem nad Słowacją, pierwsze spotkanie na wyjeździe wygrali 1:2.
Szwajcaria, awans mają już zapewniony, nie grają już o nic, mogą kompletnie odpuścić to spotkanie, ale to przecież
Estonia, która nic wielkiego nie gra, nawet
Anglia męczyła, ale myślę, że Szwajcarzy będą chcieli ładnie zakończyć te
eliminacje i wygrać.
Litwa, też już o nic nie grają, ale przed własną publicznością, grając z takim przeciwnikiem jak
Anglia na pewno będą chcieli się pokazać jak z najlepszej strony. Często faulują, nawet grając z San Marino załapali 2 kartki, a dzisiaj taka linia została wystawiona na Anglię, myślę, że spokojnie ją pokryją.
Słowacja, głupio sobie skomplikowali sprawę przegrywając z Białorusią, przez co zrównali się punktami z Ukrainą, dzisiaj muszą wygrać i uspokoić sytuację, myślę, że rozstrzygną to już w pierwszej połowie, tak jak to miało miejsce w pierwszy meczu, gdy po pierwszej połowie prowadzili 3:0, a więcej bramek nie ujrzeliśmy.
Słowenia, jadą do San Marino, więc przydałoby się parę brameczek trafić, pierwsze spotkanie wygrali 6:0, teraz na pewno kilku piłkarzy będzie chciało sobie powiększyć bilans bramkowy, 4 bramki powinny wpaść.
Ukraina, przy ewentualnym potknięciu Słowacji mogą liczyć na awans bezpośredni, wszystko co muszą zrobić to wygrać z Hiszpanią, która 1 miejsce ma już zapewnione. Hiszpanie rzadko faulują, za to potrafią teatralnie grać, myślę, że dzisiaj Ukraina zostawi trochę potu na boisku, a radą na szybkich Hiszpanów będą jedynie faule, myślę, że warto spróbować takiego handicapu, 2 kartki więcej na koniec spotkania powinni mieć.
To wszystko gram w tasiemce, za najdrobniejsze pieniądze jakie u siebie znajdę, ale wiadomo, to tylko dla zabawy, może popróbuję zagrać to jeszcze w jakiś singlach, ale na razie muszę lecieć, chciałem się z Wami podzielić tym, co mnie zainteresowało w każdym spotkaniu ????