Dzisiaj podam propozycję kuponu AKO.
Ja dzisiaj upatruje zysku w wysokiej wygranej Belgów, którzy są obecnie na 2-gim miejscu w tabeli. Pierwszy mecz u siebie zakończył się wynikiem 6:0, myślę, że dzisiaj może być podobnie, chociaż osobiście myślę, że wynik 4 lub 5 do 0 będzie maksymalnym jaki uda się tutaj ugrać gościom spotkania. Ciekaw jestem składu wyjściowego Belgów, ponieważ mają już w zasadzie pewny awans i zastanawia mnie to, czy zobaczymy ich optymalny skład czy jednak selekcjoner da zagrać tym, którzy się jeszcze nie do końca pokazali i walczą o pierwszą jedenastkę. Tak czy inaczej myślę, że minimalny wymiar kary dla Andory to 4:0 i tak dzisiaj stawiam handicap w stronę gości.
Niestety w ofercie na ten mecz w Fortunie nie zostali dodani strzelcy bramek, dopiero pewnie będzie można to grać na live, ale tak czy inaczej polecam typ na Kevina de Bruyne, że strzeli gola, po tym kursie co podał wyżej Canabis - jak dla mnie super opcja, a z takim przeciwnikiem jeden gol to dla niego "pestka". Jak ktoś ma możliwość to zamiast mojego HA można do AKO ładować na gola Kevina śmiało - kursy podobne.
Belgia HA -3.5 @1.85 Fortuna
Drugim zakładem na jaki się zdecydowałem grać dzisiaj na moim kuponie to zwycięstwo Norwegów, którzy mają duże szanse na bezpośredni awans do Francji. Obecnie są na 2 miejscu, o które walczy także Chorwacja, która ma 2 punkty straty i grają dzisiaj z Bułgarami, gdzie może być tak naprawdę różnie, chociaż nie powinni przegrać - ale to tak na marginesie. Jak dla mnie
Norwegia powtórzy, albo i nawet powiększy wyczyn strzelecki z Malty, gdzie zaaplikowali na wyjeździe 3 gole, a nie stracili ani jednego. Ostatnie 4 mecze pomiędzy tymi reprezentacjami kończyły się minimum 3 bramkowym zwycięstwem i dzisiaj też w tym upatruje swój zakład, a kurs naprawdę fajny.
Norwegia HA -2.5 @2.09 Fortuna
Azerbejdżan już o nic nie walczy w tym eliminacjach bo nie mają nawet matematycznych szans na baraże, jednak
Włochy walczą - walczą o bezpośredni awans na ME, ponieważ nie mają tego jeszcze zapewnionego. Dzisiaj mecz z tych raczej prostych i muszą takie wygrywać, natomiast w kolejnym meczu czeka na nich
Norwegia, która także myśli o bezpośrednim awansie. Dzisiejsza wygrana zapewni Włochom awans bezpośredni, bo wtedy nawet w przypadku wygrania dwóch ostatnich meczy przez Chorwację nie przeskoczą ich punktowo. Dlatego dzisiaj stawiam na Włochów, mam nadzieję, że nie zobaczymy znowu tego ich minimalizmu w postaci 1:0 i do domu.. Ale raczej pewnego zwycięstwa bo cel duży! Myślę, że wynik w postaci 2:0 lub nawet 3:0 jest w ich zasięgu.
Włochy HA -1.5 @1.92 Fortuna
Holandia - nóż na gardle! Wyobrażacie sobie ME bez ich udziału? Bo ja jakoś nie bardzo.. Po prostu muszą dzisiaj wygrać i mam nadzieję, że zrobią to w dobrym stylu. Niestety, ale jeżeli dzisiaj nawet zremisują to już praktycznie odpadli i nie będzie ich na ME, a w przypadku wygrania dzisiaj i w kolejnym meczu z Czechami, no to mają jeszcze szanse przeskoczyć z 4 miejsca na 3, które okupuje Turcja, a ona dzisiaj gra właśnie przeciwko Czechom i na pewno Oranje będzie mocno kibicować naszym sąsiadom.
Holandia HA -1.5 @1.82 Fortuna
Ostatni mecz na moim kuponie to mecz pomiędzy Islandią, a Łotwą.
Islandia lideruje w grupie, jednak w przypadku np. przegrania dwóch ostatnich meczy mogą zostać zrzuceni na 3. miejsce - oczywiście Turcja musiałaby wygrać swoje mecze oraz
Czechy. Ja dzisiaj jednak widzę tutaj wygraną Islandii, która w tych eliminacjach radzi sobie dobrze. U siebie na 5 meczy wygrali 4 oraz 1 zremisowali i nie widzę tutaj argumentów, żeby
Łotwa miała popsuć te statystyki. W tych meczach strzelili 7 bramek, a stracili tylko 1. Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem dzisiejszych gospodarzy 3:0.
Łotwa w meczach wyjazdowych gra słabo, w obecnych eliminacjach nie wygrali meczu - zremisowali 3 oraz jeden przegrali, a ich bilans bramkowy to 2 strzelone oraz 8 straconych bramek. Stawiam na Islandię bo mają o co walczyć - zapewnienie sobie bezpośredniego awansu na ME. Nie spodziewam się tutaj wysokiej wygranej ale powinniśmy już zobaczyć prowadzenie w 1 połowie.
1/1 (1. połowa/koniec) @2.01 Fortuna
KURS AKO: 27.16
M A S A K R A - dobrze, że nie grałem tego zbyt wysoką stawką.. Jestem podłamany.. :<