Czy warto? Ile zainwestujesz 1k, 2k, 3k ?? Przy 3k masz zysk 480zł moim zdaniem nie warto. Nie lepiej zainwestować jednostki w wygraną Niemców bądź jak sam wcześniej napisałeś Ukraine? Jak dobrze poszperasz i przeanalizujesz niektóre spotkania to podejrzewam że znajdziesz coś pewnego w granicach ~1,5 ~1,8 gdzie naprawde warto będzie zainwestować jednostki dla zysku w granicach 50-80%.San Marino strzeli Tak/NIE 2 1.16 Bwin lokata lokata jezscze raz lokata
Chyba jasne jest ze nikt tego nie bedzie gral jako singla podalem ten typ gdyby ktos tworzyl AKO np 2.0 bo wydaje mi sie wiecej niz pewne ze druzyna San marino nie strzeli.Co do typu na Niemcy czy naprawde wyglada to w miare pewne?Ostanie mecze kady niemeic mnie nie przekonaly graja w Iralandi gdzie beda grali dla Kibicow i jest to uczestnik ostatnich ME moze nie proadzili sobie za dobrze ale jest tam kilku ciekawych graczy osobicie odpusczam ten typCzy warto? Ile zainwestujesz 1k, 2k, 3k ?? Przy 3k masz zysk 480zł moim zdaniem nie warto. Nie lepiej zainwestować jednostki w wygraną Niemców bądź jak sam wcześniej napisałeś Ukraine? Jak dobrze poszperasz i przeanalizujesz niektóre spotkania to podejrzewam że znajdziesz coś pewnego w granicach ~1,5 ~1,8 gdzie naprawde warto będzie zainwestować jednostki dla zysku w granicach 50-80%.
Bez analizowania ale w miarę pewnie wyglądają zakłady:
Ukraina -1 ~1,5 Bet365
Niemcy ~1,4 Bet365
Niemcy -1 ~1,65 Bet365
Wyjatkowo zgadzam sie z przedmowca:razz: Niemcy kiedys w koncu musza punkty zgubic, zaliczyc remis na wyjezdzie a moze nawet wtope. Nie obstawiam tego meczu natomiast wygrana Anglii i Holandii do zera owszem.Chyba jasne jest ze nikt tego nie bedzie gral jako singla podalem ten typ gdyby ktos tworzyl AKO np 2.0 bo wydaje mi sie wiecej niz pewne ze druzyna San marino nie strzeli.Co do typu na Niemcy czy naprawde wyglada to w miare pewne?Ostanie mecze kady niemeic mnie nie przekonaly graja w Iralandi gdzie beda grali dla Kibicow i jest to uczestnik ostatnich ME moze nie proadzili sobie za dobrze ale jest tam kilku ciekawych graczy osobicie odpusczam ten typ
Do dubla?? Dla mnie bez sensu dawać takie kursy na podbicie do dubla, żeby kurs wynósł około ~2 kolejne spotkanie powinno być min ~1,75. Moim zdaniem ruszanie takich kursów mija się z celem, nie znam nikogo kto za poważne stawki gra i wrzuca taki ochłap (kursowy) na podbicie. Jak byś się czuł przegrywając 3k czy nawet 1k na kursie 1,16?? Z grupy awansuje tylko jedna drużyna i playoffy drugie miejsca (8 najlepszych). Tracąc punkty z takimi drużynami jak Irysy nie wypada a maja jeszcze w zestawie Szwedów z którymi łatwo nie będzie. Przypomnę że w eliminacjach do ME Niemcy nie przegrali żadnego spotkania. Wiadomo że i tu może powinąć się noga ale wybierając pomiędzy utratą bramki Anglii a wygrana Niemców i porównując kursy wybieram opcje nr 2. Podejrzewam, że Anglia zagra drugim garniturem albo i dalej bo po co się męczyć mając za parę dni mecz w Polsce, jakaś głupia bramka zawsze może w końcu paść lub może któryś z zawodników obstawi utratę bramki a mecz i tak pewnie zakończy się +4 gole dla gospodarzy.Chyba jasne jest ze nikt tego nie bedzie gral jako singla podalem ten typ gdyby ktos tworzyl AKO np 2.0 bo wydaje mi sie wiecej niz pewne ze druzyna San marino nie strzeli.Co do typu na Niemcy czy naprawde wyglada to w miare pewne?Ostanie mecze kady niemeic mnie nie przekonaly graja w Iralandi gdzie beda grali dla Kibicow i jest to uczestnik ostatnich ME moze nie proadzili sobie za dobrze ale jest tam kilku ciekawych graczy osobicie odpusczam ten typ
Normalnie to fakt, ze granie takich kursów mija się z celem, ale tutaj to jest jakby nie patrzeć lokata jakiej chyba nigdy jeszcze nie widziałem. San Marino ma niby strzelic bramke Anglii na wyjeździe? Nawet jakby Anglia grała 3 garniturem reprezentacji U21 to i tak by bramki nie straciła. San Marino strzela bramkę raz na bardzo długi okres. W ostatnich 9 latach strzelała bramki Słowacji, Malcie, Walii, Belgii, BiH, Irlandii i Liechtensteinowi. Były to jednak bramki strzelane u siebie gdzie czasami udawało im się ugrać korzystny dla nich wynik, który nie był pogromem jak np. 1-0 z Cyprem, Finlandia czy Rumunią. Ostatnie bramki jakie strzelili na wyjeździe miały miejsce w zremisowanym meczu z Liechtensteinem 2-2, a miało to miejsce 20.08.2003 roku. Od 1990 kiedy to kiedy to zaczeli rozgrywać oficjalne spotkania strzelili łącznie 17 bramek z czego na wyjeździe strzelili 6 bramek (z Turcją w 92, Finlandia w 94, Belgia i Łotwą w 01 oraz 2 z Liechtensteinem w 03). Wiec w mojej ocenie ten kurs jest niesomicie zawyżony i do kazdego AKO można go dodawać, bo tutaj nie ma praktycznie mozliwości strzelenia bramki przez San Marino. Ten kurs powinien wynosić jakies 1.02!Do dubla?? Dla mnie bez sensu dawać takie kursy na podbicie do dubla, żeby kurs wynósł około ~2 kolejne spotkanie powinno być min ~1,75. Moim zdaniem ruszanie takich kursów mija się z celem, nie znam nikogo kto za poważne stawki gra i wrzuca taki ochłap (kursowy) na podbicie. Jak byś się czuł przegrywając 3k czy nawet 1k na kursie 1,16??
A pamietasz mecz z Polakami i niewykorzystany rzut karny ?? A co bedzie jak teraz też dostaną karnego ?? I co chcesz ryzykować po kursie 1.16 ?? W piłce nożnej nie ma lokat choćby po kursie 1.01.I na koniec pisać ze kurs powinien wynosić 1.02 na to ze druzyna nie strzeli gola jak jest 10 sposobów poza sportowych na strzelenie gola których nie da sie przewidziec.Normalnie to fakt, ze granie takich kursów mija się z celem, ale tutaj to jest jakby nie patrzeć lokata jakiej chyba nigdy jeszcze nie widziałem. San Marino ma niby strzelic bramke Anglii na wyjeździe? Nawet jakby Anglia grała 3 garniturem reprezentacji U21 to i tak by bramki nie straciła. San Marino strzela bramkę raz na bardzo długi okres. W ostatnich 9 latach strzelała bramki Słowacji, Malcie, Walii, Belgii, BiH, Irlandii i Liechtensteinowi. Były to jednak bramki strzelane u siebie gdzie czasami udawało im się ugrać korzystny dla nich wynik, który nie był pogromem jak np. 1-0 z Cyprem, Finlandia czy Rumunią. Ostatnie bramki jakie strzelili na wyjeździe miały miejsce w zremisowanym meczu z Liechtensteinem 2-2, a miało to miejsce 20.08.2003 roku. Od 1990 kiedy to kiedy to zaczeli rozgrywać oficjalne spotkania strzelili łącznie 17 bramek z czego na wyjeździe strzelili 6 bramek (z Turcją w 92, Finlandia w 94, Belgia i Łotwą w 01 oraz 2 z Liechtensteinem w 03). Wiec w mojej ocenie ten kurs jest niesomicie zawyżony i do kazdego AKO można go dodawać, bo tutaj nie ma praktycznie mozliwości strzelenia bramki przez San Marino. Ten kurs powinien wynosić jakies 1.02!
Hahahahhah widocznie bardzo mało widziałeś.Normalnie to fakt, ze granie takich kursów mija się z celem, ale tutaj to jest jakby nie patrzeć lokata jakiej chyba nigdy jeszcze nie widziałem.
Ok. Dla Anglików rywal w postaci reprezentacji pzpn to rywal na poziomie tylko trochę wyższym niż San Marino. Tak na prawdę oba mecze Synów Albionu to dla nich tylko sprawdzenie nowych wariantów taktycznych, przetestowanie nowych piłkarzy czy po prostu odbębnienie obowiązku gry z otuseiderami. I rozstrzyganie czy wygrają z San Marino 5-0 czy 10-0 to tylko kwestia i chęci i podejścia do meczu. Tak samo z nami, jak im się będzie chciało to nas rozniosą w pył.
Tutaj nie chodzi o poziom pilkarski, a o historie. To tak samo jakbys powiedzial, ze mecze Niemcy-Polska dla dla naszych sasiadow nic znaczacego, ot, rywal kolejny do pokonania.Ok. Dla Anglików rywal w postaci reprezentacji pzpn to rywal na poziomie tylko trochę wyższym niż San Marino. Tak na prawdę oba mecze Synów Albionu to dla nich tylko sprawdzenie nowych wariantów taktycznych, przetestowanie nowych piłkarzy czy po prostu odbębnienie obowiązku gry z otuseiderami. I rozstrzyganie czy wygrają z San Marino 5-0 czy 10-0 to tylko kwestia i chęci i podejścia do meczu. Tak samo z nami, jak im się będzie chciało to nas rozniosą w pył.
Oni na pewno nie będą myśleć podczas meczu z San Marino o meczu z pzpn. Skąd w ogóle takie przypuszczenia? My nie jesteśmy Francją czy Hiszpanią. Opanujmy ten balon co znowu rośnie, bo jak pęknie to wielu z was poleci wysoko w chmury i już nie wróci.
Nudzi mnie już ta wyświechtana fraza. Akurat mecze większości poważnych reprezentacji z San Marino to są lokaty, najbliższa już w piątek.Napisał zaglebie13:
W piłce nożnej nie ma lokat choćby po kursie 1.01.
Nie neguje typu, może akurat wejdzie, ale wg mnie stawianie pieniędzy na San Marino mądre nie jest. Ponieważ te punkty które wymieniłeś nie są sprzeczne - ja dopisałbym opcję nr 3:Napisał Kylu88:
Co moga Trzy Lwy zrobic z gosciami :
-rozgromic San Marino(...)
-- spokojnie pokonac przyjezdnych w normalnym meczu, bez szarzowania tempa
Oczywiście, że nikt tego nie pamięta, bo ten mecz nic nie dał ani nam ani Albanii.Nie wiem czy wiesz, ale w Albanii najlepszym meczem w historii było 2:2 z nami jakieś 20 lat temu. Przy każdej okazji oni o tym wspominają. Pamiętasz te 2:2 z Albanią? Bo ja nie.
"Europejska II liga" wyeliminowała wtedy Anglików z udziału w MŚ 74' i był to pierwszy turniej do którego Anglia nie zakwalifikowała się. Raczej Anglicy to pamiętają, tak jak my pamiętamy ten zwycięski remis. I powinni raczej się oszczędzać w meczu z San Marino, bo jak przyjadą do Warszawy to będzie jak zwykle ostro. Obie drużyny grają siłową piłkę (z tym że od strony wyszkolenia technicznego to Anglia górą), będzie kilku młodych graczy chcących się jak najlepiej pokazać i obok wyjazdu na Ukrainę jest to najważniejszy mecz wyjazdowy dla Anglików. Więc tempa z San Marino nie powinni forsować.Tak samo Anglicy nie pamiętają jakiś remisów z europejską II ligą.