>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje do MŚ 2014 - 12.10.2012 (Europa)

Status
Zamknięty.
spielmacher 2

spielmacher

Użytkownik
Biore w ciemno mecz Moldawia-Ukraina 2 1.35 ciezko mi soebie wyobrazic zeby reprezentacja ktora remisue z Anglia gra dobrze na Euro nie wygrala z Moldawia,sam fakty ze nawet Polska wygrywa 2:0 z ta druzyna o czyms swiadczy over 2.5 Handi 1.5 mysle ze wszystko bez probelmu wejdzie

Otrzymane punkty reputacji: +1
spielmacher 2

spielmacher

Użytkownik
San Marino strzeli Tak/NIE 2 1.16 Bwin
lokata lokata jezscze raz lokata

moze sie komus przydac jak bedzie budowac ako 2.00
mecze z 2009 roku:

San Marino-Irla.Pol 0:3
Polska-San Marino 10:0
Slowacja-San Marino 7:0
Slowenia-San Marino 5:0
Czechy-San Marino 7:0
Slowenia San mArino 0:3

2010 Elmi ME
Z Holandia 0:5
Szwecja 6:0
Wegry 8:0
Moldawia 2:0
Finladia 8:0

NO wszystko sa mecze O STAWKE ???? przegladajac Elminacje poprzenie san Marino strzela maksymalnie 2 bramki w calych el najslabszym druzynom!LOKATA
a taka lokata w Bwin ????

P 531

paolo_

Użytkownik
San Marino strzeli Tak/NIE 2 1.16 Bwin lokata lokata jezscze raz lokata
Czy warto? Ile zainwestujesz 1k, 2k, 3k ?? Przy 3k masz zysk 480zł moim zdaniem nie warto. Nie lepiej zainwestować jednostki w wygraną Niemców bądź jak sam wcześniej napisałeś Ukraine? Jak dobrze poszperasz i przeanalizujesz niektóre spotkania to podejrzewam że znajdziesz coś pewnego w granicach ~1,5 ~1,8 gdzie naprawde warto będzie zainwestować jednostki dla zysku w granicach 50-80%.
Bez analizowania ale w miarę pewnie wyglądają zakłady:
Ukraina -1 ~1,5 Bet365
Niemcy ~1,4 Bet365
Niemcy -1 ~1,65 Bet365

spielmacher 2

spielmacher

Użytkownik
Czy warto? Ile zainwestujesz 1k, 2k, 3k ?? Przy 3k masz zysk 480zł moim zdaniem nie warto. Nie lepiej zainwestować jednostki w wygraną Niemców bądź jak sam wcześniej napisałeś Ukraine? Jak dobrze poszperasz i przeanalizujesz niektóre spotkania to podejrzewam że znajdziesz coś pewnego w granicach ~1,5 ~1,8 gdzie naprawde warto będzie zainwestować jednostki dla zysku w granicach 50-80%.
Bez analizowania ale w miarę pewnie wyglądają zakłady:
Ukraina -1 ~1,5 Bet365
Niemcy ~1,4 Bet365
Niemcy -1 ~1,65 Bet365
Chyba jasne jest ze nikt tego nie bedzie gral jako singla podalem ten typ gdyby ktos tworzyl AKO np 2.0 bo wydaje mi sie wiecej niz pewne ze druzyna San marino nie strzeli.Co do typu na Niemcy czy naprawde wyglada to w miare pewne?Ostanie mecze kady niemeic mnie nie przekonaly graja w Iralandi gdzie beda grali dla Kibicow i jest to uczestnik ostatnich ME moze nie proadzili sobie za dobrze ale jest tam kilku ciekawych graczy osobicie odpusczam ten typ

mikelibero 5

mikelibero

Użytkownik
Chyba jasne jest ze nikt tego nie bedzie gral jako singla podalem ten typ gdyby ktos tworzyl AKO np 2.0 bo wydaje mi sie wiecej niz pewne ze druzyna San marino nie strzeli.Co do typu na Niemcy czy naprawde wyglada to w miare pewne?Ostanie mecze kady niemeic mnie nie przekonaly graja w Iralandi gdzie beda grali dla Kibicow i jest to uczestnik ostatnich ME moze nie proadzili sobie za dobrze ale jest tam kilku ciekawych graczy osobicie odpusczam ten typ
Wyjatkowo zgadzam sie z przedmowca:razz: Niemcy kiedys w koncu musza punkty zgubic, zaliczyc remis na wyjezdzie a moze nawet wtope. Nie obstawiam tego meczu natomiast wygrana Anglii i Holandii do zera owszem.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Ja bym tak szybko Niemcow nie odstawial. Ptrzac na kurs 1,40 - wydaje sie byc calkiem korzystny. Pamietem gre na EURO Irlandczykow i prawda jest taka, ze oni fizycznie i technicznie odstaja od pozostalych czolowych druzyn w Europie. To mozna bylo zauwazyc golym okiem - wolniej biegaja, szybciej sie mecza, niedokladnie podaja itd. Atuta wlasnego boiska niewiele im moze przyniesc gdy pilkarsko sa o 3 klasy slabsi. Niemcy wielkiej pilki nie graja ale punkty zbieraja i bramki strzelaja a to sie liczy. U Irlandczykow z tym strzelaniem jest slabo. Ja osobiscie postawilbym na Niemcow z H(1-0) po kursie 2,24 na Unibet.
I jeszcze jedno ostatni mecz Irlandczykow z Kazachstanem dobitnie pokazal mankamenty w grze wyspiarzy. Brak skutecznosci (nawt z tak slabym przeciwnikiem) utrata bramki i gra na wesole, dlugie pilki do przodu. Uratowani przez karnego i gola w ostatniej minucie meczu. Ambicja mozna wygrac mecz czy dwa ale jak stajesz do gry z Niemcami to ambicja moze nie byc wystarczajaca.

P 531

paolo_

Użytkownik
Do dubla?? Dla mnie bez sensu dawać takie kursy na podbicie do dubla, żeby kurs wynósł około ~2 kolejne spotkanie powinno być min ~1,75. Moim zdaniem ruszanie takich kursów mija się z celem, nie znam nikogo kto za poważne stawki gra i wrzuca taki ochłap (kursowy) na podbicie. Jak byś się czuł przegrywając 3k czy nawet 1k na kursie 1,16?? Z grupy awansuje tylko jedna drużyna i playoffy drugie miejsca (8 najlepszych). Tracąc punkty z takimi drużynami jak Irysy nie wypada a maja jeszcze w zestawie Szwedów z którymi łatwo nie będzie. Przypomnę że w eliminacjach do ME Niemcy nie przegrali żadnego spotkania. Wiadomo że i tu może powinąć się noga ale wybierając pomiędzy utratą bramki Anglii a wygrana Niemców i porównując kursy wybieram opcje nr 2. Podejrzewam, że Anglia zagra drugim garniturem albo i dalej bo po co się męczyć mając za parę dni mecz w Polsce, jakaś głupia bramka zawsze może w końcu paść lub może któryś z zawodników obstawi utratę bramki a mecz i tak pewnie zakończy się +4 gole dla gospodarzy.

tomeczekp90 157

tomeczekp90

Użytkownik
Turcja - Rumunia
over 1.5 (1.30 - Tobet) ⛔

Jako spotkanie dwóch solidnych drużyn z dość okazałymi ambicjami. Zarówno Turcy jak i Rumunii mają apetyt na zajęcie drugiego miejsca za Holendrami i awans do turnieju rangi międzynarodowej w którym to ostatni raz obie ekipy brały udział w 2008 roku na boiskach Szwajcarii i Austrii.
W roli faworytów tego meczu bukmacherzy stawiają ekipę gospodarzy - Turków, mimo tego że Rumuni prowadzą w grupie po dotychczasowych dwóch rozegranych meczach. Drużyna znad Bosforu z bilansem wygranej (z Estonią 3:0) oraz porażki na start eliminacji (z faworytami grupy - Holandią 0:2) zajmuje 4 miejsce w grupie. Rumunia z kompletem punktów lideruje nad resztą stawki (2 wygrane - z Estonią 2:0 oraz Andorą 4:0).
Ja w tym meczu obstawiam wynik z liczbą min. 2 bramek. Typ ten bierze się z analizy dotychczasowych meczów obu ekip w eliminacjach do Mundialu 2014 (obie ekipy rozegrały po 2 mecze, w których to padały min. 2 bramki) oraz z historii wspólnych spotkań Turcji i Rumunii. Na 4 ostatnie mecze rozegrane pomiędzy tymi ekipami w meczu padał wynik pow. 1,5 bramki. Rezultaty tych czterech ostatnich spotkań to - zwycięstwa Rumunów 3:0 oraz 2:0 oraz wygrane ekipy znad Bosforu rezultatami po 2:0.
Piątkowy mecz zestawi nam dwie drużyny o podobnym potencjale i może wyjaśnić która drużyna ma większe aspiracje do zajęcia 2 miejsca w grupie na zakończenie eliminacji. Tym samym liczę na brak kalkulacyjnej gry zarówno ze strony Turcji jak i Rumunii i walkę obu ekip o 3 punkty.
Przewiduję wyrównany, otwarty i szybki mecz - obfitujący w masę ofensywnych akcji i przynajmniej dwie bramki w spotkaniu.
Dla nieco odważniejszych proponuję over 2.5 po o wiele wyższym kursie (1.3 na over 1.5, 2.03 na over 2.5) jednak typ pow. 1,5 bramki w meczu jest dla mnie pewniakiem dnia.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Anglia - San Marino typ : San Marino +5.0 @ 3.00 Betsson

Tak na dobra sprawe to ten mecz angolom tylko wadzi bo wiedza, ze we wtorek na Stadionie Narodowym w Warszawie nie bedzie przelewek (do tego meczu jeszcze czas ale Polska 1 dnb, zmiana prezesa na stolku powinna chlopakom dodac skrzydel). Czemu wadzi ? Bo nie wiadomo co zrobic z takim rywalem. Co moga Trzy Lwy zrobic z gosciami :

- rozgromic San Marino, tylko po co ? Zeby nas wystraszyc ? Nawet 8-0 nie powinno zrobic na nas wrazenia, bo to wkoncu San Marino. A zeby zrobic 8-0 to wcale takie proste nie jest, bo trzeba sie wtedy z pilka nabiegac i to nie malo. A rywal wlasnie o tyle niewygodny tez, ze czy bedzie 3-0 po 15min, czy 5-0 do przerwy i tak dalej bedzie chcial grac, bo dla nich to po prostu zabawa (bankierzy, studenci itp w skladzie San Marino).

- spokojnie pokonac przyjezdnych w normalnym meczu, bez szarzowania tempa. Szkoda kilometrow na boisku - to raz. Szkoda nog - to dwa (a wydaje mi sie, ze San Marino moze posiadac kilka takich &quot;diamentow technicznych&quot; co to lubia sie spoznic z interwencja i wpasc w nogi rywala).

Anglicy powinni zagrac ten mecz w miare oszczednie, po prostu rozegrac 90min i zapomniec o nich. Zainkasowac 3 punkty i tyle. Moze nawet bedzie jakis moment dekoncentracji i mysli powedruja juz w kierunku meczu z Polska i goscie cos sensacyjnie &quot;ukasza&quot;. Wkoncu mecze Polska-Anglia od zawsze elektryzuja i jednych i drugich, dlatego Three Lions powinni &quot;przepelzac&quot; spotkanie z San Marino i cale sily zostawic na bitwe w Warszawie.

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Do dubla?? Dla mnie bez sensu dawać takie kursy na podbicie do dubla, żeby kurs wynósł około ~2 kolejne spotkanie powinno być min ~1,75. Moim zdaniem ruszanie takich kursów mija się z celem, nie znam nikogo kto za poważne stawki gra i wrzuca taki ochłap (kursowy) na podbicie. Jak byś się czuł przegrywając 3k czy nawet 1k na kursie 1,16??
Normalnie to fakt, ze granie takich kursów mija się z celem, ale tutaj to jest jakby nie patrzeć lokata jakiej chyba nigdy jeszcze nie widziałem. San Marino ma niby strzelic bramke Anglii na wyjeździe? Nawet jakby Anglia grała 3 garniturem reprezentacji U21 to i tak by bramki nie straciła. San Marino strzela bramkę raz na bardzo długi okres. W ostatnich 9 latach strzelała bramki Słowacji, Malcie, Walii, Belgii, BiH, Irlandii i Liechtensteinowi. Były to jednak bramki strzelane u siebie gdzie czasami udawało im się ugrać korzystny dla nich wynik, który nie był pogromem jak np. 1-0 z Cyprem, Finlandia czy Rumunią. Ostatnie bramki jakie strzelili na wyjeździe miały miejsce w zremisowanym meczu z Liechtensteinem 2-2, a miało to miejsce 20.08.2003 roku. Od 1990 kiedy to kiedy to zaczeli rozgrywać oficjalne spotkania strzelili łącznie 17 bramek z czego na wyjeździe strzelili 6 bramek (z Turcją w 92, Finlandia w 94, Belgia i Łotwą w 01 oraz 2 z Liechtensteinem w 03). Wiec w mojej ocenie ten kurs jest niesomicie zawyżony i do kazdego AKO można go dodawać, bo tutaj nie ma praktycznie mozliwości strzelenia bramki przez San Marino. Ten kurs powinien wynosić jakies 1.02!

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Normalnie to fakt, ze granie takich kursów mija się z celem, ale tutaj to jest jakby nie patrzeć lokata jakiej chyba nigdy jeszcze nie widziałem. San Marino ma niby strzelic bramke Anglii na wyjeździe? Nawet jakby Anglia grała 3 garniturem reprezentacji U21 to i tak by bramki nie straciła. San Marino strzela bramkę raz na bardzo długi okres. W ostatnich 9 latach strzelała bramki Słowacji, Malcie, Walii, Belgii, BiH, Irlandii i Liechtensteinowi. Były to jednak bramki strzelane u siebie gdzie czasami udawało im się ugrać korzystny dla nich wynik, który nie był pogromem jak np. 1-0 z Cyprem, Finlandia czy Rumunią. Ostatnie bramki jakie strzelili na wyjeździe miały miejsce w zremisowanym meczu z Liechtensteinem 2-2, a miało to miejsce 20.08.2003 roku. Od 1990 kiedy to kiedy to zaczeli rozgrywać oficjalne spotkania strzelili łącznie 17 bramek z czego na wyjeździe strzelili 6 bramek (z Turcją w 92, Finlandia w 94, Belgia i Łotwą w 01 oraz 2 z Liechtensteinem w 03). Wiec w mojej ocenie ten kurs jest niesomicie zawyżony i do kazdego AKO można go dodawać, bo tutaj nie ma praktycznie mozliwości strzelenia bramki przez San Marino. Ten kurs powinien wynosić jakies 1.02!
A pamietasz mecz z Polakami i niewykorzystany rzut karny ?? A co bedzie jak teraz też dostaną karnego ?? I co chcesz ryzykować po kursie 1.16 ?? W piłce nożnej nie ma lokat choćby po kursie 1.01.I na koniec pisać ze kurs powinien wynosić 1.02 na to ze druzyna nie strzeli gola jak jest 10 sposobów poza sportowych na strzelenie gola których nie da sie przewidziec.
Normalnie to fakt, ze granie takich kursów mija się z celem, ale tutaj to jest jakby nie patrzeć lokata jakiej chyba nigdy jeszcze nie widziałem.
Hahahahhah widocznie bardzo mało widziałeś.

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Karnego też trzeba umieć strzelić, a to im sie nie udało. Ale tutaj nawet nie ma o czym gadac, bo oni 3 razy wejda na połowe Anglii z czego raz, żeby sie wymienić koszulkami. Kurs 1.16 w mojej ocenie jest zawyżony i to znacznie i warto dorzucic do jakiegoś AKO.

other 60

other

Użytkownik
Wkoncu mecze Polska-Anglia od zawsze elektryzuja i jednych i drugich
Ok. Dla Anglików rywal w postaci reprezentacji pzpn to rywal na poziomie tylko trochę wyższym niż San Marino. Tak na prawdę oba mecze Synów Albionu to dla nich tylko sprawdzenie nowych wariantów taktycznych, przetestowanie nowych piłkarzy czy po prostu odbębnienie obowiązku gry z otuseiderami. I rozstrzyganie czy wygrają z San Marino 5-0 czy 10-0 to tylko kwestia i chęci i podejścia do meczu. Tak samo z nami, jak im się będzie chciało to nas rozniosą w pył.
Oni na pewno nie będą myśleć podczas meczu z San Marino o meczu z pzpn. Skąd w ogóle takie przypuszczenia? My nie jesteśmy Francją czy Hiszpanią. Opanujmy ten balon co znowu rośnie, bo jak pęknie to wielu z was poleci wysoko w chmury i już nie wróci.

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Teraz to troche przesadziles &quot;other&quot; jesli uwazasz ze Polska stoi pilkarsko na poziomie &quot;troche wyzszym niz San Marino&quot;. Prawda jest taka, ze Ci wszyscy zalosni hejterzy polskiej reprezentacji mogliby chociaz zachowac zdrowe podejscie i obiektywizm. Fakt - stoimi nizej od anglii i z brakiem prawego pomocnika mamy male szanse na zwyciestwo. Uwazam, ze kurs 2 na gosci jest fajnym rozwiazaniem. Jesli chodzi o 1,16 na to ze nie strzela &quot;amatorzy&quot; to to jest chyba dobre rozwiazanie, kurs nie zachwyca, ale 1,35 po wymnozeniu dodaje nam do wygranej 1/3 poczatkowego zysku czyli mozna zaryzykowac, czasem kursy, chociazby na Barce z Granada wynosily 1,08 a wygrali fuksem wiec mysle ze to 1.16 to nie jest najgorsze rozwiazanie.

bsk 184

bsk

Użytkownik
Takie typy są pewne tylko dla takich, co nie postawili nic w meczu reprezentacji U-19 z San Marino. Wszyscy na forum spodziewali się powyżej 5 goli wbitych, ktoś nawet żałował, że dwucyfrówki nie można obstawiać. A tu w pierwszej połowie 0:0, San Marino 3 strzały a Polska jeden. Z czego ten jeden, to jak koleś zza pola karnego walnął to piłka wyszła na aut. Jakbym tak próbował 2 lata takiego banana strzelić, to bym nie potrafił.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Ok. Dla Anglików rywal w postaci reprezentacji pzpn to rywal na poziomie tylko trochę wyższym niż San Marino. Tak na prawdę oba mecze Synów Albionu to dla nich tylko sprawdzenie nowych wariantów taktycznych, przetestowanie nowych piłkarzy czy po prostu odbębnienie obowiązku gry z otuseiderami. I rozstrzyganie czy wygrają z San Marino 5-0 czy 10-0 to tylko kwestia i chęci i podejścia do meczu. Tak samo z nami, jak im się będzie chciało to nas rozniosą w pył.

Oni na pewno nie będą myśleć podczas meczu z San Marino o meczu z pzpn. Skąd w ogóle takie przypuszczenia? My nie jesteśmy Francją czy Hiszpanią. Opanujmy ten balon co znowu rośnie, bo jak pęknie to wielu z was poleci wysoko w chmury i już nie wróci.
Tutaj nie chodzi o poziom pilkarski, a o historie. To tak samo jakbys powiedzial, ze mecze Niemcy-Polska dla dla naszych sasiadow nic znaczacego, ot, rywal kolejny do pokonania.

U nas mecze Polska-Anglia jesli chodzi o mentalnosc przegrywaja tylko z Niemcami. Ani Polska-Hiszpania ani Polska-Wlochy nie dorownuja w zadnym stopniu pozostalej dwojce. A Anglicy dobrze wiedza, ze chocby sie mialo walic, to na Stadionie Narodowym bedzie mlyn i kociol, a pilkarze zagraja po calosci. I dlatego powinni z San Marino sie oszczedzac.

bsk 184

bsk

Użytkownik
Naprawdę myślisz, że ktoś w ogóle w Anglii jeszcze jakieś Wembley pamięta? Zwycięskie remisy? Naprawdę?
Nawet już tamtego stadionu nie ma.
Nie wiem czy wiesz, ale w Albanii najlepszym meczem w historii było 2:2 z nami jakieś 20 lat temu. Przy każdej okazji oni o tym wspominają. Pamiętasz te 2:2 z Albanią? Bo ja nie.
Tak samo Anglicy nie pamiętają jakiś remisów z europejską II ligą.

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Napisał zaglebie13:
W piłce nożnej nie ma lokat choćby po kursie 1.01.
Nudzi mnie już ta wyświechtana fraza. Akurat mecze większości poważnych reprezentacji z San Marino to są lokaty, najbliższa już w piątek.
Dziwiłem się, czemu buki w ogóle dają to 1,01, podczas gdy kursu właściwie mogłoby nie być (tak np jak na nie strzelenie przez bramkarza gola nie wystawia się kursów), ale teraz już wiem - wiele osób wychodzi z założenia, że sport to sport, a nóż widelec. No ale nie w tym przypadku.
Ludzie, pamiętajmy, że San Marino to reprezentacja państwa wielkości polskiej wiochy i półamatorska. Twierdzenie, że w jakichkolwiek okolicznościach są w stanie urwać punkty Anglii czy drożynom o podobnej sile, jest dla nich sporą obelgą.
Statystyki dobitnie przypominają, z kim mamy do czynienia. Być może coś pominąłem, w każdym razie wyszło mi że, ostatnia bramka San Marino na wyjeździe w meczu o punkty padła w...2001 roku, z potężną reprezentacją Łotwy. Ostatnia bramka w meczu o punkty w ogóle to rok 2008 i mecz z mocarzami ze Słowacji.
Ostatni remis o punkty 2001 rok, wspomniany mecz z Łotwą.
Od tego remisu, przez kolejnych 11 lat, najlepszym wynikiem na wyjeździe była...porażka w stosunku 0:3 - najniższy wymiar kary.
Nie wiem czy sam pogram czyste konto Angli, bo tu jednak jest pierwiastek przypadkowości, nawet nieudacznikowi może wejść jakieś okienko (na co oczywiście szanse są nikłe), jednak typy w stronę gospodarzy na cały mecz to spokojna lokata na 1,5 h.
Dla mnie jak ktoś się boi dołożyć Anglii na podbitkę to pojęcie o futbolu reprezentacji ma chyba jednak mgliste. Jedyny argument przy większych kwotach by tego nie grać to zamrożenie kapitału. Ja jednak, gdybym akurat dysponował wiekszą gotówką to spokojnie bym na Anglię dołożył, tak pójdzie przynajmniej tysiączek, po dyszkę schylić się nie wstydzę.

Napisał Kylu88:
Co moga Trzy Lwy zrobic z gosciami :
-rozgromic San Marino(...)
-- spokojnie pokonac przyjezdnych w normalnym meczu, bez szarzowania tempa
Nie neguje typu, może akurat wejdzie, ale wg mnie stawianie pieniędzy na San Marino mądre nie jest. Ponieważ te punkty które wymieniłeś nie są sprzeczne - ja dopisałbym opcję nr 3:
-spokojnie rozgromić San Marino w normalnym meczu.
Anglia będzie się oszczędzać na Polskę? Wątpię, przecież poziom gości jest tak niski, że nawet wystawienie pierwszej &quot;11&quot; na połowę czy 2 można nazwać oszczędzaniem się, no bo co - przemęczy się Anglia z San Marino?. Zagrają połówkę ci lepsi, wbiją 4 gole, zagrają drugą rezerwy, dołożą kolejne 3 - taki scenariusz jest co najmniej możliwy.
Nie wiem czy jest sens rozpatrywać handicapy na gości w kontekście składu Anglików - bo przecież nawet drugi garnitur Albionu jest nieporównywalnie lepszy od półamatorów z San Marino.
Ja osobiście widzę jednak nawet apetyczniejszy kurs niż jedynka, a także pewny
Anglia - San Marino
Typ:
-Anglia będzie prowadzić do przerwy@1,07 ✅
45 minut to wystarczająco dużo czasu, by przy takiej różnicy klas udokumentować przewagę, a kurs wg mnie więcej niż adekwatny.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Nie wiem czy wiesz, ale w Albanii najlepszym meczem w historii było 2:2 z nami jakieś 20 lat temu. Przy każdej okazji oni o tym wspominają. Pamiętasz te 2:2 z Albanią? Bo ja nie.
Oczywiście, że nikt tego nie pamięta, bo ten mecz nic nie dał ani nam ani Albanii.
Tak samo Anglicy nie pamiętają jakiś remisów z europejską II ligą.
&quot;Europejska II liga&quot; wyeliminowała wtedy Anglików z udziału w MŚ 74&#39; i był to pierwszy turniej do którego Anglia nie zakwalifikowała się. Raczej Anglicy to pamiętają, tak jak my pamiętamy ten zwycięski remis. I powinni raczej się oszczędzać w meczu z San Marino, bo jak przyjadą do Warszawy to będzie jak zwykle ostro. Obie drużyny grają siłową piłkę (z tym że od strony wyszkolenia technicznego to Anglia górą), będzie kilku młodych graczy chcących się jak najlepiej pokazać i obok wyjazdu na Ukrainę jest to najważniejszy mecz wyjazdowy dla Anglików. Więc tempa z San Marino nie powinni forsować.

W 0

wojtasekole

Użytkownik
Co powiecie o meczu Albania - Islandia ?
Albania wygrała u siebie z Cyprem 3:1, zaś Islandia z tą ekipą przegrała na wyjeździe 1:0
W poprzednim spotkaniu tych reprezentacji (2004 r.) padł wynik 2:1 dla Albanii, może i tym razem wygrają ? Dodam jeszcze że w drużynie gości nie zagra Sölvi Ottesen - środkowy obrońca który został wykluczony na 2 mecze za czerwoną kartkę.
Kurs 2.1 kusi.
p.s nie wiem czemu dajecie &quot;typy&quot; na kursy 1.06, przecież nie ma sensu tego grać...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom