Wszystkie kursy z Bet365
Bośnia i Hercegowina - Słowacja 1 1.50
Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Lulic, Misimovic robią różnicę i świetnie współpracują. Dzeko jest głodny bramek, jest w dostatecznej dyspozycji i myślę, że w tym meczu ma coś do udowodnienia, być może strzeli bramkę. Do rzeczy. Bośnia prowadzi w grupie z 16 pkt, bramki 23:3 (!) podejmuje 3 Słowację 2-3-1, 7:5, 9pkt i 4 pkt straty do Grecji. Bośniacy to zespół, który od dawna zasługuje na grę w wielkim turnieju, niestety zazwyczaj trafiają do grupy z bardzo silną drużyną, mimo tego grają w barażach, gdzie nie są rozstawiani i nie są w stanie pokonać mocarzy, ale nie tym razem. Trafili do grupy z Grekami,czyli drużyną w ich zasięgu. Każdy mecz jest dla Bośniaków jak finał o wejście do mistrzostw, oni znają ból gry w barażach, tym razem zrobią wszystko aby awansować z pierwszego miejsca, żeby to się tak stało muszą dziś wygrać i zrobią to. Zamiast handicupy polecałbym BiH wygra, a w meczu padnie więcej niż 2,5 gola, po kursie 2,3
Bwin. Osobiście gram wygraną Bośni, jak dla mnie po przyzwoitym kursie 1,50. Będzie demolka i kolejne 3 pkt dla Bośniaków,
Grecja też wygra i walka będzie trwać dalej
Czechy - Armenia 1 1.44
kursy na ten mecz idą do góry, ale tylko na bet365, szczerze nie wiem dlaczego. Czesi mają realną szansę wyjścia z grupy, przecież Bułgaria nie pokona na wyjezdzie Włochów, wiec Czesi mogą odrobić stratę. Nasi sąsiedzi potrafią grać z takimi drużynami jak armenia, są ekipą lepszą. ostatnie pojedynki z nimi, to pewne wygrane 3-0, 4-1,3-0.
Rumunia - Węgry. Rumunia strzeli 1.16
Kolejny arcyważny mecz Rumunów w grupie. Jest to fantastyczna drużyna, która gra ofensywnie i nie przegrywa w domu z byle kim. Rumuni nie pamiętam kiedy przegrali, wyjątkiem jest potyczka z Holandią, ale to nie dziwi. Węgrzy mają bardzo ciekawy zespół, w domu z Rumunią padł remis 2-2. Na 5 pojedynków Rumunów z Węgrami 2 krotnie wygrali Rumuni, 4 razy był remis i tylko raz przegrali z Węgrami. W każdym meczu Rumuni strzelali bramkę. Jaki będzie dzisiaj wynik ? Nie wiem, może wygrają Rumuni, ale pewny jestem że strzelą bramkę i podejrzewam, że będzie już to w pierwszej połowie. Kurs nie za wysoki, ale podbije nam AKO.
Gruzja - Francja 2. Kurs 1.4
Tutaj sytuacja taka sama jak w meczu Czechów. Kurs rośnie, ale tylko na bet365. Jak dla mnie jest to dobra propozycja. Będąca w gazie reprezentacja Trójkolorowych jedzie do Gruzji. Gospodarze mają 4 pkt, remis z Finami(w) i wygrana z Białorusią 1-0d. Hiszpanie wygrali z nimi tylko 0-1w. Dzisiaj nie spodziewam się jakiegoś szaleństwa Francuzów, ale wygrają i zgarną cenne 3 pkt. W domu wygrali z nimi 3-1, na 3 pojedynki wyjazdowe Francuzi wygrali z Gruzinami 3 razy: 1-3, 0-1, 0-3.
Francja ma tylko 1 pkt straty do Hiszpanów i mają o co walczyć.
Estonia - Holandia 2. 1,18
Zespół Oranje to drużyna, która jest najlepsza pod względem punktowania we wszelkich eliminacjach. Oni nie odpuszczają żadnego meczu i co ciekawe zazwyczaj są jedną z pierwszych drużyn na świecie lub w Europie, która ma zagwarantowany start na wielkich imprezach. Na razie wszystko idzie po ich myśli i znów mogą awansować bardzo szybko. tutaj faworyt jest jeden, pytanie w jakim rozmiarze wygra
Holandia ? Pewnie wysoko, ale mnie interesuje tylko zwycięstwo. Ostatnim razem na wyjezdzie było 0-3.
AKO: 4.13
Typy rozbijam na 2 części, ponieważ 1wsza część wygląda ok i nie jest zbyt ryzykowna. Do 2 części dorzucam to co myślę, po dobrym kursie, a mianowicie:
Serbia - Chorwacja 2. 2.87
Po ostatniej porażce Chorwatów w domu 0-1 ze Szkocją, przegrałem również i ja, zabolało, ale taka jest piłka. To był dziwny mecz, Chorwaci próbowali, ale nic nie wychodziło. Być może są trochę rozkojarzeni, zbyt pewni siebie ? Ostatnio grali z Luksemburgiem i wygrali w cugach na wyjezdzie 2-3, gdzie wydawało się to już prawie nie możliwe, 2 bramki już bez wielkich nazwisk na boisku w ostatnich minutach. Tak wiem, to tylko Luksemburg ale zawsze to jakaś lekcja. Nie zapominajmy, że kolejny mecz eliminacji to Chorwacja -
Belgia i gdyby dziś Chorwaci wygrali (nie znając wyniku Belgii) będzie bardzo ciekawie w grupie jak i samym Zagrzebiu na meczu. Serbowie 2 wygrana i 4 porażki, 1 remis. Chorwacja 5-1-1. Ostatnim razem chorwacja pokonała serbów w stosunku 0-2 w domu. Moim zdaniem dzisiaj sytuacja się powtórzy i znów będziemy mieli wielkie emocje w tej grupie. Chorwacja na to zasługuje, ich gra nie jest widowiskowa, ale wszystko jest ciężko wypracowane na boisku i wybiegane. Nie rozumiem kursu totalnie, przecież gdy Belgowie grali z nimi na wyjezdzie kurs oscylował ok 1.8 i co ? Belgowie wygrali 0-3. Kurs biore jako value i gram to.
AKO z Chorwacją: 11.87
Po przegranym meczu Czechów zagrałem to samo wraz z Chorwacją ... AKO 7,38