>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje do MŚ 2014 - 06-07.09.2013 (Europa)

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Anglia vs Moldawia / pierwsza polowa rzuty rozne: over 4 @ 1,65 ( BetVictor ) 4-0 ⛔
Wydaje mi sie, ze jest to bardzo dobra opcja na ten mecz. Wiadomo, ze Anglicy beda atakowali przez caly mecz bo raczej nikt nie spodziewa sie ofensywnie ustawionej Moldawii. Angole beda grac swoj wyspiarski futbal czyli flanki beda aktywne i spodziewam sie duzo strzalow na bramke z dystansu. Mysle, ze kornery beda nabijane tylko przez Anglikow ale handi jest raczej slabe bo za Anglia (-4) kornery placone jest zaledwie 1,3 na BV. Mysle, ze w pierwszej polowie Moldawianie beda sie szczelnie bronic tak jak robilo to San Marino i pilki beda lataly po roznych i autach w calym tym gaszczu nog w polu karnym Moldawian. To bedzie zmuszalo gospodarzy do ciaglych atakow. 5 kornerow powinno wpasc.

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Macedonia - Walia 2 @ 3.50 Bet365 ( ?/10)
Wiadomo piłka to sport drużynowy, ale po pierwsze, twarda gra, niezła obrona, dobra gra w powietrzu to elementy w stronę Walijczyków, no i Bale! Nie wiem czy jest sens o pisaniu o jego wartości
Oczywiście typ jak każdy może wejść i go nie neguje.
Aczkolwiek dwie uwagi. Popatrz sobie chociażby na ostatnie 10 meczy Macedonii u siebie a później na 10 ostatnich spotkań Walii na wyjeździe i sam wyciągnij wnioski:]
I do tego jeśli chodzi o Bale&#39;a w tym momencie to bym nie przesadzał. Dość, że nie grał od bardzo dawna meczu o coś to w dodatku jest w okresie kompletnego roztrenowania. Nie przygotowywał się za bardzo z Tottenhamem bo trwała saga transferu a już po nim nie było kiedy przygotowywać się z Realem, który nomen omen jest już w rytmie meczowym a nie przygotowawczym.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Anglia vs Mołdawia @ Anglia over 3.5 @ 2.50 ✅ 4:0 :gool:
Sportingbet​

Anglia u siebie będzie atakować przez 90 minut. W 1 spotkaniu zdobyli 5 bramek. Ze składu Anglików wypadli Wayne Rooney, Phil Jones i Glen Johnson, ale czy w meczu z Mołdawią to będzie mieć znaczenie ? No nie, są inni którzy ich zastąpią. Kurs zawyżony moim zdaniem. Polacy stworzyli sobie w Mołdawii full szans na gola, wiadomo nie udało się strzelić, Anglicy tych okazji również stworzą sobie pełno i 4 bramki strzelą spokojnie.
Polecam zagrać.

Powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +5
zendi94 237

zendi94

Użytkownik
Post dodaje w celu nawiązania dyskusji :] Ewentualnej sugestii z mojej strony:
Macedonia - Walia 2 @ 3.50 Bet365 ( ?/10)
Generalnie zacznę od tego, że widzę tu value :] Macedonia żadnym mocarstwem nie jest, uważam wręcz że to jedna z najmarniejszych ekip w Europie (nie licząc oczywiście San Marino, Andory itd.), Walia może też nie grzeszy dobrą grą, ale... Ma Kilku naprawdę klasowych piłkarzy! Wiadomo piłka to sport drużynowy, ale po pierwsze, twarda gra, niezła obrona, dobra gra w powietrzu to elementy w stronę Walijczyków, no i Bale! Nie wiem czy jest sens o pisaniu o jego wartości ???? ale na pewno piłkarzem jest nietuzinkowym i sam może rozstrzygnąć losy spotkania, strzelając bramkę, czy wypracowując okazję kolegom. Generalnie liczę, że niedługo Walia przeskoczy śmieszny poziom, do którego przyzwyczaiła a może progres będzie widoczny już dziś? Ja po cichutku na to liczę, ale wstrzymuje się z typem, może ktoś mnie zdąży zniechęcić lub przekonać. ;)
Nie polecam tego meczyku..Joe Allen, Neil Eardley, jazz Richards, Hal Robson-Kanu iprzede wszystkim Gareth Bale dzisiaj nie zagrają.
Macedonia prawdopodobnie zgarnie dziś komplet punktów. Pozdrawiam ????

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Anglicy we wtorek mają mecz w Kijowie i wątpie,żeby chcieli sie zabijać dzisiaj o jakis rekord bramkowy,owszem jak wpadnie to wpadnie,ale presji jakiejś wielkiej na to nie powinno być.
Czechy z 1,3 wskoczyło na 1,4 ale to nadal nie warte gry, to,że na wyjeździe wygrali 3:0 nie znaczy ,że tu mają wygraną z automatu.W Erewaniu Armenia miała bardzo dobrą pierwszą połówke,dominowali,mieli więcej sytuacji ,ale nie potrafili ich wykorzystać i to się zemściło, z duńczykami już pokazali się z podobnej strony jak w EL ME2012 czyli całkiem całkiem nieźle.Dziś raczej nie powinni tego powtórzyć,ale to nieco ryzykowny mecz.
Z kolei też nie wydaje mi się aby Węgrzy byli słabsi od Rumunów,to porównywalne drużyny.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Ktos zna powołania Irlandia-Szwecja ? Ibra zagra ?
Powołani z Irlandii:
Forde, Westwood, Randolph, O’Shea, O’Brien, St Ledger, Wilson, Coleman, Kelly, O’Dea, Clark, Dunne, McShane, Whelan, McCarthy, Green, Hendrick, McGeady, Pilkington, McClean, Brady, Meyler, Hoolahan, Long, Keane, Sammon, Walters, Madden, Cox.
Skład na Szwecję: Forde, Coleman, Dunne, O&#39;Shea, Wilson, Walters, McCarthy, Whelan, McClean, Keane, Long
Skład na Irlandię: 1 Andreas Isaksson - 2 Mikael Lustig, 4 Per Nilsson, 13 Mikael Antonsson, 5 Martin Olsson - 7 Sebastian Larsson, 8 Anders Svensson, 6 Albin Ekdal, 19 Alexander Kacaniklic - 10 Zlatan Ibrahimovic, 11 Johan Elmander.
Reszta powołanych: 12 Kristoffer Nordfeldt, 23 Johan Wiland - 3 Jonas Olsson 9 Kim Källström, 14 Tobias Hysén, 15 Pontus Jansson, 16 Pontus Wernbloom, 17 Pierre Bengtsson, 18 Adam Johansson, 20 Ola Toivonen, 21 Jimmy Durmaz, 22 Erkan Zengin.

Otrzymane punkty reputacji: +3
scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Europa kwalifikacje MŚ
Spotkanie: Estonia - Holandia
Obydwie drużyny strzela gola? TAK/NIE
Typ:NIE
Kurs:1.66
Bukmacher: Bet365
Godz. 20:30
Analiza:
Witam na dzisiaj wybrałem mecz pomiędzy przed ostatnią drużyną grupy D a jej liderem, czyli mecz Estonia - Holandia. Holandia do tej pory rozegrała 6 z czego wszystkie 6 wygrała strzelając przy tym aż 20 bramek i tracąc zaledwie 2!
Z kolei dzisiejszy przeciwnik drużyny Oranje w dotychczasowych 6 meczach nie zachwycił wygrywaąc zaledwie 2 spotkania z outsiderem grupy D Andorą, odpowiednio 1-0 na wyjeździe i 2-0 siebie. Bilans bramek 3-9, a więc widzimy że bramki zdobyli tylko z Andorą. Co więcej jeżeli spojrzymy w H2H ekipy z Estonii to zobaczymy iż w ostatnim czasie zdobywali bramki tylko z niezbyt poważnymi drużynami takimi jak: Polska(pamiętne 1:0 w same końcówce), Andora, Oman, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Trinidad i Tobago, Kyrgyzstan i Łotwa. Natomiast z drużynami z lepszymi od siebie tych bramek nie zdobywali i tak kolejno: 4:0 z Francją, 0:2 z Rumunią, 3:0 z Turcją, 0:1 z Węgrami, 1:0 ze Szkocją, 3:0 z Holandią, 0:2 z Białorusią. U Holendrów H2H także wygląda obiecująco, gdyż w większości spotkani które ostatnio rozegrali nie tracili gola.
Myślę, że dzisiaj będzie podobnie, choć wiadomo to tylko sport, ale szanse są dość duże na powodzenie tego typu.

klaro 17

klaro

Użytkownik
Panowie a co myślicie o meczu Serbia- Chorwacja? Moim zdaniem chyba warto coś postawić na zwycięstwo gości którzy wystąpią w najmocniejszym składzie z Corluką, Modrićiem i Mańdżukiciem fakt to spotkanie to coś więcej niż mecz no ale ciężko jest mi sobie wyobrazić żeby Chorwaci tego nie wygrali albo inaczej że Serbowie to wygrają

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Panowie a co myślicie o meczu Serbia- Chorwacja? Moim zdaniem chyba warto coś postawić na zwycięstwo gości którzy wystąpią w najmocniejszym składzie z Corluką, Modrićiem i Mańdżukiciem fakt to spotkanie to coś więcej niż mecz no ale ciężko jest mi sobie wyobrazić żeby Chorwaci tego nie wygrali albo inaczej że Serbowie to wygrają
Karty w grupie sa juz raczej rozdane i awans podziela miedzy soba Belgowie i CHorwaci. Zalezy tylko kto awansuje z pierwszego miejsca a kto z drugiego. Przed nami mecz Chorwacja vs Belgia w nastepnej kolejce wiec Chorwaci moga jeszcze wskoczyc na pierwsze miejsce w grupie i zapewnic sobie awans bezposrednio do Brazyli ale by tak bylo musza wygrac z Belgami na wlasnym terenie i w dwoch pozostalych meczach takze wygrac. Mysle, ze dzisiaj sie zmobilizuja i wygraja z Serbia ktora nie prezentuje nic wielkiego. Pilkarsko Chorwaci sa lepsi, dodatkowo dochodzi ostatnia porazka ze Szkocja ktora moim zdaniem byla wypadkiem przy pracy i goscie beda chcieli/musieli odkupic sie za tamten mecz. Sam dzisiaj postawilem na Choracnje DNB @ 1,95. Mysle, ze Gosci abeda o wiele bardziej zmotywowani by wygrac ten mecz niz Serbowie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Estonia v Holandia
Holandia wygra do 0 kurs: 1,80 buk: Bet365 ⛔ (edit po meczu: statystyki to niestety nie wszystko w bukmacherce, jak by tak było, to by za dużo ludzi było bardzo bogatych. Liczy się jeszcze psychologia, motywacja, własny stadion... Holandia ledwo to zremisowała, a w meczu w którym miało nie być BTSu padły po 2 bramki KAŻDEJ z drużyn. Po prywatnej wiadomości od użytkownika Scott99 chcę jeszcze napisać, że oczywiście nie mam do niego żadnej pretensji, bo się trochę może zasugerowałem typem, ale sam z siebie też byłem przekonany, że drużyna tej klasy co Holandia nie da sobie wbić bramki. Okazało się, że dali sobie wbić 2 i o mało co nie przegrali. Uwaga co do większej analizy psychologicznej to uwaga natury ogólnej nie mająca na celu obrażenie kogokolwiek)
Nawiązując trochę do typu kolegi Scott99 proponuję inną wariację na temat: w jaki sposób Estończycy przegrają. Holandia z takimi zawodnikami jakimi dysponuje grając nawet na 1/3 mocy powinna śmiało wygrać mecz. Podzielając argumenty kolegi Scott99 zgadzam się, że Estończycy raczej nic nie strzelą. Jednak kurs 1,66 mnie nie zadawala, dlatego pogram sobie po 1,80 na to, że Holandia wygra do 0. Nie chcę ryzykować jakiś handi, bo wiadomo, że prowadząc grupę i grając na wyjeździe Holendrzy mogą nie być właściwie zmotywowani, ale wygrana do 0 jak najbardziej mi odpowiada.

malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Szkocja - Belgia 2 1.80 Tempobet
Spotkanie eliminacji Mistrzostw Świata, w grupie A eliminacji na europejskim kontynencie rozegrana dziś będzie ósma seria spotkań a ja skupię się na meczu Szkocja - Belgia. Oba zespoły prezentują się skrajnie różnie, Szkoci z pięcioma punktami na koncie są przedostatni i nie mają już nawet szans na baraże. Natomiast Belgowie prowadzą w grupie, walcząc z Chorwacją o bezpośredni awans. Wyniki Szkocji: Serbia 0:0 (d), Macedonia 1:1 (d), 1:2 Walia (w), 0:2 Belgia (w), 1:2 Walia (d), 0:2 Serbia (w) i 1:0 Chorwacja (w). Wyniki Belgii: 2:0 Walia (w), 1:1 Chorwacja (d), 3:0 Serbia (w), 2:0 Szkocja (d), 2:0 Macedonia (w), 1:0 Macedonia (d), 2:1 Serbia (d). Jak widać Szkoci u siebie nie wygrali jeszcze meczu a mieli u siebie słabsze zespoły Macedonię i Walię, a Belgia na wyjazdach wszystkie spotkania wygrane przynajmniej dwiema bramkami, bilans bramkowy 7:0. Strachan niby motywuje na każdym kroku Szkotów, ale nie widzę szans by mogli się postawić Belgom, Belgom, którzy grają od długiego czasu świetną piłkę o czym świadczą też wyniki, które w/w. Do tego gospodarze mają dziś trochę problemów kadrowych, zabraknie McGregora, Morrisona, Dorransa i Boyda, nie ma też w kadrze obu Fletcherów, Caldwella i Millera, który zawiesił karierę reprezentacyjną. Goście będą osłabieni przede wszystkim brakiem Victora Kompany, nie zagra też Vermaelenm. Jest to bardzo ważne spotkanie dla Belgów, którzy powinni gładko ograć Szkotów na ich terenie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Norwegia - Cypr 1 Kurs: 1,30
Estonia - Holandia 2 Kurs: 1,18
Niemcy - Austria 1 Kurs: 1,20
Anglia - Mołdawia HT/FT 1/1 Kurs: 1,29
Polska - Czarnogóra 1x Kurs: 1,22
Bośnia - Słowacja 1x Kurs: 1,09
Ako: 3,15 Buk: Bet365 Stawka: 8/10
⛔
Prócz Polski singlem z tych eliminacji puszczam jeszcze w ako takie coś i uważam, że warto. Pokrótce o meczach:
- Norwegowie średniawo w tych eliminacjach ale Cypr to i tak dużo niższa półka. W dodatku Cypr na wyjazdach praktycznie nie istnieje. Ostatnia szansa dla Norwegów aby włączyć się do wyścigu i myślę, że jej nie zaprzepaszczą.
- Holandia punktuje wszystkich jak chce i po ile chce. Skład praktycznie full więc nie przewiduje żadnej niespodzianki
- Austriacy dobrze radzą sobie w grupie ale poza domem już nie są tacy silni. Różnica w składach ogromna, w dodatku Niemcy u siebie zawsze miażdżyli Austriaków jak chcieli.
- Anglicy przejechali się po Mołdawii już w pierwszym meczu a dziś Synowie Albionu od początku narzucą swoje tempo gry i już w pierwszej połowie będzie po zabawie.
- Polaków opisywałem już w dziale, z 1x nie powinno być żadnego problemu
- BiH opisywana już w dziale przez kolegów i ja się pod tym podpisuje, 1x to pewniak na podbicie ako
Powodzenia !

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Bośnia i Hercegowina - Słowacja
Bośnia, która do tej pory zdobyła 16 punktów na 18 możliwych pewnie zmierza po zwycięstwo w grupie G. Do tej pory jedynym meczem, w którym Bośniacy zgubili punkty było wyjazdowe spotkanie z Grecją, które zakończylo się bezbramkowym remisem. Poza tym wrażenie może robić bilans bramkowy, który do tej pory wynosi 23:3. Z kolei goście dzisiejszego spotkania zajmują 3 miejsce z dwoma bilansem spotkań 2-3-1, a bilansem bramkowym 7:5. Myślę, że ekipa z Rakiticiem, Modriciem i Mandzukiciem na czele poradzą sobie z dzisiejszym rywalem i przypieczętuja awans do przyszłorocznych MŚ. Proponuję więc następujące typy :
Bośnia i Hercegowina @ 1,45
Bośnia i Hercegowina (0:1) @ 2,30
Do przerwy/koniec meczu Bośnia i Hercegowina/Bośnia i Hercegowina @ 2,12
Bośnia i Hercegowina strzeli w obydwu połowach @ 2,33
Bośnia i Hercegowina strzeli powyżej 1,5 gola @ 1,58
Unibet

Niemcy - Austria
Podopieczni Joachima Loewa jak burza przechodzą przez mecze w swojej grupie. Jedynym meczem, w którym zgubili punkty był pamiętny mecz ze Szwecją, w którym Niemcy wręcz demolowi swoch rywali w pierwszej połowie aplikując im 4 gole i nie tracąc ani jednego. Jednak po przerwie Zlatan i spółka dokonali rzeczy wręcz niemożliwej odrabiając czterobramkową stratę, z czego ostatni gol padł w doliczonym czasie gry, dokładnie w 93 minucie. Reszta meczów to raczej gładkie wygrane o czym świadczyć może bilans bramkowy 22:7 (bez remisu ze Szwecją byłoby to 18:3). W kadrze Niemiec zabraknie Schweinstegera, Gotzego czy Podolskiego jednak mają oni bardzo szeroką kadrę i zawodników, którzy potrafią wziąć odpowiedzialność na własne barki - mam tu na myśli Ozila, Kroosa czy Mullera. Myślę, że Austria okupująca trzecią pozycję w grupie C nieporadzi sobie poradzi dziś sobie z dzisiejszym przeciwnikiem dlatego moje typy na to spotkanie to :
Niemcy (0:1) @ 1,50
Do przerwy/koniec meczu Niemcy/Niemcy @ 1,58
Niemcy strzelą w obydwu połowach @ 1,60
Niemcy powyżej 2,5 gola @ 1,75
Unibet

Robson// Wiesz co stawiasz w ogóle ? Bo po tym co piszesz nie sądze... Rakitić, Mandzukić to Bośniacy ? OMG!! Masakra co się dzieje na tym forum...
Brawo dla kolegi
wojcik152 który zwrócił na to uwagę i przeczytał tego posta

njimok 0

njimok

Użytkownik
Spotkanie: Irlandia Północna v. Portugalia
Typ: Irlandia handicap +1.5
Kurs: 1,82
Bukmacher: Pinnacle

Wydaje mi się, że jest to całkiem ciekawa propozycja. Irlandia Północna w tych kwalifikacjach w sześciu meczach straciła siedem goli. Biorąc pod uwagę, że pierwszy mecz pomiędzy tymi drużynami zakończył się remisem a teraz spotkanie rozgrywane jest w Irlandii, nie sądze aby Portugalia była zdolna wygrać różnicą dwóch bramek. Dodatkowo Portugalia na cztery mecze, które grała na wyjeździe tylko raz wygrała różnicą większą niż jedna bramka i było to z Azerbejdżanem.
Uważam, że gospodarze są nawet zdolni zdobyć punkty w tym meczu.

jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Jak dotad nikt nie zauwazyl bardzo dobrego kursu na Grecje. Nie mowie tu o czystym zwyciestwie bo to nie powinno podlegac zadnej dyskusji ale o handi, -1,5 @bet365 za 1.70 oraz asian -2 @bet365 za 2,25. Buki chyba za bardzo sie zasugerowaly ostatnimi wynikami Lichtensteinu ktory zremisowal 2 mecze na wlasnym terenie z Lotwa i Slowacja bodajze. Wedlug mnie to zaden wyznacznik, amatorzy z malego ksiestwa zapewne zagraja dzis ofensywnie przed wlasna publicznoscia i zostana za to skarceni przez Grekow ktorzy maja praktycznie awans w kieszeni i zechca go dzis przypieczetowac.
Jakies info o skladzie Grecji ktore mogloby podwazyc moj typ?
Pomylka, oczywiscie awansuje tylko 1 ekipa z grupy a druga gra w barazu o awans. To jeszce bardziej upewnia mnie w przekonaniu o zwyciestwie.

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Wszystkie kursy z Bet365

Bośnia i Hercegowina - Słowacja 1 1.50
Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Lulic, Misimovic robią różnicę i świetnie współpracują. Dzeko jest głodny bramek, jest w dostatecznej dyspozycji i myślę, że w tym meczu ma coś do udowodnienia, być może strzeli bramkę. Do rzeczy. Bośnia prowadzi w grupie z 16 pkt, bramki 23:3 (!) podejmuje 3 Słowację 2-3-1, 7:5, 9pkt i 4 pkt straty do Grecji. Bośniacy to zespół, który od dawna zasługuje na grę w wielkim turnieju, niestety zazwyczaj trafiają do grupy z bardzo silną drużyną, mimo tego grają w barażach, gdzie nie są rozstawiani i nie są w stanie pokonać mocarzy, ale nie tym razem. Trafili do grupy z Grekami,czyli drużyną w ich zasięgu. Każdy mecz jest dla Bośniaków jak finał o wejście do mistrzostw, oni znają ból gry w barażach, tym razem zrobią wszystko aby awansować z pierwszego miejsca, żeby to się tak stało muszą dziś wygrać i zrobią to. Zamiast handicupy polecałbym BiH wygra, a w meczu padnie więcej niż 2,5 gola, po kursie 2,3 Bwin. Osobiście gram wygraną Bośni, jak dla mnie po przyzwoitym kursie 1,50. Będzie demolka i kolejne 3 pkt dla Bośniaków, Grecja też wygra i walka będzie trwać dalej
Czechy - Armenia 1 1.44

kursy na ten mecz idą do góry, ale tylko na bet365, szczerze nie wiem dlaczego. Czesi mają realną szansę wyjścia z grupy, przecież Bułgaria nie pokona na wyjezdzie Włochów, wiec Czesi mogą odrobić stratę. Nasi sąsiedzi potrafią grać z takimi drużynami jak armenia, są ekipą lepszą. ostatnie pojedynki z nimi, to pewne wygrane 3-0, 4-1,3-0.
Rumunia - Węgry. Rumunia strzeli 1.16 ✅
Kolejny arcyważny mecz Rumunów w grupie. Jest to fantastyczna drużyna, która gra ofensywnie i nie przegrywa w domu z byle kim. Rumuni nie pamiętam kiedy przegrali, wyjątkiem jest potyczka z Holandią, ale to nie dziwi. Węgrzy mają bardzo ciekawy zespół, w domu z Rumunią padł remis 2-2. Na 5 pojedynków Rumunów z Węgrami 2 krotnie wygrali Rumuni, 4 razy był remis i tylko raz przegrali z Węgrami. W każdym meczu Rumuni strzelali bramkę. Jaki będzie dzisiaj wynik ? Nie wiem, może wygrają Rumuni, ale pewny jestem że strzelą bramkę i podejrzewam, że będzie już to w pierwszej połowie. Kurs nie za wysoki, ale podbije nam AKO.
Gruzja - Francja 2. Kurs 1.4
Tutaj sytuacja taka sama jak w meczu Czechów. Kurs rośnie, ale tylko na bet365. Jak dla mnie jest to dobra propozycja. Będąca w gazie reprezentacja Trójkolorowych jedzie do Gruzji. Gospodarze mają 4 pkt, remis z Finami(w) i wygrana z Białorusią 1-0d. Hiszpanie wygrali z nimi tylko 0-1w. Dzisiaj nie spodziewam się jakiegoś szaleństwa Francuzów, ale wygrają i zgarną cenne 3 pkt. W domu wygrali z nimi 3-1, na 3 pojedynki wyjazdowe Francuzi wygrali z Gruzinami 3 razy: 1-3, 0-1, 0-3. Francja ma tylko 1 pkt straty do Hiszpanów i mają o co walczyć.
Estonia - Holandia 2. 1,18
Zespół Oranje to drużyna, która jest najlepsza pod względem punktowania we wszelkich eliminacjach. Oni nie odpuszczają żadnego meczu i co ciekawe zazwyczaj są jedną z pierwszych drużyn na świecie lub w Europie, która ma zagwarantowany start na wielkich imprezach. Na razie wszystko idzie po ich myśli i znów mogą awansować bardzo szybko. tutaj faworyt jest jeden, pytanie w jakim rozmiarze wygra Holandia ? Pewnie wysoko, ale mnie interesuje tylko zwycięstwo. Ostatnim razem na wyjezdzie było 0-3.
AKO: 4.13
Typy rozbijam na 2 części, ponieważ 1wsza część wygląda ok i nie jest zbyt ryzykowna. Do 2 części dorzucam to co myślę, po dobrym kursie, a mianowicie:
Serbia - Chorwacja 2. 2.87

Po ostatniej porażce Chorwatów w domu 0-1 ze Szkocją, przegrałem również i ja, zabolało, ale taka jest piłka. To był dziwny mecz, Chorwaci próbowali, ale nic nie wychodziło. Być może są trochę rozkojarzeni, zbyt pewni siebie ? Ostatnio grali z Luksemburgiem i wygrali w cugach na wyjezdzie 2-3, gdzie wydawało się to już prawie nie możliwe, 2 bramki już bez wielkich nazwisk na boisku w ostatnich minutach. Tak wiem, to tylko Luksemburg ale zawsze to jakaś lekcja. Nie zapominajmy, że kolejny mecz eliminacji to Chorwacja - Belgia i gdyby dziś Chorwaci wygrali (nie znając wyniku Belgii) będzie bardzo ciekawie w grupie jak i samym Zagrzebiu na meczu. Serbowie 2 wygrana i 4 porażki, 1 remis. Chorwacja 5-1-1. Ostatnim razem chorwacja pokonała serbów w stosunku 0-2 w domu. Moim zdaniem dzisiaj sytuacja się powtórzy i znów będziemy mieli wielkie emocje w tej grupie. Chorwacja na to zasługuje, ich gra nie jest widowiskowa, ale wszystko jest ciężko wypracowane na boisku i wybiegane. Nie rozumiem kursu totalnie, przecież gdy Belgowie grali z nimi na wyjezdzie kurs oscylował ok 1.8 i co ? Belgowie wygrali 0-3. Kurs biore jako value i gram to.

AKO z Chorwacją: 11.87
Po przegranym meczu Czechów zagrałem to samo wraz z Chorwacją ... AKO 7,38

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Jak dotad nikt nie zauwazyl bardzo dobrego kursu na Grecje. Nie mowie tu o czystym zwyciestwie bo to nie powinno podlegac zadnej dyskusji ale o handi, -1,5 @bet365 za 1.70 oraz asian -2 @bet365 za 2,25. Buki chyba za bardzo sie zasugerowaly ostatnimi wynikami Lichtensteinu ktory zremisowal 2 mecze na wlasnym terenie z Lotwa i Slowacja bodajze. Wedlug mnie to zaden wyznacznik, amatorzy z malego ksiestwa zapewne zagraja dzis ofensywnie przed wlasna publicznoscia i zostana za to skarceni przez Grekow ktorzy maja praktycznie awans w kieszeni i zechca go dzis przypieczetowac.
Jakies info o skladzie Grecji ktore mogloby podwazyc moj typ?
Grecja wystąpi osłabiona w ataku. Za żółte kartki pauzują dwaj napastnicy: Samaras i Salpingidis. Nie powołano w ogóle Gekasa. Ci trzej są w tej chwili najbardziej doświadczonymi napastnikami w reprezentacji, każdy z nich rozegrał ponad 60 meczów. W związku z tym powołano Papadopoulosa, który ostatni mecz w reprezentacji zagrał 6 lat temu. Ogółem zaliczył tylko 20 występów, a ma już 31 lat. Oprócz niego jest jeszcze dwóch napastników, którzy zaliczyli mniej niż 25 występów. Osobiście zagrałem tu Liechtenstein +2 po kursie 1,68 w Marathonbet ✅ 0:1.

Otrzymane punkty reputacji: +2
janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Coś mi się obiło o uszy , że mecz Serbia - Chorwacją przy pustych trybunach. Jeśli to jest prawda to Serbia traci swój główny atut w tym meczu czyli kibiców. Chorwaci winni wygrać ten mecz mając głowie mecz rewanżowy z Belgią. Osobiście pograłem Chorwacja strzeli po kursie 1,4 , więc kurs przyzwoity do ryzyka. Do grania na Chorwację nie jestem przekonany choć są faworytem tego spotkania mimo gry w roli drużyny gości.

tomy007 33

tomy007

Użytkownik
Szkocja-Belgia Belgia over 1.5 1.85 Unibet ✅ 0:2
Myślę ze Belgowie są w stanie strzelić 2 bramki,wspaniałe nastroje w kadrze ,co tu dużo mówić, Belgowie są najwyżej w rankingu Fifa w całej swojej historii,mnóstwo piłkarskich talentów i dobre skrzydła, obrona też nie ma sobie nic do zarzucenia,Hazard dzisiaj nie zagra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom