>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje do MŚ 2014 - 06-07.09.2013 (Europa)

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Eliminacje kończą się w październiku, nie powiem wam ile to jeszcze kolejek, bo tu terminarz jest zbudowany inaczej niż choćby LM. Jedni grają, inni odpoczywają. Mniej więcej każdy z zespołów ma jeszcze do rozegrania 3-4 spotkania. Do dziś najlepszym strzelcem jest Bośniacki napastnik Edin Dezko – 8 goli, co ciekawe kolejny w tej statystyce jest jego kolega z prezentacji Vedad Ibisević. Kilka zespołów gra o wszystko, kilka gra o honor, a kilka już pożegnało się już z marzeniami.

Zapraszam do dyskusji.

omerta 968

omerta

Użytkownik
Rosja – Luksemburg

Gospodarze są w dobrej sytuacji i mają szansę wygrać grupę – wszystko zależy od nich. Jeśli nie stracą punktów w dwumeczu z Luksemburgiem i z Azerami, a także pokonają za kilka dni w Sanki Petersburgu Izrael, to zajmą 1. miejsce – przed Portugalczykami. Byłoby znacznie lepiej gdyby nie sensacyjna porażka w Belfaście z Irlandią Północną. W porównaniu z tamtym meczem, w kadrze zabrakło dwóch piłkarzy, którzy weszli po przerwie (Artyom Dzyuba i Denis Cheryshew), ale obaj nie stanowią o sile ekipy Fabio Capello. Włoch w tym momencie ma bardzo silną kadrę (wszyscy powołani zawodnicy grają w kraju) i wszystko wskazuje na to, że Rosjan zobaczymy na MŚ. Jednak czy Sborna wygra przekonująco? Mam wątpliwości. Luksemburg w eliminacjach potrafił sprawić problemy Portugalii, czy Irlandczykom, więc czemu miałby nie powalczyć z Rosją? Jeśli będę coś grał, to niską ilość bramek (poniżej 4,5 lub 3,5 – na obecną chwilę brak kursów).

Irlandia Północna – Portugalia

Podopieczni Paulo Bento są pod ścianą. Porażka w Moskwie, stracone punkty także z Norn Iron i Izraelem – wygląda to źle, bo w grupie F karty rozdawać będą Rosjanie i nawet komplet wygranych Portugalczyków przy zwycięstwach Sbornej nie da A Selecção 1. miejsca. W ostatnich towarzyskich meczach uaktywnił się Cristiano Ronaldo (bramki z Chorwacją 1-0 i Holandią 1-1). Z podstawowego składu tak na dobrą sprawę nie brakuje nikogo (nie ma Silvio, Machado, Oliveiry, czy Pizzi’ego – ale to mimo wszystko drugorzędne postacie). W szeregach Irlandczyków – zespołu, który szans na awans nie ma, nie zobaczymy tylko skrzydłowego Shane’a Fergusona (Birmingham City), a także w mniejszym stopniu Davida Healy’ego (36 goli – najlepszy strzelec jest bez klubu). Co ciekawe, bez niego Irlandczykom udało się wygrać 14 sierpnia na Windsor Park z Rosją (1-0), więc także w starciu z Portugalią może być ciekawie. Portugalczykom nie gra się ostatnio łatwo, zwłaszcza na wyjazdach (zwyciężyli tylko w Baku i to z drobnymi problemami) i biorąc pod uwagę ich dyspozycję, mam obawy, czy będą w stanie spokojnie wygrać z Irlandią.

SzkocjaBelgia

Rozpędzonych Belgów w tym roku zatrzymała dopiero Francja, której udało się bezbramkowo zremisować w Brukseli. Jednak był to mecz towarzyski – w spotkaniach o punkty reprezentacja Belgii bije wszystkich. Tak prawdę mówiąc, to ten nadchodzący pojedynek w Glasgow wydawać się może kluczowy dla Czerwonych Diabłów. Oni doskonale zdają sobie sprawę z faktu, iż w tym tygodniu głównego rywala w walce o 1. miejsce – Chorwatów czeka wizyta w Belgradzie, a także z tego, że im samym przyjdzie zagrać w Zagrzebiu. Tym samym w Szkocji punktów stracić nie mogą. Marc Wilmots do dyspozycji ma silny skład, choć teraz w porównaniu z potyczką z Francją zabraknie kapitana – Vincenta Kompany’ego (City), a także wciąż kontuzjowanego Thomasa Vermaelena (Arsenal). Ich warunki fizyczne na pewno przydałyby się w ciężkiej, fizycznej walce ze Szkotami. Zespół Gordona Strachana wielkich możliwości nie ma – to pewne, ale charakterem potrafi zaskoczyć (choćby triumf z Chorwacją, czy niedawno nieznaczna porażka z Anglią 2-3). W meczu przeciwko Belgom gospodarze zagrają osłabieni – poza kadrą są Miller (gol w spotkaniu z Anglią) i Morrison. Jednak nawet z nimi w składzie Belgia sobie poradzi. Są na fali, mają teraz swój czas, niesamowicie uzdolnionych piłkarzy i szansy awansu na MŚ nie wypuszczą z rąk.

Belgia @ 1.75 sportingbet
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Rumunia - Wegry
Rumunia kurs: 1,90 buk: Betsafe ✅ (edit po meczu: ach szkoda, że nie poszedłem w stronę jakiegoś handi 3:0 !!!)
Przeanalizowałem wszystkie grupy europejskie i wybrałem drużyny, które będą walczyły chociaż o miejsce w barażach, z przeciwnikami w moim odczuciu słabszymi. Rumunia niespodziewanie zremisowała 2:2 w poprzednim meczu z Węgrami, jednak jest to drużyna lepsza od Węgier, dodatkowo gra u siebie (wiemy co się dzieje na stadionach bałkańskich) i będzie to dla niej szalenie ważny mecz. Dlatego stawiam na gospodarzy.

Izrael - Azerbejdzan + Gruzja - Francja
Izrael + Francja AKU: 1,72 buk: Betsafe ⛔ (pewno Izrael wygra, ale dziadowska Francja kolejny raz zawiodła. Remis z Belgią, remis z Gruzją, za chwilę zremisują z Polską... A tak w ogóle to był głupi dubelek po marnym kursie, mogłem sobie darować. No i nawet Izrael nie wygrał.)
Podobna sytuacja co wyżej. Izrael 3 miejsce, drużyna lepsza od Azerbejdżanu, a przede wszystkim grają u siebie i muszą to spotkanie wygrać. Francja zajmuje obecnie 2 miejsce i jeśli chce przegonić Hiszpanię musi takie jak ten mecz wygrywać. Gruzja wiadomo, niesamowicie słaba drużyna, choć u siebie potrafiła pokazać pazurki np Hiszpanii, która dopiero w 86 min objęła prowadzenie. Myślę, że Francja wyciągnęła z tego odpowiednie wnioski i nie przepuści okazji do wygrania tego spotkania.

Irlandia v Szwecja
Szwecja (0) kurs: 1,90 buk: Bet365 ✅ (edit po meczu: morze obfitości w tym meczyku)
powyżej 2,25 goli kurs: 1,90 buk: Bet365 ✅ (edit po meczu: pięknie weszło)
Szwecja zajmuje obecnie 3 miejsce, Irlandia 4. W moim odczuciu będzie to bardzo ważne spotkanie. Stawiam na Szwecję z podpórką z powodu Ibry, wiem to tylko jeden piłkarz, ale czasami potrafił odwrócić losy spotkania. W przypadku remisu zwrot kasy - to mi jak najbardziej pasuje. Zakład overowy bo myślę, że obu drużynom będzie zależeć bardzo. W poprzednim meczu 0:0, nauczyły się &quot;siebie&quot; i teraz na pewno coś strzelą. W przypadku 2 bramek - tracę połowę stawki.

piotrex 36

piotrex

Użytkownik
Mógłby ktoś podać listę powołanych piłkarz Holandii ?
Jeffrey Bruma (PSV), Jonathan de Guzman (Swansea City), Daryl Janmaat (Feyenoord), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dynamo Kiev), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Stijn Schaars (PSV), Ruben Schaken (Feyenoord), Kevin Strootman (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburger SV), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Kenneth Vermeer (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Michel Vorm (Swansea City), Stefan de Vrij (Feyenoord), Jetro Willems (PSV), Ricky van Wolfswinkel (Norwich City), Jeroen Zoet (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray)

catalona 704

catalona

Użytkownik
Kazachstan- Wyspy Owcze 1 @ 1.5 ✅
Spotkanie dwóch ekip dostarczających punkty rywalom, ewentualnie utrudniających większe wypunktowania. Takie spotkanie jest jednak dla jednych i drugich ważnym spotkaniem, jedni i drudzy mają szansę coś ugrać. Wydaje mi się jednak, że zwycięstwo ekipy gospodarzy jest jak najbardziej do pobrania. Pierwszym argumentem jest odległość...4600km! Jakby się nie przemieszczali to wysilek przy takiej podróży występuje. Nawet jeśli mówiłoby się o zawodnikach przyzwyczajonych do częstych przemieszczeń ( chodź takimi nie są zawodnicy Wysp Owczych ), to blisko 5000 km jest męczące. Aklimatyzacja ma tu znaczący wpływ. Można tu przytoczyć mecz eliminacyjny LM, gdzie Celtic poległ w Astanie z Shaktarem po przebyciu podobnej odległości. Nie wierzę, że nie miało to żadnego wpływu na zawodników gości. Samo losowanie Kazachów, Gruzinów, Armenów jest wg mnie i tak problematyczne właśnie ze względu na uciążliwość podróży. W Astanie męczyły się tu sporo lepsze ekipy od Wysp Owczych ( Austria 0:0, Irlandia 1:2, Gruzja towarzysko 1:0). Trzeba zaznaczyć ostatnie sukcesy Kazachskich ekip na polu klubowym. Wcześniej wspominany Shaktar ( IV runda el. LM) oraz Aktobe ( IV runda el. LE ). Kluby te w pierwszych &#39;11&#39; mają po kilku swoich reprezentantów. Takie sukcesy na pewno tylko moga pomóc w poprawieniu gry gospodarzy. O ekipie gości co nie mówić, to jednak nie robią wrażenia. Pamiętam mecz ze Szwedami, gdzie Skandynawowie grali na prawdę słabo i nieskutecznie, ale tu raczej spodziewam się gry z ambicja i walka u gospodarzy. Kursy już spadają, co wydaje się oczywiste, a 1.5 jak znalazł jest warty pobrania.

Rumunia- Węgry BTS TAK @ 1.8 ⛔
Sąsiadujące ze sobą w grupie drużyny Rumunii i Węgier. Nie ma co kalkulować. Wiadomym jest dla tych drużyn, że Holendrzy wyjdą z 1. miejsca. Nie ma co liczyć na cud, gdy Pomarańczowi układają sobie awans mecz za meczem. W walce o drugie miejsce pozostają Rumuni, Węgrzy i Turcy. Ci trzeci zapewne dopisali sobie już 3 pkt z Andorą i nie ma co się dziwić. To jest arcyważny mecz dla jednych i drugich. Tak, można powiedzieć : ale każdy mecz jest ważny. Tak, tylko że zwycięstwo w tym spotkaniu na trzy kolejki przed końcem daje margines błędu w późniejszych spotkaniach. Spodziewam się więc dynamicznego spotkania z bramkami jednych i drugich. Kadry meczowe mniej więcej znane, wiadomo, że i Rumuni i Węgrzy mają kim strzelać.

Polska - Czarnogóra powyżej 2.5 bramek @ 2.25 ⛔ ...
Wyjątkowo zdziwił mnie kurs na bramki w tym spotkaniu. Mecz o wszystko dla nas, przyjeżdża lider grupy. Mecz z Danią dał mi trochę wiary w to, że bez &#39;trójki&#39; z Dortmundu można grać na poziomie i że ma kto strzelać. Dziwią mnie trochę powołania do kadry...Zieliński, Pawłowski, Salamon. Najmniej konfliktowym wyborem jest tu jeszcze Zieliński. Zawodnicy utalentowani, ale nie grający w klubach, będący teraz bardziej przydatni młodzieżówce, ale wierzę w jakąś koncepcję trenera, więc czekam na rezultaty. Brak Milika nie jest wg mnie jakimś osłabieniem ofensywnym reprezentacji. Czarnogórcy dobrze spełniają się jako czarny koń tej grupy, chociaż bolą oddane 3 pkt w spotkaniu w Podgoricy, gdzie byliśmy wyjątkowo bliscy. Bolesna porażka z Ukraina zapewne podziałała jak kubeł zimnej wody i tylko podwoi czujność drużyny w meczu z Polakami. Ciężko sądzić, że będzie to spokojne spotkanie o pietruszkę. Możliwe, że od tego spotkania zależy również prowadzenie drużyny po eliminacjach mistrzostw świata przez Waldemara Fornalika. Nóż na gardle i ważne spotkania wyzwalały czasami w reprezentacji lepszą grę. Typuję tu kilka bramek, z nadzieja, że my ich strzelimy więcej...

Słowenia- Albania X2 @ 2.05 ⛔ a przeważali..
Nie przekonują mnie zwycięstwa z Islandia i Cyprem. 6 pkt to stanowczo za słaby wynik jak na Słoweńców, ewidentnie nie widzę ich awansu z grupy z taką gra na mistrzostwa. Gdyby Szwajcarzy wygrali mecz z Islandią, co jest ich powinnością, to dla Albańczyków otwiera się droga do zakończenia zmagań w grupie na drugim miejscu. Warunkiem jest uzyskanie korzystnego wyniku ze Słoweńcami. A ci nie przekonują swoja grą do siebie. W najgorszej moim zdaniem grupie eliminacyjnej europejskich eliminacji wszystko jest jeszcze możliwe a zwycięstwo gości nie zdziwi mnie po tym, co pokazywali wcześniej jedni i drudzy.

Niemcy- Austria; gospodarze wygrają do zera @ 2.05 ✅
Kurs na Niemców 1.18 - kurs na BTS NIE 1.9...dlaczego? Wystarczy spojrzeć na historię ostatnich spotkań tych drużyn ze sobą. Można by stwierdzić, że zawodnicy z Austrii potrafią strzelać bramki Niemcom, z tym, że najczęściej tracą ich dwu, trzy-krotnie więcej. Patrząc na defensywę Niemców i ich wyniki ciężko trochę zrozumieć dlaczego tyle tracą. Mecz ze Szwedami dał do myślenia trenerowi i większą wagę przywiąże do defensywy. Austria gra wyjątkowo dobrze w tych eliminacjach, jednak mecz w Niemczech widzę z wynikiem 2/3:0 dla gospodarzy.

I jeszcze ode mnie tasiemka:
Estonia poniżej 1.5 bramki @ 1.14 ⛔
Niemcy @ 1.18 ✅
Anglia @ 1.05 ✅
Chorwacja lub remis @ 1.5 ✅
Łotwa - Litwa poniżej 4.5 @ 1.07 ✅
AKO: 2.27

Wszystkie podane kursy z B365

M 125

max-payne

Użytkownik
IRLANDIA PÓŁNOCNA - PORTUGALIA - GOSPODARZE STRZELĄ BRAMKĘ - 1,99 - Fortuna ✅
Jak dla mnie zawyżony mocno kurs. Irlandczycy to dziwna drużyna, potrafią zremisować u siebie z Luksemburgiem i Azerbejdżanem i wygrać z Rosją czy zremisować z Portugalią na wyjeździe. Portugalia przyzwyczaiła już mnie do tego, że gra bez szału w eliminacjach i często traci punkty, więc taki kurs pobieram bez zastanowienia.
POLSKA - CZARNOGÓRA - BTS - 1,91 - Fortuna ✅
Polska to jedna z bardziej przereklamowanych europejskich reprezentacji. Bukmacherzy z tego co widzę też ich przeceniają, może sugerują się towarzyskim meczem z Danią? Uważam, że goście strzelą spokojnie bramkę w piątek, szczególnie że nasi tracą praktycznie w każdym ostatnim meczu bramki, poza tym z San Marino i Liechtensteinem, no ale chyba nikt poważny nie sugeruje się tymi meczami.
FINLANDIA - HISZPANIA, -3,5 BRAMKI - 1,46 - Fortuna ✅
Finowie we wszystkich meczach tych eliminacji zaliczali undery, w ich meczach maksymalnie padały dwie bramki. Na dodatek nie mają się czego wstydzić po meczach z faworytami tej grupy - sensacyjny remis w Hiszpanii i porażka 1:0 z Francją. Także wątpię tu w jakiś pogrom.
UKRAINA - SAN MARINO, +3,5 BRAMKI - 1,33 - Millenium ✅
Nie trzeba chyba tłumaczyć, jedyne zagrożenie tego typu jest takie że Ukraińcom nie będzie się chciało strzelać kolejnych bramek i poprzestaną na 3:0. San Marino jest kompletnym outsiderem europejskim, nie ma na chwilę obecną drużyny słabszej.
TURCJA - ANDORRA, +3,5 BRAMKI - 1,70 - Fortuna ✅
Mniejsza pewność do pokrycia się tego overu co wyżej, ale za taki kurs ryzykuję. Dla porównania kurs na Turków przy -2 bramkach to... 1,11. W tym przypadku pokrycie tego hc to prawie zawsze over, poza wynikiem 3:0. Andorra to obecnie druga najsłabsza drużyna w Europie, poza San Marino.
ROSJA - LUKSEMBURG (HANDICAP 0:2) - 02 - 4,10 - Fortuna ⛔/ech...
Szaleństwo? Może trochę, może ktoś popuka się w głowę, ale ja tam wytoczę swoje argumenty. Luksemburg nie jest drużyną pokroju San Marino czy Andorry, co pokazują wyniki zarówno reprezentacji (3 remisy w tych eliminacjach, w tym jeden na wyjeździe z Irlandią Północną) jak i klubów. Rosjanie - ok, nie można im wiele zarzucić, ale czy mają tak wybitne wyniki z drużynami z dołu tabeli (mam na myśli te 3 ostatnie)? Zwycięstwa tylko 1:0 z Azerami u siebie, 2:0 z Irlandczykami, a na wyjeździe nawet porażka. Luksemburczycy narobili już kłopotów liderom grupy, przegrali tylko 1:2. Fakt, że zaliczyli wpadkę z Izraelem przegrywając aż 6:0, ale ja tam zaryzykuję. Nie neguję wygranej Rosji, ale czy aż trzema bramkami?

KAZACHSTAN - WYSPY OWCZE (HANDICAP 0:1) - 1 - 2,35 - Fortuna ⛔
Jak wspomniał użytkownik wyżej, podróż będzie tu kluczową rzeczą. Gospodarze to jednak szczebelek niżej niż Wyspy Owcze, tabela tego nie ukazuje, choć Kazachowie potrafili urwać punkt Austrii. Wyspy Owcze jeszcze bez bramki na wyjeździe. Dodam, że mieliśmy już w sierpniu starcie takich dwóch słabeuszy - gdzie jeden był ze wschodu - Azerbejdżan ograł wówczas Maltę, oczywiście na swoim terenie. Liczę, że w tym przypadku będzie podobnie.

Otrzymane punkty reputacji: +10
knightkuba 39

knightkuba

Użytkownik
CZECHY - ARMENIA
W tym spotkaniu spotkają się ze sobą drużyny z grupy B, odpowiednio z 3 oraz 4 miejsca. Stawiam tutaj na gospodarzu z paru kwestii. Po pierwsze grają u siebie a to zawsze powinno (wykluczając naszych kopaczy) motywować zawodników do lepszej gry. Po drugie Czesi mają szanse wskoczyć na 2 miejsce w tabeli jeżeli Bułgaria przegra lub zremisuje z Włochami. W ich histori potyczek między nimi zawsze górą byli Czesi, a w pierwszym meczu między nimi w kwalifikacjach Czesi wygrali na wyjeździe 3:0 a bilans bramkowych ich potyczek to 10:1 dla Czechów.
BOŚNIA I HERCEGOWINA - SŁOWACJA
Spotkanie z grupy G pomiędzy liderem grupy a drużyną z 3 miejsca - Słowacją. Bośnia gra naprawdę dobrą piłkę, choć grupy nie ma mocniej to widać jej dużo lepszy poziom nad resztą drużyn co świadczy bilans 5-1-0 i +20 bramek. W historii spotkań Bośnia zawsze wygrywała, czy to na wyjeździe czy u siebie. Gospodarzem jest lider co jeszcze bardziej czyni słusznym ten bet i KURS (@ 1.5 !!!) W ostatnich 6 meczach Słowacy ani razu nie wygrali. POLECAM !!!
NIEMCY - AUSTRIA
W tym spotkaniu, zespołów z grupy C, faworyt może być jeden: lider grupy - Niemcy. To że Austria jest na drugim miejscu w tabeli, w ogóle nie odzwierciedla klasy różnicy między tymi zespołami. Warto sięgnąć historii, nigdy w historii Austria nie wygrała z Niemcami, a gdy mecze odbywały się w Niemczech ostatnio dwa razy był wynik 6:2. Kurs niski ale pewny, warty na podbicie mojego mini taśiemca ???? .
KUPON (marathonbet)
Czechy @1.38
Bośnia @1.51
Niemcy @1.18
AKO: 2.463

Otrzymane punkty reputacji: +7
garet 47

garet

Użytkownik
Bośnia i Hercegowina - Słowacja 1 (-1) po kursie 2.30 w b365.
dla ostrożniejszych jest azjan -1 po 1.9, a to już według mnie bardzo pewny typ.
Nie ma co kombinować jakichś AKO składaków tylko przykładać na Bośniaków.

Kolega wyżej słusznie prawi, a ja dorzucam do tego jeszcze handicap. Widzimy jaką bramkostrzelną drużyna są Bośniacy i kto jak kto, ale oni nie zadowalają się jakimiś skromnymi wynikami w stylu 1-0. Bośnia czy prowadzi 1-0 czy 3-0, to i tak ciśnie i widać w tych eliminacjach, że po dwóch pechowych barażach do wielkich imprez, mają ogromną chrapkę i niepowtarzalną szansę na awans bezpośredni. Nie oglądają się na nikogo, grają swoje i dopisują co kolejkę 3 punkty. Słowacja, to drużyna półkę niżej, do tego w fatalnej formie od dłuższego czasu i nie daję naszym sąsiadom najmniejszych szans w potyczce z megazmotywowanymi Bośniakami do tego jeszcze w ich bałkańskim kotle. Będzie bicie ????
a skoro bicie to jeszcze over 2,5 za 1.80
W czerwcu Słowacy przez większą część meczu dostawali od....Lichtensteinu 1-0. Skończyło się na 1-1 (nota bene Bośnia wygrała tam....1-8)
Męczarnie z kopciuszkiem niezłe, a teraz przyjdzie im się mierzyć z drużyną 3 klasy lepszą, do tego trudniej mi znaleźć team z taką motywacją jak jutrzejsi gospodarze.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Izrael - Azerbejdżan 1:1

Typ: Izrael wygra obydwie połowy
Kurs: 3.00

Wiecie jaka jest najbardziej bramkostrzelna reprezentacja grupy F? Ano juz odpowiadam - zajmujący 3 pozycję w tabeli Izrael. A grupę mają dość mocną, bo jest i Portugalia, jest i Rosja, a więc mają z kim rywalizować. Tym razem zagrają z najsłabszą ekipą tej grupy, która nie odniosła żadnego zwycięstwa jak do tej pory. Jeszcze gorszy jest Luksemburg, ale o nich nie wspominam.. Mowa o Azerbejdżanie. Jest więc okazja do postrzelania. Izrael zremisował z nimi na początku rozgrywek w tej grupie 1:1. A więc teraz żądza rewanżu jest jeszcze większa. Mecz zostanie rozegrany w sobotę 7 września, trochę później niż większość spotkań kwalifikacyjnych które odbędą się w piątek. W towarzyskich spotkaniach rozgrywanych w wakacje - Izrael pokonał Honduras 0:2 i w takim samym stosunku bramkowym uległ Ukrainie. Natomiast Azerbejdżan rozprawił się z Maltą 3:0. To było ich zwycięstwo pierwsze od dłuższego czasu. Bo w grupie eliminacyjnej dostają lanie od każdego. Yossi Benayoun (Chelsea Londyn), Bibras Natkho (Rubin Kazań), Ben Basat (Toulouse), Lior Refaelov (Club Brugge) czy znany z polskich boisk Maor Melikson (Valenciennes) będą szturmować bramkę Azerów od 1 minuty spotkania. Izrael do liderującej Portugalii traci zaledwie 3 punkty. Trzeba wysoko pokonać Azerbejdżan i walczyć dalej o awans do mundialu! Stać na to Izrael i myślę, że będą już prowadzić po 1 połowie, a swój sukces zwieńczą i udokumentują w 2 części gry. Kurs jak na tego typu zdarzenie jest bardzo przyjemny.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Estonia - Holandia
Gospodarze tego starcia mają na koncie 6 punktów i zajmują przedostatnie miejsce w grupie, wyprzedzając tylko Andorę. Owe 6 pkt nabite jest na Andorze, wyjazd wygrana 1-0 i u siebie 2-0. Poza tymi meczami Estończycy przegrali wszystko, nie strzelili nawet bramki. Ostatnie mecze towarzyskie też nie napawają optymizmem, ograli 1-0 Trinidad i Tobago, i dwa remisy po 1-1 z Kirgistanem i Łotwą. Holendrzy standardowo już w eliminacjach wygrywają wszystko 6 meczy, 6 zwycięstw, bilans bramkowy 20-2. Nie widzę żadnych argumentów za gospodarzami, co prawda Vaart nie zagra, ale to tylko 1 piłkarz, a kadra Holandii i tak na każdej pozycji jest lepsza niż Estonia. Dodatkowo Holendrzy już przyzwyczaili, że w eliminacjach starają się wszystko wygrać.
Estonia &lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Bramkarze: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Sergei Pareiko &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1977-01-31 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Wołga Niżni Nowogród &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 47 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Mihkel Aksalu &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1984-11-07 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; SJK &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 10 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Artur Kotenko &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1981-08-20 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Dniepr Mohylew &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 27 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Obrońcy: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Raio Piiroja &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1979-07-11 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Chengdu Tiancheng &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 111 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 8
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Dmitri Kruglov &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1984-05-24 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Levadia &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 85 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 2
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Mikk Reintam &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1990-05-22 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; JJK &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 4 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Ragnar Klavan &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1985-10-30 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; FC Augsburg &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 86 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 2
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Gert Kams &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1985-05-25 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; SJK &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 26 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 2
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Enar Jääger &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1984-11-18 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Lierse &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 96 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Taijo Teniste &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1988-01-31 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Sogndal &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 22 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Pomocnicy: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Aleksandr Dmitrijev &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1982-02-18 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Levadia &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 80 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Martin Vunk &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1984-08-21 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Sillamäe Kalev &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 56 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Konstantin Vassiljev &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1984-08-16 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Amkar Perm &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 63 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 15
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Sergei Mošnikov &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1988-01-07 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Górnik Zabrze &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 16 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Ats Purje &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1985-08-03 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; KuPS &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 43 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 4
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Siim Luts &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1989-03-12 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; IFK Norrköping &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 13 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Joel Lindpere &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1981-10-05 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Chicago Fire &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 88 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 6
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Napastnicy: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Tarmo Kink &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1985-10-06 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Győr &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 75 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 5
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Sergei Zenjov &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1989-04-20 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Karpaty Lwów &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 26 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 5
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Henrik Ojamaa &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1991-05-20 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Legia Warszawa &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 11 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Jarmo Ahjupera &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1984-04-13 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Újpest &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 21 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Henri Anier &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1990-12-17 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Motherwell &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 8 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 3 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; Holandia
&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Bramkarze: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Kenneth Vermeer &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1986-01-10 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Ajax &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 4 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Michel Vorm &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1983-10-20 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Swansea &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 11 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Obrońcy: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Daley Blind &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1990-03-09 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Ajax &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 4 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Jeffrey Bruma &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1991-11-13 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; PSV &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 4 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Bruno Martins Indi &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1992-02-08 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Feyenoord &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 10 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 2 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Joris Mathijsen &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1980-04-05 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Feyenoord &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 84 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 3 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Karim Rekik &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1994-12-02 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; PSV &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Ricardo van Rhijn &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1991-06-13 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Ajax &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 7 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Paul Verhaegh &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1983-09-01 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; FC Augsburg &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Ron Vlaar &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1985-02-16 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Aston Villa &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 16 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Stefan de Vrij &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1992-02-05 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Feyenoord &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 7 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Pomocnicy: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Jordy Clasie &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1991-06-27 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Feyenoord &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 5 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Marco van Ginkel &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1992-12-01 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Chelsea &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 2 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Arjen Robben &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1984-01-23 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Bayern &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 68 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 18 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Stijn Schaars &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1984-01-11 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; PSV &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 19 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Georginio Wijnaldum &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1990-11-11 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; PSV &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 3 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Napastnicy: &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;td&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Dirk Kuijt &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1980-07-22 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Fenerbahçe &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 94 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 24 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Jeremain Lens &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1987-11-24 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Dynamo Kijów &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 14 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 6 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Robin van Persie &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1983-08-06 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Manchester United &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 77 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 35 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_nparz&quot;&gt;&lt;td&gt; Ruben Schaken &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1982-04-03 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Feyenoord &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 6 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 2 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;tab_parz&quot;&gt;&lt;td&gt; Ricky van Wolfswinkel &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 1989-01-27 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; Norwich &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 2 &lt;/td&gt;&lt;td&gt; 0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Od lewej: imię i nazwisko, data urodzenia, obecny klub, występy i gole w reprezentacji.
źródło: eurofutbol.pl
Holandia -2 azjan 2,00 Pinnacle

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje MŚ, Grupa G
Spotkanie: Bośnia i Hercegowina - Słowacja
Typ: Bosnia
Kurs: 1,50
bwin
W meczu grupy G dojdzie do pojedynku pomiędzy Bośnią i Hercegowiną a Słowacją. Gospodarze to lider tabeli zgromadzili jak dotąd szesnaście punktów w sześciu meczach i maja fantastyczny bilans bramkowy dwadzieścia trzy do trzech. Nie przegrali żadnego meczu. Na swoim obiekcie wygrali trzy dotychczas rozgrywane spotkania w eliminacjach. Pokonali Łotwę cztery do jednego, Litwę trzy do zera oraz Grecję trzy do jednego. Na wyjeździe natomiast Rozgromili Liechtenstein osiem do jednego, wysoko wygrali z Łotwą pięć do zera i zremisowali z Grekami zero do zera. Znakomitą skutecznością w tych meczach błyszczał Edin Dzeko. Ten gracz Manchesteru City ma na koncie osiem bramek w tych eliminacjach. Niewiele mniej bo sześć goli strzelił grający na co dzień w VFB Stuttgart Vedat Ibisevic. Selekcjoner Safet Susic ma jeszcze kilku dobrych graczy do wyboru. Co do Słowaków to myślę że w tym meczu raczej nie maja szans na wygraną. Ostatnie ich wyjazdowe zwycięstwo w meczach o stawkę miało miejsce z Andorą w marcu 2011 roku. Natomiast w tych Eliminacjach nie idzie im za dobrze. Ostatnie trzy spotkania to mecze bez zwycięstwa. Porażka u siebie z Grecją i dwa remisy ze słabiutkim Liechtensteinem oraz z Litwą. Jak widać Bośniacy dominują w swojej grupie i będą chcieli wygrać te spotkanie. Potem czeka ich trudny wyjazd na Słowację. Ja stawiam na zwycięstwo gospodarzy.

funias 691

funias

Użytkownik
Szkocja - Belgia ⛔ 0-2
Obie drużyny strzelą? TAK
Kurs: 2,05
William Hill

Dzisiaj jak większość userów wybrałem coś z Eliminacji MŚ. Pod lupę biorę mecz Szkocja - Belgia. Patrząc na tabelę faworyta nie trudno wskazać. Belgowie przez eliminację idą jak burza i przewodzą w tabeli grupy A. Mają trzy punkty przewagi nad Chorwacją, która jest druga. W siedmiu rozegranych meczach mogą pochwalić się świetnym bilansem 7-1-0 oraz bramki 13-2. Szkocja natomiast już praktycznie bez szans na awans. Zaledwie 5 punktów w 7 spotkaniach i kiepściutki bilans 1-2-4 i bramki 4-9.
Forma Belgów w meczach wyjazdowych jest wyśmienita. Na trzy rozegrane mecze wygrali wszystko, strzelili siedem goli nie tracąc żadnego. Szkoci u siebie z kolei nie wygrali jeszcze spotkania czym na pewno rozczarowani są ich zagorzali fani. Dwa razy remisowali i raz przegrali. W dwóch na trzy spotkania w Szkocji zdobywali bramkę.
Czym zatem kieruję się grając BTTS skoro na wyraźnego faworyta wygląda Belgia? Otóż ostatnie meczę Szkocji pokazały, że reprezentacja ta wychodzi nieco z dołka. Sensacyjna wygrana w Chorwacji oraz pojedynek jak równy z równym z Anglikami na ich terenie (koniec końców Szkocja przegrała 3-2) świadczą, że coś się ruszyło. Dzisiaj są u siebie przed własną publicznością. Na pewno zagrają ambitnie, a każdy wie jaki ambitny i waleczny jest ten team. Za wszelką cenę będą chcieli trafić do siatki i wygrać to spotkanie. Stałe fragmenty to może być mocna strona rosłych szkockich graczy tym bardziej, że wyżej kolega wspomniał o absencji Kompany&#39;ego i Vermaelena. Belgia to z kolei duża jakość w ofensywie. Nazwiska takie jak Benteke, Lukaku, Hazard, Fellaini czy De Bruyne mówią same za siebie.
Podsumowując ambicja, waleczność Szkotów i gorący doping po jednej stronie... Po drugiej natomiast najlepsza drużyna grupy A i duża piłkarska jakość. Czuję, że zobaczymy tutaj bramki z obu stron. Belgia nie może w nieskończoność grać na 0. Pachnie mi tu remisem 1-1. Zobaczymy jak będzie. Powodzenia.

robertbyku 70

robertbyku

Użytkownik
Co sądzicie o takim AKO?

Czechy + Kazachstan + Czarnogóra strzeli
AKO: 2,74

Zazwyczaj nie typuję reprezentacji, sam w nich ekspertem nie jestem uważając, że są te mecze bardzo nieprzewidywalne. Pytanie do starych wyjadaczy - czy opłaca się ryzykować stawiać kupon z takim AKO?

Pozdrawiam!

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Kazachstan-Wyspy Owcze 1 AH-1,25 2,05 5/10 bet365
Kazachstan jest przed ostatni w swojej grupie, Wysypy owcze ostanie z zerowy dorobkiem punktów. Kazachstan będzie miał dzisiaj przewagę ponieważ mecz będzie rozgrywany na sztuczniej murawie. Podstawowy bramkarz gości nie zagra dzisiaj ponieważ miał problem z paszportem i nie mógł pojechać do Kazachstanu, dzisiaj nie zobaczymy również dwóch podst. pomocników i najlepszego napastnika który zdobył w tych eliminacjach 2 bramki. Po ostatnich wynikach klubów z Kazachstanu wydaje mi się ze poziom piłki w tym kraju poszedł do góry i dzisiaj powinni zwyciężyć przynajmniej 2 bramkami​
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Czytałem wywiad w którym trener Wysp Owczych dziękował kazachskiemu związkowi za załatwienie wizy dla bramkarza. Przyleciał później niż cała ekipa, ale ma zagrać w meczu. Mimo wszystko nie uważam, żeby jego brak bądź obecność w skaldzie miały decydować o wyniku tego spotkania.

hiro 103,6K

hiro

Użytkownik
Spotkanie: Anglia v. Mołdawia
Typ: Anglia handicap -2
Kurs: 1,6
Bukmacher: Bwin
Analiza: Anglia dosyć słabo spisuje się w tych eliminacje, mianowicie, w 6 meczach zdobyli 12 punktów, 3 mecze wygrali i 3 zremisowali. Mecze wygrane to: z San Marino 8-0 i 5-0 oraz z Mołdawią (wyjazd) 5-0. Natomiast zremisowali z Czarnogórą 1-1 i Polską 1-1 (oba wyjazdowe) oraz z Ukrainą 1-1 (mecz domowy, gdzie remis uratował Lampard po rzucie karnym pod koniec meczu). Bilans bramek to 21-3, ale 13 bramek strzelili ekipie z San Marino, a wszyscy wiemy jakim zespołem jest San Marino.
Jeżeli chodzi o zespół z Mołdawii, to w 7 meczach zdobyli 5 punktów, na które złożyła się wygrana z San Marino 2-0, oraz 2 remisy: z Ukrainą 0-0 i Polską 0-0. Pozostałe mecze to porażki: z Ukrainą 1-2 (w), Czarnogórą 0-1 (d), Anglią 0-5 (d) i Polską 0-2 (w). Stosunek bramkowy wynosi 4:11.
Anglicy z pewnością będą kibicować Polakom, żeby urwali punkty Czarnogórcom, najlepszy dla Anglików będzie wygrana naszej reprezentacji. Synowie Albionu powinni dzisiaj poradzić sobie z drużyną z Mołdawii. Handicap 1-bramkowy jest mało opłacalny, jednak jest duże prawdopodobieństwo &quot;wejścia&quot;. Natomiast handicap 2-bramkowy to już znacznie większe ryzyko, jednak myślę, że 3-0 to będzie dzisiaj wynik do osiągnięcia przez gospodarzy meczu, pomimo tego, że obie drużyny jak dotąd (i nie licząc meczów z San Marino) to zespoły underowe.

Z 120

zawalski

Użytkownik
Norwegia- Cypr, Norwegia-1 @1,8 Expekt
Norwegia zajmuje 4. miejsce w grupie po 6 meczach mając na koncie 8 pkt. Nadal mają szanse na baraże ponieważ tracą tylko 2 pkt do Albanii. Ostatnie 5 spotkań przeciwko Cyprowi wygrali ( w tym 4 pokrywały handicap). Dzisiaj powinni wygrać ze słabym Cyprem w dobrym stylu przed własną publicznością. Mają dużą szanse poprawić bilans bramkowy, który obecnie wynosi 7-7.
Cypr zajmuje ostatnie 6 miejsce w grupie z dorobkiem 4 pkt. Warto zaznaczyć, że mają duże problemy kadrowe z powodu kontuzji kilku graczy.

M 185

marcin_uk

Użytkownik
Post dodaje w celu nawiązania dyskusji :] Ewentualnej sugestii z mojej strony:
Macedonia - Walia jednak zrezygnowałem z tego meczu
Generalnie zacznę od tego, że widzę tu value :] Macedonia żadnym mocarstwem nie jest, uważam wręcz że to jedna z najmarniejszych ekip w Europie (nie licząc oczywiście San Marino, Andory itd.), Walia może też nie grzeszy dobrą grą, ale... Ma Kilku naprawdę klasowych piłkarzy! Wiadomo piłka to sport drużynowy, ale po pierwsze, twarda gra, niezła obrona, dobra gra w powietrzu to elementy w stronę Walijczyków, no i Bale! Nie wiem czy jest sens o pisaniu o jego wartości ???? ale na pewno piłkarzem jest nietuzinkowym i sam może rozstrzygnąć losy spotkania, strzelając bramkę, czy wypracowując okazję kolegom. Generalnie liczę, że niedługo Walia przeskoczy śmieszny poziom, do którego przyzwyczaiła a może progres będzie widoczny już dziś? Ja po cichutku na to liczę, ale wstrzymuje się z typem, może ktoś mnie zdąży zniechęcić lub przekonać. ;)

Pozdrawiam!
PS. Dzięki panowie za odpowiedzi!

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy - Bułgaria, grupa B
Włochy - Bułgaria, grupa B
Dzisiejsze spotkanie lidera z wiceliderem grupy jest z pewnością kluczowe dla losów awansu tych drużyn. Obie nie zanotowały jeszcze porażki w Eliminacjach do Brazylii.
Włosi na tę chwilę mają 4 punkty przewagi nad Bułgarami, zdobycie 6 punktów w dwóch spotkaniach (kolejne przeciwko Czechom, w Turynie) zapewni im awans do MŚ 2014.
Poprzedni mecz skończył się na dobrą sprawę nieco zaskakującym wynikiem, Azzurri zremisowali w Sofii 2:2, a ich gra często przyprawiała o ból głowy, po którym następował przebłysk geniuszu.
Prandelli będzie musiał poradzić sobie bez zawieszonych 3 ważnych graczy: Osvaldo (strzelec 2. goli w poprzednim spotkaniu z Bułgarami), Balotelli oraz pupil menadżera - Montolivo. Formacja defensywna bez Barzagliego, którego zastąpi Bonucci lub Ogbonna. Claudio Marchisio (Juventus) nadal leczy kontuzję.
Ciężko określić skład pierwszej jedenastki, być może Cesare zasugeruje się dobrą grą i piękną bramką Insigne przeciwko Argentynie, wtedy Lorenzo wyjdzie od pierwszych minut. Thiago Motta zastąpi Montolivo, a Gilardino zapewne wspierać będą Giaccherini i Candreva.
Trener Bułgarów Luboslav Pevev nie ma gwiazd w składzie, ale stworzył zgrany i zdyscyplinowany skład, co potwierdza 2. miejsce w grupie. W Sofii Bułgarzy byli moim zdaniem lepszą drużyną i stworzyli więcej klarownych sytuacji, ale w Palermo będzie odwrotnie, i to Włosi zdominują spotkanie.
Mecz odbędzie się na Stadio Stadio Renzo Barbera. Moim zdaniem remis to maksimum dla Bułgarów.
Under 2.5 gola - 1.87 /marathonbet/✅✅✅
Ed:
Zgodnie z planem, skromna wygrana Włochów.
1:0 FT po bramce Gilardino ????

Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom