>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje do MŚ 2014 - 06-07.09.2013 (Europa)

Status
Zamknięty.
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Przeglądając ten dział rzuca się w oczy, że na Bośnię idzie masówka. Jest 4 czy 5 takich samych analiz, że Bośnia jest lepsza, że lepszy skład, że każdego gromią - jedna i ta sama paplanina. Ale czy 1,40-1,50 to jest value? Czy naprawdę to się opłaca grać, po tak śmiesznym kursie. To nie jest Brazylia, żeby tak zaniżać kurs. BiH jest tutaj przedstawiana jako mocarz piłki europejskiej, a Słowacja jak jakieś ogórki. Wiadomo, że BiH jest drużyną lepszą, ale między obiema drużynami nie ma przepaści. Patrząc też od strony czysto statystycznej - BiH jeszcze nie przegrała, a nawet najlepsze drużyny w swojej grupie zazwyczaj ten jeden mecz potrafią przegrać. Na Bośniakach będzie ciążyła duża presja, bo oni muszą to wygrać, a Słowacy nie mają przecież nic do stracenia. Z tego co czytałem, to Słowacy o wiele lepiej czują się w grze z kontry, a tak się składa, że będą mieli pewnie do tego okazję. Ja proponuję albo sobie odpuścić taki mecz albo zagrać w stronę Słowaków, bo jest po ich stronie value. Dobrym zakładem na ten mecz jest Słowacja+1 po bardzo dobrym kursie 2,34.

BiH - Słowacja +1 @ 2,34 Marathonbet ✅ 0:1

Drugim takim meczem, na który warto uważać jest Szkocja - Belgia. Belgowie też nie przegrali w tych eliminacjach. Teraz grają na wyjeździe z walecznymi Szkotami i mogą stracić punkty. Drugi argument - tak jak wyżej, czyli masówka na Belgów. Belgowie też jeszcze nie są jakąś europejską potęgą i wpadki będą im się przytrafiały.

Szkocja - Belgia 1X @ 2,21 Pinnacle ⛔ 0:2

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Bułeczka - nie będę cytował i sztucznie powiększał objętości swojego postu, więc odpowiem &quot;normalnie&quot;. Jakość Bośni i Słowacji to coś, jakby... no sam nie wiem co. Potencjału obu kadr nie da się porównać - Bośniacy tworzą naprawdę zgraną paczkę i przyjemnie ogląda się ich poczynania. Nie widać u nich żadnych splątanych nóg, choć już były mecze, w których mogli się potknąć, a tego nie zrobili. Po prostu wiedzą o co grają i trzeci raz z rzędu w barażach nie będą się tłuc. Nie potkną się teraz, zadecyduje mecz z Grecją. Łatwa grupa sprzyja bezpośredniemu awansowi. Dla mnie wyrzucenie kasy na jakiekolwiek typy w stronę Słowacji, która gra jak równy z równym z Liechtensteinem (oglądałem mecz - wynik 1:1) i remisuje z Litwą to strata pieniędzy. Kurs 1,53 po jakim pograłem Bośniaków w bet365 jest odpowiedni i ja go pobrałem już kilka dni temu (myślałem, że spadnie). A co do Belgii - racja, mogą się potknąć, zawsze ciężko gra się na Wyspach i jest masówka, ale czy ja się nie przesłyszałem (właściwie przeczytałem), że Belgowie nie są europejską potęgą? Które drużyny - z czystym sumieniem wskażesz na takie, które mają lepszy skład? Jeśli chodzi o same nazwiska, moim zdaniem spokojnie TOP5 w Europie (Hiszpania, Holandia, Włochy, Niemcy i...? moim zdaniem Belgia), jeśli chodzi o potencjał to jeszcze więcej. Po wynikach widać, że zespół &quot;odpalił&quot; i jeśli teraz nie nazywamy Belgów europejską potęgą, to coś mi się wydaje, że po MŚ w Brazylii podejście do tego tematu będzie zupełnie inne ???? Pozdrawiam i oczywiście szanuję wkład w temat, bo to co napisałeś nie jest kolejną bzdurą skopiowaną dziesiąty raz (na co sam zwróciłeś uwagę), tylko własną opinią z własnymi argumentami (z którymi oczywiście mam prawo się nie zgodzić) ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
pacfik 46

pacfik

Użytkownik
zgdzam sie z kolega powyzej,
juz nie raz mielismy takiego &quot;pewniaka&quot; jak dzis BiH oraz Belgia, czesto masowki koncza sie pozadna wtopa

Osobiscie spotkanie BiH odpuszczam zas Belgow biore w over 2.5, mysle ze szkotow stac na bramke bo ile moze trwac czyste konto Belgow w meczach wyjazdowych ? ( 3 mecze w kwalfikacjach na 0 z tylu ) oslabienia w obronie Belgow dosyc mocne, brak Kompanego i Vermaelena moze ulatwic zadanie gospodarza, goscie napewno tez powalcza i z przodu cos ukuja

dlatego

Szkocja - Belgia Liczba bramek , Stawiasz na:powyżej 2.5 2.1 betsson

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Jeśli chodzi o same nazwiska, moim zdaniem spokojnie TOP5 w Europie (Hiszpania, Holandia, Włochy, Niemcy i...? moim zdaniem Belgia), jeśli chodzi o potencjał to jeszcze więcej. Po wynikach widać, że zespół &quot;odpalił&quot; i jeśli teraz nie nazywamy Belgów europejską potęgą, to coś mi się wydaje, że po MŚ w Brazylii podejście do tego tematu będzie zupełnie inne
Jeśli chodzi o nazwiska, to owszem, jest to TOP5 w Europie, ale same nazwiska nie grają. Piłkarską potęgą jeszcze ich nie można nazwać, bo do tego potrzebne są po pierwsze jakieś osiągnięcia, a tych Belgia w ostatnich latach nie ma, a po drugie doświadczenie na wielkich imprezach, którego Belgia też nie ma. Belgowie grają wyśmienicie, ale zagrali raptem jedne i to w dodatku niepełne eliminacje i w tym momencie nazywanie ich potęgą jest nie na miejscu. Dopóki nie nabiorą doświadczenia i ogrania z najlepszymi mogą się im przytrafiać wpadki, a wpadki przydarzają się też najlepszym. Ja jestem ciekaw jak zagrają na MŚ i dopiero po tym turnieju będzie można wyciągnąć jakieś większe wnioski. Dla mnie Belgia nie jest jeszcze potęgą, a jedynie aspiruje do miana potęgi.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Pisałem o tej Armenii wcześniej,popatrzcie jak niewiele im zabraklo do grania w naszym EURO, w decydującym meczu z Iralndią przegrali przez błąd sędziego.
Oglądałem mecz Armenia - Czechy bo tam spodziewałem sie wygraniej Ormian,ale nie ułożoł on im się dobrze,sporo niewykorzystanych okazji w pierwszej połowie,druga zaczeła się od straconej bramki i to im bardzo podcieło skrzydła w końcówce dostali dwie kolejne bramki,wynik nie odzwierciedlał przebiegu gry.
Dlaczego jednak dostali od Malty tego nie wiem.
Jeśli dziś Włosi sklepią Bułgarów,a tak się zapewne stanie to Armenia wraca do gry o awans czego im mocno życzę.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
bułeczka Ty to masz nosa!!brawo, piękna wygrana Słowacji aż się nie chce wierzyć.
Nawet nie myślałem żeby dać x2 a tu taka niespodzianka nie tylko dla mnie
bułeczka nie ma nosa tylko jest po prostu dobrym typerem, może nie idealnym, ale dobrym. Sam się przejechałem na tej Bośni, kompletnie tego nie sprawdziłem tylko zaufałem kilku osobom i zagrałem wcześniej, zanim pojawił się bułeczka, więc jedna prośba do bułeczki: jak zauważysz znowu takie pierdoły w tak dużej ilości szybciej to kontruj ???? Pozdrawiam

hiro 103,6K

hiro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata 2014, eliminacje
Spotkanie: Izrael v. Azerbejdżan
Typ: Izrael - handicap -1
Kurs: 1.85
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Przed Izraelem ważny mecz przed jeszcze ważniejszym meczem z Rosją we wtorek. Aby Izrael miał jeszcze szanse na chociażby 2. miejsce w grupie musi dzisiejszy mecz wygrać. Reprezentacja Azerbejdżanu nie jest specjalnie mocnym zespołem, co potwierdziła w dotychczasowych meczach kwalifikacyjnych. W 7 meczach 4 razy zanotowali remis i 3 mecze przegrali. A patrząc na to, że mecze z Luksemburgiem zakończyły się remisami 0:0 i 1:1 powyższy argument potwierdza się. Izrael natomiast to 3. siła w grupie, 3 mecze wygrali (Luksemburg 2x i Irlandia Północna w), 2 zremisowali (Portugalia (d) oraz Azerbejdżan (w)) i 1 mecz zakończył się porażką z Rosją.
Izrael to zespół overowy, Azerbejdżan to zespół underowy. Tak jak wspomniałem, dzisiaj Izrael musi zainkasować komplet punktów, ażeby zbliżyć się do Rosji, która aktualnie ma 4 punkty przewagi. Myślę, że Azerbejdżan nie strzeli bramki, a Izrael jest zespołem, który gra otwartą piłkę i po 1. bramce nie zamurują się. Przewaga minimum dwu-bramkowa jak najbardziej do spełnienia.

janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Oglądał ktoś może mecz BiH - Słowacja ? Bo w obie te ekipy grają we wtorek rewanż na Słowacji , a na bośniaków wykreował się fajny kurs po tej porażce.
Dajcie info ;P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom