>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ELH Tipsport Extraliga - liga czeska 2023/2024

Status
Zamknięty.
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Krótko bo mecze zaraz. Idę w dubel Sparta, Pardubice. Obie ekipy w gazie i większym potencjałem niż rywale

Pardubice RT + Sparta RT kurs ako 2.05 fortuna ✅ ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1800
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis to ciągnie mnie zagrać pod prąd , bo tak jakoś mi się to kilejka jawi. Gdzies beda niespodzianki ale trzeba to trafić. Ja na taka licze w Pradze. Sparta idzie jak burza , do tej pory nie przegrała, skład na pewno na pierwszą czwórkę. Rywal z Brna przed sezonem dokonał ciekawych transferów, Kometa przymierzana była do miana czarnego konia sezonu, jednak poczatek to pasmo porażek, jednak od kilku meczów Kometa pokazuje dobry hokej. Dzis spodziewam sie wyrownanego spotkania, mimo wysokiego kursu na ekipe z Brna jak ide w to ryzyko

Kometa z x kurs 2,25 fortuna ✅

Dalej Hradec. Tez nie mogli zaskoczyć dobra gra nie beła poparta wynikami jadnak mysle ze Werk Aren przełamali niemoc i teraz bedzie szło juz lepiej. Rywal z KV fajnie zaczał sezon i bedzie wlczył o pierwsza ósemkę ale mysle ze dziś polegną

Hradec RT kurs 1,8⛔

Tak myslałem na Pardubicami, bo tez piekna seria wygranych jednak jakos nie widze dzis wygranej Liberca i mam wrzenie ze gości dzis biora 3 pkt

Pardubice RT kurs 1,95⛔
wszystko fortuna

Jeśli dla kogoś to ryzykowne to nie grajcie.
Było zagrać pod prąd

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +130
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja dziś pod prąd z EHL.
Liberec dobre mecze ostatnio i dziś może zawalczyć w Pradze bo Sparta lubi wyciąć numer. Liczę na wyrównany mecz

Liberec z x 2,35 fortuna

I może dziś Litvinow skończy piękną serie bo CB też mocne i bardzo nieprzewidywalne

Budziejowice z x kurs 1,98 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +829
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja dziś idę w ryzykowny typ. Już próbowałem grać przeciw Vervie ale nie wyszło. Może dziś. Litvinov piękna seria 9 wygranych pod rząd. Niby nic nie wskazuje na porażkę ale różnie może być. Kladno na drugim biegunie ale ostatnio coś zaczynają grać. Typ ryzykowny nie polecam ale ja próbuje

Kladno z x kurs 2,88 fortuna✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1026
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Krótko bo mecz niedługo. Litvinov piękna seria ale coraz trudniej się wygrywa, już Kladno ich miało na widelcu. Dziś Vitki, w końcu grają, jest team spirit i morale rośnie. Potencjał Vitek większy, wg mnie goście to wezmą

Vitkovice Rt kurs 3,5 fortuna

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Ja spróbuje ponownie z Kamilem, tym razem w hicie czeskiej Ekstraklasy. Pardubice rezerwowym składem wróciły dosyć późno do kraju po meczu LM w Belfaście, ale to zawsze dodatkowe obciążenie dla niektórych zawodników. Dla Dynama to 3 spotkanie w przeciągu 5 dni, a więc intensywność wysoka. Ocelari ma swoje problemy, bo brak Daniela Kurovsky'ego to spora strata, ale dzięki temu do 2. piątki ponownie wskakuje Polak. Wystąpi wraz z Hudackiem, który jest w formie i Nestrasilem. Oglądałem kawałek mecz Ocelari z Aalborgiem i Polak wyróżniał się w tamtym spotkaniu. Myślę, że dzisiaj pojawią się szanse dla niego na chociażby 1 punkt, a kurs kuszący.

Pardubice vs Trzyniec: Kamil Wałęga przynajmniej 1 punkt w kanadyjce @3.20 Fortuna 🟥

Ostatnia edycja:
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis kierunek faworytów. Sparta i Pardubice. Obie miały swoje gorsze momenty ale obie ekipy to TOP czeskiej ligi i mysle ze dzis sobie poradza, potancjał wiekszy niz u rywali wiec stawiam na ich wygrane

Sparta ml + Pardubice ml kurs ako 2,02 fortuna✅✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1431
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Ciekawa linia w meczu Kladna ze Spartą. Faworyt to Sparta, ale Kladno aktualnie notuje dobrą serię i ciekawe jak potoczą się losy spotkania. Natomiast linia na liczbę strzałów chyba mocno przesadzona bo Kladno spokojnie powinno ją pokryć., co miało miejsce z Parubicami z dużą nawiązką, a Sparta gra do przodu a nie beton w obronie

Obie drużyny over 22.5 strzałów @1.72 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +839
B 37,3K

bartezgambler

Użytkownik
Ostatnia edycja:
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Kladno - Sparta
Panowie, pytanie jak Fortuna rozlicza strzały. Po meczu widniało w statystykach 24 teraz po kilku godzinach zmienili na 21+3 strzały zablokowane. Zakład został rozliczony jako przegrany.

Fortuna rozlicza po oficjalnym protokole ze spotkania, wychodzi na to, że 24 strzały liczone wczoraj dzisiaj rozliczone jako 21. Myślę, że oparcie się o stronę hokej.cz i raport ze spotkania będzie wiążący.,

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Poważne problemy kadrowe w Vitkovicach pogłębiają się . Dzisiaj z Poruby awizowano 3 zawodników, by moc uklepać 3 piątki na spotkanie.
Poruba grała wczoraj z Litomericami. Trzyniec w piątek spokojnie wygrał mecz, potencjał Pardubic a wiele bardziej jakościowy. Kursy lecą, superbet lekko zaspał.

Pardubice RT @2.0 superbet

Otrzymane punkty reputacji: +1764
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Kolega dobrze prawi z tymi Pardubicami, bo tez to zagram a by nie dublować to ide w kierunku HK. Litwinow piekna seria i wysokie miejsce w tabeli ale ostatnie mecze juz nie takie różowe a Hradec lubi sie spinac na ekipy wyzej norowane , sami zreszta kadrowo nie ustepuja Vervie i mysle ze dzis punkt im urwą , jak nie wiecej.

Hradec z x kurs 1,98 fortuna ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1152
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Poważne problemy kadrowe w Vitkovicach pogłębiają się . Dzisiaj z Poruby awizowano 3 zawodników, by moc uklepać 3 piątki na spotkanie.
Poruba grała wczoraj z Litomericami. Trzyniec w piątek spokojnie wygrał mecz, potencjał Pardubic a wiele bardziej jakościowy. Kursy lecą, superbet lekko zaspał.

Pardubice RT @2.0 superbet
Nigdy lekko nie było i nie będzie., mecz na kontakcie do końca...

A 34,3K

antyks

Użytkownik
Kolega dobrze prawi z tymi Pardubicami, bo tez to zagram a by nie dublować to ide w kierunku HK. Litwinow piekna seria i wysokie miejsce w tabeli ale ostatnie mecze juz nie takie różowe a Hradec lubi sie spinac na ekipy wyzej norowane , sami zreszta kadrowo nie ustepuja Vervie i mysle ze dzis punkt im urwą , jak nie wiecej.

Hradec z x kurs 1,98 fortuna ✅
Jak Pan myśli, jest sens dzisiaj też na Hradec?

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Jak Pan myśli, jest sens dzisiaj też na Hradec?
Cześć, nie potrzeba przez Pan, jestem Marek.
Hradec można by rzec na krzywej wznoszącej ale ja bym dzis uważał, Mlada gra dzis z nową miotłą, na ławce trenerskiej duże zmiany łacznie z pierwszym trenerem. Skład Mlady patrzac w roster nie taki słaby a przed sezonem i aspiracje i też typowania co do nich były wyższe, bo mają wielu ciekawych grajków, gdzies jednak mają kłopot, może w szatni może jakos brak komunikacji ze sztabem a może jeszcze nie ta chemia w formacjach, chociaz dwa ich ostatnie mecze bym powiedział przyzwoite, do poprawy bramkarze bo obaj ponizej poziomu graja, szczegolnie wiecej trzeba wymagac od Novotnego bo on potrafi bronić. Ja mysle, że może dzis zadziałać efekt nowej miotły bo treningi juz pod nowym okiem i z tym rosterem spokojnie powinni grać w pierwszej połówce tabeli a nie szorować po dnie, w HK tez bedzie debiut ale w bramce Kiviaho odszed do Lampenranta a w druge strone przyszedł Lukas. Ja to bym może dzis nawet zaryzykował przełamanie Mlady po kursie prawie 3 ale dam na kupon z x

Mlada z x kurs 1,75 STS 🍅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +101
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Wyjątkowo niekorzystny h2h Hradca, ale bet pod tripla bo kurs niski jak dla mnie do wzięcia.
Więcej strzałów w światło bramki Hradec Kralove

Statystycznie oddają najwięcej w lidze, a Mlada zostało rozstrzelana prawie przez wszystkich w lidze. Wykładnikiem jest mecz z Pilznem, ktore w tym elemencie spore problemy i zanotowało 25 trafień przy 30 Mlady. Hradec to ekipa z innego poziomu i mozna łapać linie, ale dosyć dobrze wystawione przez buka.

Hradec więcej strzałów w światło bramki @1.28 fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +992
F 45,2K

fiflo3661

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej – Extraliga Czechy
Godzina: 18:00
Spotkanie: Ołomuniec – Sparta Praga
Typ: Liczba goli -5,5
Kurs: 1,60
Bukmacher: Superbet

Analiza:

Gospodarze zajmują 10 miejsce w tabeli (14 zespołów)m u siebie rozegrali 9 meczów (5 zwycięstw i 4 porażki w tym 1 po dogrywce) stosunek bramek 22-22. Zatem średnio na mecz ok. 2,5 gola i w sumie tyle samo traci. Goście na wyjeździe rozegrali 7 meczów (5 wygrali w tym 1 po dogrywce oraz 3 mecze przegrali) stosunek bramek 25:16 (co średnio daje strzelone 2,5 gola oraz utrata 2,2 gola na mecz). Historycznie w rozegranych spotkaniach bardzo często padają wyniki poniżej 6 bramek. Biorąc pod uwagę dotychczasowe wyniki oraz fakt, iż goście tracą mało bramek liczę, że i tym razem nie padnie więcej niż 5 bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +1179
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
OLOMOUC SPARTA
Sędzią głównyn Hrbik i z tego co widzę sporo rozdaje kar. Mecz przy defensywnyn nastawieniu gospodarzy do ładnych należeć nie powinien, a Sparta swoje kary również łapie...
P PP Olomuńca najgorszy w lidze, granie linii o1.5 PPG raczej nie ma sensu,.. ale Sparta powinna zanotować w przewadze trafienie, niemniej jednak linia kar do dubla wyceniona ok jak dla mnie.
Over 7.5 kary w meczu @1.53 fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1980
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Liberec Karlove Vary
Najbardziej produktywna linia aktualnie w lidze, czyli pierwszy unit Liberca o 18:00 wkracza na lód. Przed meczem zakładam, że będzie otwarta gra, bo właśnie taka jest specyfika Liberca i wiele będzie zależeć od dyspozycji dnia bramkarzy. W ostatnim spotkaniu między tymi drużynami padł wynik 1:1 w regulaminowym czasie gry właśnie z uwagi na dyspozycje bramkarskie. Aktualnie pierwsza piątka Liberca zdobywa lwią część bramek i punktów kanadyjskich, a drużyna notuje średnio 7,4 bramek w meczu. Liczę na otwarty mecz i overowe rozstrzygnięcie ze wskazaniem na gospodarzy i 4-5 trafień Tygrysów. Typy dzisiaj personalne na produktywność pierwszej linii.

single
Rychlovsky GOL =+0.5 @3.4 FORTUNA
Fasko-Rudas GOL+0.5 @ 4.0 FORTUNA
Filippi +1.5PK @2,6 FORTUNA

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +993
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom