kapszti
Forum VIP
Kursy wg. WilliamHill:
Na EURO trafiliśmy grupę marzeń...wtedy też było wielkie narodowe tasowanie się jak to słabych rywali mamy-awans wręczy był obowiązkiem, jak to się wszystko skończyło każdy wie.Trafiliśmy bardzo dobrze, jeżeli chodzi o drużynę z pierwszego koszyka.
Popieram w 100% ! niestety nasza reprezentacja to dno, co niektórzy łudzą się, że np Lewandowski w reprezentacji zagra tak dobrze jak np w LM przeciwko M.City... niestety widać gołym okiem, że nasi "gwiazdorzy" nie grają w reprezentacji na 100%... jedynie Kuba daje z siebie wszystko a jak wiemy w tym meczu go zabraknie. Grosicki, Obraniak czy Sobiech jak nie mają dnia to snują się po boisku i nie wiedzą co się robi z piłką. W temacie obrony naszej repry chyba dużo już było powiedziane i do dzisiaj nic się nie zmieniło, stałe fragmenty gry to jest tragedia, jedna wielka panika, jeden patrzy na drugiego i nie wiedzą co mają robić... w pomocy brak zgrania, było to widać w meczu z RPA, brak pokazania się na pozycji, brak pomysłu na grę. Okazji na zdobycie bramki pewnie kilka będziemy mieć i może nawet uda nam się coś strzelić ale prawda jest taka że pomimo średniej gry Anglików taki Rooney czy Welbeck są w stanie sami rozmontować naszą kiepską obronę. Ja osobiście mam taki kupon:Na EURO trafiliśmy grupę marzeń...wtedy też było wielkie narodowe tasowanie się jak to słabych rywali mamy-awans wręczy był obowiązkiem, jak to się wszystko skończyło każdy wie.
Do momentu objęcia kadry przez Dyzmę wyniki kadry śledziłem uważniej niż teraz i z tego co pamiętam to tych na naszym poziomie i słabszych ogrywali, ale z lepszymi od siebie zespołami notorycznie przegrywali. Po za wygraną z Portugalią u siebie nie wygrali w meczu o punkty z żadnym przeciwnikiem z najwyższej półki. Pamiętam podwójne porażki ze Szwedami i Angolami w eliminacjach, a o turniejach rangi mistrzowskiej już nawet nie chcę wspominać. Anglia słaba jak nigdy,ale jak Tytoń nie będzie miał meczu życia to na PZPN wystarczy.
nie wiem o jakich latach piszesz ale poza Anglią i Portugalią właśnie Polska ostatnio nie miała mocnych przeciwników w kwalach ,a porażki notowała ze Słowacją ,Słowenią ,Irlandia Północną czy też kiedyś z Białorusią .A np niby mecz towarzyski z Niemcami spięli się ,z Meksykiem to samo wiem że to tylko towarzyskie ale zawsze lepiej się właśnie z tymi lepszymi prezentowali mimo że nie zawsze rezultat był super.Do momentu objęcia kadry przez Dyzmę wyniki kadry śledziłem uważniej niż teraz i z tego co pamiętam to tych na naszym poziomie i słabszych ogrywali, ale z lepszymi od siebie zespołami notorycznie przegrywali. Po za wygraną z Portugalią u siebie nie wygrali w meczu o punkty z żadnym przeciwnikiem z najwyższej półki. Pamiętam podwójne porażki ze Szwedami i Angolami w eliminacjach, a o turniejach rangi mistrzowskiej już nawet nie chcę wspominać. Anglia słaba jak nigdy,ale jak Tytoń nie będzie miał meczu życia to na PZPN wystarczy.
Mam nadzieję, że postawiłeś wszystkie pieniądze i na przyszły miesiąc nie starczy Ci na rachunek za internet to chociaż trochę spokoju będzie.ANGLIA 2,0 10/10