macko18
Forum VIP
12. Mistrzostwa Europy Kobiet odbędą się w Szwecji
Czas trwania: 04.12-18.12.2016
Kursy na końcowe zwycięstwo:
Oficjalna strona turnieju:
http://swe2016.ehf-euro.com/home/
Szacun Macko18 !Francja-Polska
Kobylińska over 2.5 bramki 1.70[1.50] sts
Linia zaniżona o jedno oczko w porównaniu do internetowych buków, a właśnie najczęściej tym kieruję się przy graniu bramek zawodników/zawodniczek w stsie, czy fortunie. Na poprzednich mistrzostwach zdawało to egzamin, więc i tutaj trzeba iść tym tropem. Kobylińska to jedna z tych zawodniczek, która powinna pełnić wiodącą rolę w drużynie biało-czerwonych. Na poprzednich Mistrzostwach Świata została wybrana do siódemki nadziei szczypiorniaka i był to w pełni uzasadniona nominacja. Monika ciągnęła grę Polek, często podchodziła do karnych, a potrafiła także zagrozić z drugiej linii, gdzie rzucała zza 9-tego metra, jak i próbowała gry 1 na 1. Tutaj powinno być podobnie. Za zmienniczkę ma Ewę Andrzejewską, która niby ma lepsze warunki fizyczne, więc powinna dużo dawać w drugiej linii, jednak jakościowo prezentuje się znacznie gorzej, więc myślę, że to właśnie obecna zawodniczka Vistalu powinna zagrać więcej w spotkaniu przeciwko Francuzkom. Możliwe, że Monika podejdzie jako pierwsza do siódemki i już tylko z tego elementu może zrobić 1, 2, bądź 3 bramki. Myślę także, że z gry powinna coś ukąsić i w sumie zrobić tę linię 2.5. Kurs nie powala, to prawda, jednak jest idealny do jakiejś kombinacji, np. mocniejszego dubla.
Szacun Macko18 !
Dwie bramki w pierwszych 2 minutach
A co wydarzyło się póżniej ...
Biorąc pod uwagę problemy Węgierek i to,że Czeszki ostatnio fajnie grają,to idę w stronę Czeszek.Remis z Norweżkami,nieznaczna porażka z Serbia...Dodam moją sympatię do Czeskich dziewczyn,a mieszkam 300 m od granicy i wychodzi mi :
Węgry - Czechy (+4,5) @2,05 bwin
Mylsle, ze i tak wazniejsze jest to, ze Wegierki maja obecnie szpital a Czeszki potrafia byc grozne. Co za tym idzie, linia na hc zacheca - +5.5 @1.8 (bet365)Jeżeli piszesz, że Czeszki zremisowały z Norweżkami to napisz też, że to była kadra B Norweżek. Bo inaczej wprowadzasz ludzi w błąd.
Herrem zawsze była szybka i skuteczna ???? Ma dobry rzut nawet z trudnych pozycji i bardzo fajny zwód na zewnątrz. Jednak tak jak podkreśliłem w swojej analizie uważam, że Camila nie musi mieć aż tylu pozycji rzutowych przez ten czas, który dostanie na parkiecie. Przy tym kursie linia 2.5 byłaby bardziej odpowiednia, bądź kurs powinien być znacznie niższy.Herrem (tez Oftedal) byla najlepiej grajaca norwezka w turnieju poprzedzajacym te mistrzostwa, niezwykle szybka i skuteczna.
Niestety nie widzę szans na znaczną poprawę Polek w jutrzejszym meczu.Ok, ja też interesując się handballem to spytam, czujecie, że nasze jutro mogą zrobić niespodziankę? Czy raczej to jest dłuższy proces Krowickiego, i Holenderki znowu będą poza zasięgiem, bo jest kilka fajnych betów do pogrania, ale z uwzględnieniem świetnego meczu Polek.