Czechy vs Czarnogóra TYP: Over 45.5 gola (bet365 1.48)
Gram właśnie taką a nie inną linię, bo w pierwszym meczu Czarnogórek padł bardzo niski wynik(21:20) co mnie troszeczkę zaskoczyło, ale Dunki grały mocną obronę, a w ataku troszeczkę nieskuteczności. Mniejsza o to. Uważam, że w tym meczu nawet linia 46.5 powinna usiąść, ale gram asekuracyjnie. Czeszki potrafią nadawać tempo spotkania, co pokazały nie tylko podczas meczu z Węgierkami, ale też przed mistrzostwami. Czarnogórki miały twardy orzech do zgryzienia z obroną duńską, rzuciły mało, ale równie mało straciły, także widać, że potrafią grać na wysokim poziomie w obu tych aspektach przeciwko mocnym drużynom. Czeszki są ewidentnie słabsze od Dunek, co nie oznacza, że tutaj Czarnogórki mają je rozbić. Wyrównany mecz, nie widzę znaczącego faworyta, a bramki myślę, że się posypią, bo czeska obrona to jednak nie duńska. Czeski swoim ofensywnym i szybkim stylem gry będą moim zdaniem zaskakiwać Czarnogórki i linia będzie pokryta ????
+
Rumunia vs Rosja TYP: +2,5 Rumunia (1.95 bet 365)
Rumunki zagrały bardzo dobrze z Norweżkami.
Nie wiem dlaczego na Rumunki jest tak wysoki kurs. Za drobne pograłem nawet ich zwycięstwo. Podopieczne Triefiłowa wygrały co prawda gładko z Chorwatkami, ale nie oszukujmy się, od Chorwatek nie można było się niczego więcej spodziewać. Rosjankom jak wjazdy po zwodzie wychodzą to zespół wygląda jako tako, przy obronie Rumunek może być o to ciężko, za to Rumunki mają swoje stałe mocne punkty w ataku(Neagu, Chiper) ona bez względu na okoliczności rzucają bramki dla swojej reprezentacji. Mecz z mojej perspektywy po zobaczeniu poczynań obu drużyn w pierwszych spotkaniach, będzie na styku (1-2) bramki w końcowym wyniku, zobaczymy tylko w którą stronę .