Niestety po tym jak
skrill sdechł to ecopeyz było taką ostatnią ostatnieńką gałązką na której trzymali się gracze w w Polsce, można sobie było spokojnie wpłacić przez peysefcard a potem na marathonbet (mój ulubiony akurat) teraz portfeli internetowych, ktore są akceptowane przez buki które jeszcze zostały na rynku polskim po prostu nie ma i pozostaje, albo płakać, albo grać w
Fortunie po przeglądzie oferty frtuny można się mocno zdziwić bo fajnie to wszystko wygląda, ogromna oferta na siatke, nawet większa od pinnnacle czy bet365 czyli hegemonów internetowych nielicencjonowanych w polsce, oprócz tego fajne bonusy, ale no jest jeden minus, tutaj aby cś wygrać trzeba kleić taśmy, nie da się grać singlami jak za starych dobrych lat chyba że ktoś nie wie o co chodzi w bukmacherce i płaci podatek 12% co przy dodatkowej marży kasuje mu jakiekolwiek szanse na zyski w długotrwałej perspektywie czasu. Także
fortuna super, ale do taśm, gdzie dają bonus, który kasuje nam podatek (albo chociaż część niego|) a przy większych taśmach nawet przebija podatek i daje nam dodatkowy bonus, czyli dodatkowy hajs w dłuższej perspektywie. Pozdrawiam, ja wracam po blisko już kilku grubych latach na to forum, skrobne jakąs analize pewnie jak dawniej, ale głównie zajme się typowaniem w swoim temacie bukmacherskim co zmotywuje mnie do podawania jak najlepszych typów, bo zawsze miło jak ktoś coś wygra razem z tobą, albo niestety przegra ale taka jest gra, liczy się ogólny bilans nie jeden kupon
pozdrawiam i czekam aż będe mógł założyć swój temat w kuponach ze statystykami