Ja dziś proponuję inny dubel, ale o tym za chwilę.
Pierwszy mecz długo rozpatrywałem pod kątem gry na LMQ. Po wczorajszej grze widać, że Cloud wraca powoli do siebie, a jeśli oni grają na swoim standardowym poziomie, to na amerykańskiej scenie są moim zdaniem nieosiągalni. Oczywiście granie na nich po ~1.60 sobie odpuściłem, ten mecz jest po prostu z kategorii no bet. Podobnie jak spotkanie TSM - Dignitas. Kto jeszcze niedawno by przypuszczał, że to Dignitas będą postrzegani jako faworyci? Widziałem w nich czarnego konia rozgrywek po tym jak dokonali świetnych transferów i fajnie, że to potwierdzają bardzo dobrą grą. Ja jednak ich pojedynek z TSM odpuszczam. Owszem, TSM nie zachwyca, ale to wciąż dobra ekipa i nie zdziwi mnie ich dzisiejsze zwycięstwo (no chyba, że znowu słaby bot lane położy grę, Shiphtur na Bjergsenie nie powinien narobić killi, podobnie Zion na Dyrusie,).
Co ja proponuję na dziś? Najpierw oczywiście CLG, świetna gra wczoraj, dziś powinien być to easy win przeciwko beznadziejnemu Complexity. W drugim meczu szukam niespodzianki. Moim zdaniem kursy na Evil Geniuses są nieco zawyżone. Może i Curse są faworytami, ale nie zaprezentowali do tej pory niczego nadzwyczajnego. EG przegrywa, ale prezentuje się nieźle, a wczoraj zagrali bardzo dobry mecz. Wydaje mi się, że obie drużyny prezentują zbliżony poziom, a kurs zachęca. Znów wiele zależeć będzie od Snoopiego w jungli, bo IWillDominate jest beznadziejny i tu może się zarysować przewaga EG, jeśli szkockiemu zawodnikowi wyjdzie dobry mecz. Kluczowy będzie też Pobelter na midzie, aby utemperować jeźdźca bez głowy jakim jest Voyboy.
Moja propozycja:
Curse - Evil Geniuses 2 2.21
CLG - Complexity 1 1.14
AKO: 2.52
E: Jak tylko zobaczyłem picki, to wiedziałem, że tak się to skończy, dramatyczna gra EG.
e
przeginaja juz z tym kursem na tsm... 2.11 wzialem..
Dokładnie, również pobieram.
E2 : Gratuluję tym, co pograli Dignitas. Meczu nie oglądałem, ale widzę, że znowu team comp przeciwko mnie. ???? No cóż, cała wygrana z soboty odeszła w siną dal...