Witam wszystkich ! Jesteśmy już po pierwszych - premierowych typach . Wszyscy chyba jesteśmy w podobnych nastrojach po wczorajszych meczach . Oba proponowane przeze mnie bety siadły a co może cieszyć jeszcze bardziej miało to miejsce na ogromnym luzie . Kursy udało się złapać fajne i możemy się cieszyć tylko z niewiedzy buków , którzy wystawiają takie kursy . Dzisiaj oferta jest nie dość że mała to jeszcze bardzo ciężka . Jak na razie udało mi się znaleźć jedno spotkanie , które mnie zaciekawiło - drugie wrzucę około 15,16 ponieważ chce je dokładnie przeanalizować . Zapraszam do komentowania , dyskusji i polecania mojej strony znajomym .
DeNova.WoT - Kazna Kru - 2 (2.30- DATBET) - stawka : 1j
Na dzisiaj jak już wspomniałem oferta dosyć uboga i ciężko znaleźć kilka ciekawych typów . Jak na razie udało mi się wypatrzyć jedno spotkanie , które według mnie jest tym z typu jak nie to , to co . O godzinie 14:00 w ramach 147 ESL Cup World of Tanks zmierzą się ekipy DeNovy i Kaznej Kru . Faworytem wydają się być ,,odkrywcy'' , jednak według mnie to Kazna jest w lepszej formie na chwilę obecną . Obie drużyny mają za sobą już dużo turniejów i gier między sobą . Bilans tychże spotkań jak na razie jest zdecydowanie na korzyść DeNovy która w trzech spotkaniach trzykrotnie odnosiła zwycięstwo i to dosyć bezpieczne . Teraz postaram się opisać obie ekipy , bo nie każdy pewnie interesuje się WoT-em . Dla DeNovy zakończony nie dawno sezon WGL EU był niezwykle owocny na co złożyło się zajęcie czwartego miejsca w rundzie kwalifikacyjnej . Udowodnili wszystkim że ich ,,inna'' taktyka przynosi sukces i trudno ich zaskoczyć .Tylko dwa razy powinęła im się noga - w meczach przeciwko Team Dignitas i Polskiemu Evil Panda Squad . W pozostałych rozgrywkach osiągnęli zwycięstwo lub znacząco osłabiali siły przeciwników . Zespół DeNova składa się z dziesięciu osób . Na czele stoi Artur Ulianicki z Czech , który pełni rolę kapitana zespołu . Drużyna została założona po pierwszym sezonie ligi Wargaming.net . Jeżeli chodzi o ich taktykę - na początku starają się zajmować kluczowe pozycje na mapie , scoutują i oznaczają wrogie czołgi przez co w szybki sposób są w stanie osiągnąć znaczącą przewagę . Niestety obecne mapy w WoT nie są odpowiednio zróżnicowane , przez co zawodnicy są już przyzwyczajeni do tego samego , co w Wocie nie jest najkorzystniejsze .
Gdyby popularność mogła wygrywać turnieje , Kazna Kru z pewnością zdobyłaby najwięcej głosów za bycie najfajniejszym zespołem finałów . Kru nigdy nie opuszczają morale i można mieć pewność , że gracze będą imprezeować po turnieju , niezależnie od wyniku . Zespół ma na koncie dosyć ciekawą listę osiągnięć , co dodatkowo wspiera ich wysokie morale . Zakwalifikowali się do pierwszego sezonu WGL EU , co samo w sobie jest olbrzymim osiągnięciem . Niestety zabrakło im szczęścia w samej końcówce . Podczas drugiego sezonu udoskonalili taktykę oraz umiejętności poszczególnych zawodników , co pozwoliło im na zajęcie trzeciego miejsca na koniec sezonu . Ten olbrzymi sukces jest jedynie zwieńczeniem niezliczonych zwycięstw w turniejach organizowanych przez Wargaming oraz ESL w ciągu ostatnich dwóch lat . Liderem a zarazem kapitanem drużyny jest Mihajlo Jugovic . Kazna swoją przygodę w rozgrywkach lanowych rozpoczynała od Wojny Klanowej i uczestnicząc w rozgrywkach Wargaming.net . W późniejszym czasie nastąpiła konieczność założenia zespołu ESL i tutaj jeden ogromny plus - drużyna nie została zmieniona w żadnym stopniu co pomaga osiągać Kaznie bardzo dobre wyniki . Ich pierwszym turniejem był ESL Go4WoR w którym wzięli udział ( WGL jeszcze nie istniało ) i w tym swoim debiutanckim turnieju zajęli wyśmienite drugie miejsce ulegając tylko EPS ( Polskim weteranom ) . W późniejszym okresie brali udział w kwalifikacjach do CEBIT-u i właśnie dzięki temu turniejowi dostali się do WGL EU . Od tego czasu odnosili duże sukcesy :IEM w Katowicach , CEBIT w Niemczech , Dreamhack w Szwecji , Gamescom w Koloni i Tychach - wszystkie najważniejsze turnieje w których zajmowali czołowe pozycje . Ich taktykę cechuje szybkość i dynamika , co sprawia że ich pojedynki zazwyczaj kończą się niezwykle szybko . Jeżeli rywale nie dopilnują i dopuszczą do rozgrywki dwie mapy - Step lub Prokhorovke może już spisać mecz na straty . Najczęstszym pickiem drużyny jest wybór niezwykle mocnego T69 .
Reasumując obie ekipy są na równym poziomie , więc nieco dziwi mnie 2.30 na Kru . Doświadczeniem może odstają co nieco , jednak ich styl gry jest zabójczy . Jeżeli mają swój dzień są tykającą bombą nie do zatrzymania . Grają niezwykle agresywnie i nie bawią się w zbędne campienie . Ogólnie bardzo agresywna drużyna co sprawdza się idealnie w meczach przeciwko drużyną , które grają tak statycznie jak DeNova . Mam nadzieję że się nie przejadę na tym becie . Około 15,16 postaram się wrzucić drugie spotkanie . Pozdrawiam .