A więc dziś zaczynami LCS moje typy na cały week wygladaja nastepujaco:
28.05.2015
18:00 Fnatic - Unicorns Of Love
Typ:
Fnatic @1.45
Pierwszy mecz nowego sezonu i od razu taki interesujacy kursy moze tego nie oddaja ale powinno być to wyrównane spotkanie ide w kierunku Fnatic dlatego, że po tym jak wrócił do nich Rekkles powinni być jeszcze silniejszą drużyną. Na midzie spotakają sie raczej równi gracze, junglerzy to samo. Sprawa wyglada inaczej na Topie kto śledzi scene to wie ze Huni jest bardzo mocny, botlane tak jak mówiłem po tym gdy Rekkles teraz z yellowstarem najmocniejsze duo mam nadzieje.
19:15 Origen - Giants Gami
Typ:
Origen @1.30
Nie ma co tu dużo pisać xPeke z drużyną maja bardzo łatwy pierwszy dzień LCS.
22:45 H2k Gaming - ROCCAT
Typ:
Roccat @2.70
Tutaj ide troche patriotycznie tak tak wiem że tylko 3 polaków ale jednak. Stawiam przez to, że wydaje mi się ze w tym momencie Roccat będzie mocniejszy przez zmiane Overpowa na topie myślę, że gorzej sie grać nie da od niego chociaż pożyjemy zobaczymy. Duo bot Roccat oglądałem streamy maja sie dobrze to samo u Jankosa a NukeDuck wiadomo #1 miejsce na West nie każdy potrafi takie coś osiągnąć!
21:30 Gambit Gaming - Elements
Typ:
Gambit Gaming @1.65
FORG1VEN w gambit zrobi robote na moje oko łatwa wygrana Gambit.
20:30 SK Gaming - Copenhagen Wolves
Typ:
SK Gaming @1.45
SK straciło najlepszego ADC tamtego splitu który jednak w playoffach sie nie pokazał z dobrej strony lecz mają nadal mocny team myślę, że dadza rade sobie z wilkami.
29.05.2015
21:30 Fnatic - SK Gaming
Typ:
Fnatic @1.45
Wymieniałem już mocne punkty Fnatic w tym splicie ciężko będzie ich pokonać wątpliwą sprawa jest że zrobi to własnie SK.
22:45 Unicorns Of Love - Elements
Typ:
Unicorns Of Love @1.60
Licze na Kikisa
30.05.2015
Przenosimy sie na Ameryke !
21:00 Team SoloMid - CLoud 9
Typ:
CLoud 9 @2.05
Jak nie teraz to kiedy? Jak nie tu to gdzie? Zmiana mida na jak mówia nie ktorzy najlepszego w Europie jak nie jednego z lepszych na swiecie i może od razu pokazać to z najmocniejsza ekipa Ameryki.
31.05.2015
23:00 CLoud 9 - Team Dignitas
Typ:
CLoud 9 @1.25
01.06.2015
01:00 Team SoloMid - Enemy
Typ:
TSM @1.25