ja wzialem czyste CLG po 1.36 i okazalo sie ze stawka jaka zagralem zabila rynek, b365 skorygowal z 1.36 na 1.16 wiec "spora" "różnica".
co do tsmu to na pinnaclu juz na +1,5 kurs 1.98, aczkolwiek nalezy pamietac ze to bo5. jesli c9 zepnie poślady to moze sie spokojnie skonczyc na 3-1 dla c9, bo mimo wszystko jedyna jaka taka przewaga tsmu to mid z bjergsenem, top zdecydowanie dla c9, ogromna przewaga na jungli, na bocie wg mnie zdecydowanie aktualnie najlpszy support NA lemonnation zrobi roznice.
chociaz w sumie to opisywanie poszczegolnych linii aktualnei nie ma za abrdzo sensu bo teraz praktycznie kazda gra to swap i trade dwoch turretow w pierwszych 5 minutach gry.
co prawda wczoraj c9 nawet w takim tradzie potarfilo zoutplayeowac miernoty z curse i wziac 2 turrety za jeden ????
i co do meczy c9 z curse to oni sie najzwyczajniej w swiecie momentami bawili z przeciwnikiem, pare razu odwalili akcje aka "yolo" rodem z soloq, co i tak nie mialo zadnego znaczenia na wynik gry bo curse zostalo zmiazdzone. z kolei tsm powinno najzwyczajniej w swiecie dostac po dupie 0-2 od clg, ale jeden missposition by link, flash hook by xpecial i polecial throw jak ja pie*dole. clg mialo gre na tacy i w zenujacy sposob zrobilo throwa.
e
w peirwszej grze c9 przejechalo sie po tsmie jakby grali z jakas ostatnia ekipa, a nie druga.istny pogrom.
e2
stomp nr 2
e3
stomp nr3