0 dudzio Użytkownik Czerwiec 2, 2009 #302 Witam. Jestem nowym userem na forum. O sobie powiem tyle, że od niedawna interesuje się bukmacherką i zarejestrowałem się na forum, aby się czegos nauczyć i ograć buków.
Witam. Jestem nowym userem na forum. O sobie powiem tyle, że od niedawna interesuje się bukmacherką i zarejestrowałem się na forum, aby się czegos nauczyć i ograć buków.
0 kokonh Użytkownik Lipiec 8, 2009 #307 Witam :-D w buki gram od 10 lat, ale konto internetowe założyłem jakieś 3 miesiące temu. Wysokich wygranych życzę:spokodfhgfh:
Witam :-D w buki gram od 10 lat, ale konto internetowe założyłem jakieś 3 miesiące temu. Wysokich wygranych życzę:spokodfhgfh:
0 h8dominik Użytkownik Lipiec 13, 2009 #309 czesc jestem mariusz ale lubie jak mowia do mnie dominik (tak mam na drugie). Lubie sobie pograć ;p
0 paav Użytkownik Sierpień 25, 2009 #315 Elo wszystkim bukmacherom. Sportem interesuje sie od urodzenia a obstawianiem od 15 roku życia. :-D Powodzenia w wygrywaniu. pzdr
Elo wszystkim bukmacherom. Sportem interesuje sie od urodzenia a obstawianiem od 15 roku życia. :-D Powodzenia w wygrywaniu. pzdr