30 matslow Użytkownik Maj 3, 2010 #341 Bump !Bump !Bump !Bump !Bump !Bump !Bump !Bump !Bump !Bump !Bump !Bump !
104 porky Użytkownik Maj 8, 2010 #345 Oficjalnie witam wszystkich forumowiczów ???? Bo jakoś dziwnym trafem jeszcze się nie przywitałem tutaj :razz:
Oficjalnie witam wszystkich forumowiczów ???? Bo jakoś dziwnym trafem jeszcze się nie przywitałem tutaj :razz:
0 orbit1201 Użytkownik Maj 14, 2010 #348 DZIEŃ DOBRY JESTEM NAJLEPSZYM TYPEREM NA FORUM Kliknij aby rozwinąć... jak możesz to chwal się na naszej klasie.
DZIEŃ DOBRY JESTEM NAJLEPSZYM TYPEREM NA FORUM Kliknij aby rozwinąć... jak możesz to chwal się na naszej klasie.
0 arestides1 Użytkownik Maj 31, 2010 #352 Wypada o tej godzinie powiedzieć jeszcze dzień dobry ? ????
E 0 elpooh Użytkownik Czerwiec 2, 2010 #353 Dobry dzień. Zarejestrowałem się tutaj już dawno temu, ale teraz mam zamiar nie tylko obserwować, ale też brać czynny udział. Pozdrawiam!
Dobry dzień. Zarejestrowałem się tutaj już dawno temu, ale teraz mam zamiar nie tylko obserwować, ale też brać czynny udział. Pozdrawiam!
0 doradca. Użytkownik Czerwiec 4, 2010 #354 Dobry dzień. Zarejestrowałem się tutaj już dawno temu, ale teraz mam zamiar nie tylko obserwować, ale też brać czynny udział. Pozdrawiam! Kliknij aby rozwinąć... dzień dobry!
Dobry dzień. Zarejestrowałem się tutaj już dawno temu, ale teraz mam zamiar nie tylko obserwować, ale też brać czynny udział. Pozdrawiam! Kliknij aby rozwinąć... dzień dobry!
3 slimek Użytkownik Czerwiec 4, 2010 #355 Witam wszystkich, zarejestrowany jestem od dawna, ale głównie przeglądam to forum i rzadko coś piszę...
Witam wszystkich, zarejestrowany jestem od dawna, ale głównie przeglądam to forum i rzadko coś piszę...
B 2K borek149 Użytkownik Czerwiec 12, 2010 #359 U mnie brak zupełniej kultury już jakiś czas jestem na forum a się nie przywitałem, nie ładnie ;p Także Witam Serdecznie Drodzy Bukmacherzy
U mnie brak zupełniej kultury już jakiś czas jestem na forum a się nie przywitałem, nie ładnie ;p Także Witam Serdecznie Drodzy Bukmacherzy