Witam Wszystkich.
Nazywam się Kosma.Lecz posługuje się wyrażeniem "Madame" ( W przyszłości będę bardziej znana jako wróżka ,,Madame Kosma''
Ostatnio często jestem w Norwegi w Oslo.
Zajmuje się przede wszystkim graniem w zakładach bukmacherskich niemal tylko i wyłącznie graniem tenisa ziemnego.
Uważam że na tym sporcie można najwięcej zarobić i zarazem można zdobyć
wysokie kursy z zwłaszcza w małych turniejach,ponieważ bukmacherzy mają nieraz bardzo duży ból głowy aby wystawić kursy i nieraz po prostu się mylą.
Bardzo tez lubię oglądać zawody tenisa,a więc często wybieram się na różne turnieje,bilety na takie małe turnieje nie są drogie a naprawdę jest nieraz bardzo ciekawie.
Oczywiście chociaż raz w roku wybieram się na większy turniej,moim marzeniem jest wybrać się na
Australian Open...
Po za obstawianiem tenisa interesuje się zjawiskami paranormalnymi,wróżbiarstwem,życiem po ziemskim,astronomią,końcem świata no i oczywiście Nibiru.
Musze napisać ze szkoda że pewne osoby nie dały mi szansy przedstawić w dziale Hayde Park moich zainteresowań,szkoda ale tez chciałam zaznaczyć że NIE NALEŻĘ do żadnej "sekty" i podobnych organizacji jak to już było wspomniane przez jednego z Moderatorów...
Mniejsza z tym,co mogę jeszcze o sobie powiedzieć,lubię podróżować głownie właśnie
Skandynawia,
Szwecja,
Norwegia...
Byłam już na nie jednym zbiorze runa leśnego oraz sadzeniu lasów i muszę przyznać że to wspaniały obóz przerwania i wspaniała przygoda,no i kasa tez niczego sobie.
Hmmmm... No nic Witam jeszcze raz wszystkich i Pozdrawiam oczywiście...