Jest koniec roku i duża część sezonu za nami, to trzeba rzucić okiem na zakłady długoterminowe. ????
Otworzyłem stronę Unibetu i co się rzuciło w oczy:
Kto strzeli więcej goli w sezonie:
Floccari - Pastore 2 @ 1.90 Unibet
Jak dla mnie kurs prezent. Floccari 5 bramek, Pastore sztuk 7, to już kurs powinien być bardziej wyrównany. Zawodnik Palermo w tym sezonie jest w bardzo dobrej formie, czego nie można powiedzieć o zawodniku Lazio, który do tej pory nic wielkiego nie pokazał. Do Lazio ma dojść Santa Cruz, także w nowym roku Floccari niekoniecznie zagra wszystkie spotkania. Moim zdaniem w tej parze to faworytem powinien być Pastore, a zakład byłby opłacalny nawet przy obecnie równej ilości goli obu zawodników, a co dopiero Pastore +2. Polecam, ale warto zapoznać się z zasadami tego rodzaju zakładów, bo jest pare warunków, żeby zakład nie zakończył się zwrotem.
Best Newly Promoted Team:
Brescia @ 2.20 Unibet
No tutaj do wyboru mamy jeszcze Lecce i Cesene. Lecce tragicznie gra wyjazdy, jedynie w domu udaje się zdobyć jakieś punkciki. Jak dla mnie są faworytami na spadek do B. Z kolei Cesena na początku zadziwiała, a teraz grają, jak większość się tego spodziewała, dość słabo. Brescia wydaje mi się być drużyną z najlepszym składem z tych 3. W chwili obecnej Cesena można powiedzieć ma przewagę, bo wszystkie drużyny mają 15 pkt. ale Cesena rozegrała 1 mecz mniej od reszty.
Lazio (1-4) TIM Cup @ 5.25 Unibet
Roma (1-4) TIM Cup @ 3.00 Unibet
Lazio i Roma zawsze spory nacisk kładli na
puchar włoch. Szkoda, że spotykają się w 1/16 ... Kursy są na tyle wysokie, że zagram oba. Dla mnie faworytem jest Lazio w tej parze, ale jak to derby ciężko wytypować zwycięzce. Przeciwnikiem w 1/8 będzie zwycięzca pary Juventus - Catania, więc moim zdaniem jak najbardziej do "przejścia". Kursy ciekawe. W zasadzie biorąc oba zdarzenie, sprowadza się to do tego, że jedna z dwóch drużyn ma pokonać Juve bądź Catanie (zależy kto awansuje), a kursy są kolejno 4.25 i 2.00 , dla mnie spoko.