>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o Premier League

Status
Zamknięty.
B 16

bartipsk

Użytkownik
Ja nie zgodzę się z poprzednikami o ile zwolnienie selekcjonera jest prawidłowe i FA w zasadzie nie miało innego wyboru tak już na zachodzie jest dymisje i odwołania zapadały po dużo mniejszych skandalach i nie tylko w świecie piłkarskim.
Irytuje mnie samo podejście dziennikarze wykonują prowokację z której nic nie wynika z tego co ja wyczytałem nie rozegrano sprawy o kilka kroków dalej Big Sam nie został złapany na żadnych wykonanych krokach itp. Chodzi mi o to że w przypadku gdyby pociągnęli to troszkę dłużej może doszliby do kontaktów Sama itp., co innego jest złapać kogoś na przestępstwie a co innego stworzyć fikcyjne okoliczności w których dana osoba wyrazi ochotę na nielegalne zachowanie nie podejmując żadnych rzeczywistych czynności

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Ja nie zgodzę się z poprzednikami o ile zwolnienie selekcjonera jest prawidłowe i FA w zasadzie nie miało innego wyboru tak już na zachodzie jest dymisje i odwołania zapadały po dużo mniejszych skandalach i nie tylko w świecie piłkarskim.
Irytuje mnie samo podejście dziennikarze wykonują prowokację z której nic nie wynika z tego co ja wyczytałem nie rozegrano sprawy o kilka kroków dalej Big Sam nie został złapany na żadnych wykonanych krokach itp. Chodzi mi o to że w przypadku gdyby pociągnęli to troszkę dłużej może doszliby do kontaktów Sama itp., co innego jest złapać kogoś na przestępstwie a co innego stworzyć fikcyjne okoliczności w których dana osoba wyrazi ochotę na nielegalne zachowanie nie podejmując żadnych rzeczywistych czynności
Od razu nasuwa się pytanie, czy faktycznie chcieli zrobić coś dobrego czy tylko zabłysnąć i zarobić na skandalu z udziałem Allardyce&#39;a. Pamiętam, jak kilka lat temu zrobiono podobną prowokację na mistrzu snookera Higginsie, gdzie jakiś tabloid zaoferował mu łapówkę i gracza zawieszono. Teoretycznie można &quot;sprowokować&quot; każdego i dziennikarskie kurestwo może zniszczyć niejednego człowieka. Wystarczy, że ktoś będzie miał gorszą sytuację i hieny wiedząc to, to wykorzystają. Jak dla mnie, takie praktyki powinny mieć jakieś udokumentowane szersze działanie, żeby nie było tak, że jakaś gazeta będzie wysyłała swoich &quot;dziennikarzy&quot; po kolei do każdego, aż w końcu ktoś weźmie i zwiększy się sprzedaż nakładu, bo wybuchł jakiś skandal.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Prędzej zapadłby się pod ziemie, o czym sam zresztą mówił, aniżeli został selekcjonerem Anglików.
Akurat Ferguson chyba najbardziej z nich wszystkich jest zamieszany w lewe transfery - oczywiscie nie on sam ale dzialal za posrednictwem synow - agentow

Dopoki nie wezma sie za tego pomidorowego nochala to nie ma co sie ludzic ze na powaznie bior sie za walke z korupcja

Taki Allardyce sporo wie i jakby zaczal sypac to niejedna glowa by poleciala bo kradnie wiekszosc menedzerow czy federacji wiec teraz sprawa bedzie uciszona, wyleci pare plotek a tych co ciagna z tego profity nikt nie ruszy bo to sie nie oplaca

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Rotowań na ławce trenerskiej Łabędzi ciąg dalszy.
Bob Bradley będzie już trzecim trenerem od zwolnienia Gary`ego Monka(9 Grudnia 2015). O ile Curtis był rozwiązaniem tymczasowym tak z Guidolinem na pewno wiązano większe nadzieje. Szczerze powiedziawszy nie rozumiem tego posunięcia. Walijscy włodarze niewątpliwie podjęli ryzyko zatrudniając trenera, którego największym osiągnięciem w CV jest odpadnięcie w 1/8 Mistrzostw Świata RPA (USA vs Ghana).
http://www.goal.com/en/news/1862/premier-league/2016/10/03/28133052/official-swansea-sack-guidolin-and-appoint-bradley

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Everton świetnie zaczął sezon i od meczu z Norwich (pucharowego) coś jakby uszło z nich... Spodziewałem się srogiego lania vs Bournemouth - nic z tego. Później z Crystal Palace grali - czułem, że Benteke coś ustrzeli, ale mimo to wierzyłem w wygraną Evertonu - nic z tego.
Może po przerwie na reprezentacje coś się &quot;odblokuje&quot; i wrócą na odpowiedni tor?

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Ja już wcześniej pisałem że Everton dla mnie będzie taka drużynâ jak WH w poprzednim sezonie. Będzie zabierał punkty tym silnym ale z najslabszymi będzie miał problem.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Ciekawostka dla was,Paddy Power,Bet Way i Sun Bets nie przyjmują już zakładów na to że następnym zwolnionym trenerem będzie Antonio Conte.Zbyt wiele osób już postawiło zakłady na zwolnienie Włocha i zakłady zostały zawieszone.Jak bardzo poważny to jest temat w Anglii wiadomo mi z tego że na antenie bbc i sky sports ten news był wałkowany wczoraj cały dzień w wiadomościach sportowych a dzisiaj znalazłem potwierdzenie tego w gazetach.
Zbyt wcześnie żeby mówić o zwolnieniu Włocha ale Chelsea obecnie jest na siódmym miejscu a kolejne straty punktów mogą faktycznie spowodować że zacznie się mówić o jego zwolnieniu.Ja myślę że on potrzebuje jeszczę trochę czasu,fakt że Chelsea nie gra w pucharach nie przemawia na jego korzyść więc nic dziwnego że oczekuję się od niego lepszych wyników.Jakakolwiek strata punktów w jutrzejszym meczu z Leicester będzie niespodzianką i po wczorajszych rewelacjach trener jest pod presją.

samarama 119

samarama

Użytkownik
Ciekawostka dla was,Paddy Power,Bet Way i Sun Bets nie przyjmują już zakładów na to że następnym zwolnionym trenerem będzie Antonio Conte.Zbyt wiele osób już postawiło zakłady na zwolnienie Włocha i zakłady zostały zawieszone.Jak bardzo poważny to jest temat w Anglii wiadomo mi z tego że na antenie bbc i sky sports ten news był wałkowany wczoraj cały dzień w wiadomościach sportowych a dzisiaj znalazłem potwierdzenie tego w gazetach.
Zbyt wcześnie żeby mówić o zwolnieniu Włocha ale Chelsea obecnie jest na siódmym miejscu a kolejne straty punktów mogą faktycznie spowodować że zacznie się mówić o jego zwolnieniu.Ja myślę że on potrzebuje jeszczę trochę czasu,fakt że Chelsea nie gra w pucharach nie przemawia na jego korzyść więc nic dziwnego że oczekuję się od niego lepszych wyników.Jakakolwiek strata punktów w jutrzejszym meczu z Leicester będzie niespodzianką i po wczorajszych rewelacjach trener jest pod presją.
Boże co za głupoty.
Wymień mi powody dlaczego straty punktów z Swansea, Liverpoolem czy Arsenalem miałyby być winą Conte? Dobra, to ja Ci powiem dlaczego NIE JEST to jego wina:
-Mecz ze Swansea, ogromna przewaga Chelsea która powinna ten mecz zakończyć wynikiem 3-4: 0 ale przez swoją nieskuteczność i wielbłąd sędziego dwa punkty zostały stracone.
-Mecz z L&#39;poolem fatalna gra obrony przy pierwszej straconej bramce (tu raczej były błędy indywidualne niż niezastosowanie się do taktyki). Bramka Hendersona to strzał który wchodzi raz na 50. No bramka na 2:1 to rzeczywiście było dzieło przypadku i być może rzeczywiście Liverpool był w tym meczu lepszy.
-Mecz z Arsenalem ustawił fatalny błąd Cahilla, choć muszę przyznać że Kanonierzy byli w tym meczu drużyną o klasę lepszą.
Początek sezonu to rzeczywiście było męczenie buły, wymęczone 2:1 z West Hamem i Watfordem nie jest może jakimś olśniewającym wynikiem ale 6 punktów wpadło. Wiem że pisałeś ten post przed meczem z Leicester i teraz jestem mądry po fakcie ALE Conte to nie jest trener z łapanki tylko trener Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI AKTUALNIE. On stworzył potęgę Juventusu, który wygrał (4? 5?) mistrzostw Serie A pod rząd. Włosi pod jego wodzą zagrali bardzo dobry turniej Euro, gdzie pechowo przegrali w karnych z Niemcami (ta seria jedenastek to ogólnie był śmiech). Teraz przyszedł do klubu, który w poprzednim sezonie zaliczył ogromny dołek i nie dostaje dobrej, gotowej drużyny jak Guardiola (tak to nazwijmy, wystarczy porównać transfery w ciągu ostatniego roku Chelsea i City czy United i sami oceńcie który z managerów tych drużyn bardziej mógł sobie posprowadzać zawodników którzy pasowaliby do stylu który preferują owi trenerzy). Z resztą mówi się o tym że Abramovic jest skłonny wyłożyć ogromne pieniądze na transfery w ciągu zimowego okienka na wzmocnienie obrony, więc nie zwalniałby trenera w ciągu trwającego sezonu, który ma 3 punkty straty do lidera (5 przed tą kolejką) i jeszcze 30 meczy przed sobą w lidze.

Z resztą kto miałby przyjść na jego miejsce??
Piszę to tylko po to żeby ktoś Cię nie posłuchał żeby zagrać na to że Conte będzie kolejnym zwolnionym trenerem bo tylko wyrzuci pieniądze w błoto.

D 18

dyzio23pol

Użytkownik
Witam moze ktos mi wytlumaczyc na czym polega ta promocja gram w pady power w irlandi UK and Top European Football
ACCA Insurance
If one leg of your 5+ fold Win-Draw-Win ACCA on UK and top European Football leagues lets you down, we will give you your money back as a free bet on football.
Click Details for T&amp;Cs
nizej link
http://www.paddypower.com/bet/money-back-specials
bardzo potrzeba rady postawilem 8 meczy na 1 kuponie weszlo mi 7 nie wiem czy isc do buka aby z siebie nie robic glupka

R 75

richi

Użytkownik
Jako kibic MU,jestem podłamany co się dzieje z tym klubem?
Nikt się już nas nie boi zero szacunku leją nas jak chcą,następny mecz w PL z Burnley i naprawdę mam obawy o wynik,tym bardziej że wyleciał Bailly,czarno to widzę.
Bardzo liczyłem na Jose,ale on tego nie ogarnia,dziwna rotacja,zmiany,czemu nie gra Mata,Martial,a stawia na Lingarda,dobrze że chociaż odsunął Rooneya.Jakoś brak mi w tym logiki.
A Ibra też już nie ten co dawniej.
Nie mamy własnego stylu,zero pomysłu na grę, o TOP4 chyba możemy zapomnieć.Nie myślałem nigdy że to powiem(jako fan Jose,choć coraz mniejszy)że bardziej by się sprawdził u nas Klopp.

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Jak mamy przypominać klub sprzed kilku lat skoro na wyjazdowy mecz z Chelsea gramy Blindem w obronie, Fellainim na środku pola i Lingardem na skrzydle? United nie mają zespołu mogącego myśleć o zwycięstwie w BPL. Obawiam się, że na tę chwilę gracze Ci nie są w stanie dobić nawet do TOP3. Nie zgadzam się z wieloma decyzjami Mou dotyczącymi wyjściowych jedenastek. Nie wiem... może i jest we mnie odrobina dziecka grającego godzinami w FM&#39;a ale nie tego spodziewałem się po Mou.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Witam moze ktos mi wytlumaczyc na czym polega ta promocja gram w pady power w irlandi UK and Top European Football
ACCA Insurance
If one leg of your 5+ fold Win-Draw-Win ACCA on UK and top European Football leagues lets you down, we will give you your money back as a free bet on football.
Click Details for T&amp;Cs
nizej link
http://www.paddypower.com/bet/money-back-specials
bardzo potrzeba rady postawilem 8 meczy na 1 kuponie weszlo mi 7 nie wiem czy isc do buka aby z siebie nie robic glupka
Jeśli wszystkie wydarzenia były 1X2 z topowych europejskich lig(masz je wyróżnione w opisie promocji) to przysługuje Ci freebet. Przynajmniej ja to tak interpretuję.

@United
Akurat jeśli chodzi o Fellainiego to się od niego odczepcie bo swoją prace wykonuje bardzo dobrze. Nie jest to grajek wybitny ale to co ma robić - robi bardzo dobrze. Idealnie było to widać w spotkaniu z Liverpoolem. Jeśli jesteśmy w tematach defensywnych pomocników to ja się pytam gdzie jest Shnederlein. Bobo dużo pisał jak to United powinno wychodzić Carrickiem a ja zachodzę w głowę gdzie jest francuz. Zagrał mało a jak już grał to przecież całkiem nieźle(znaczy wiem, że jest kontuzjowany ale i tak wcześniej grał bardzo mało). W Southampton był świetny i teraz pewnie żałuje, że nie poszedł do Arsenalu/został u Świętych. Wszyscy wiemy co taka ignoracja znaczy pod skrzydłami Mou. Morgan powinien szukać ucieczki już w zimowym okienku. Drugie moje pytanie to dlaczego United zdobywa tak mało goli ze stałych fragmentów. 4 w całym sezonie z czego połowa w meczu z Leicester. Mając takich dryblasów jak Ibra, Felek, Pogba czy Smalling i techników jak Mata czy Herrera to powinny one padać w każdym meczu. Tym bardziej, że stałe fragmenty to zawsze był dobry element drużyn Mou. Ogólnie to mam wrażenie, że United wymaga gruntownej przebudowy. Nie wygrasz ligi wybierając na skrzydłach między Rashfordem Lingaardem Martialem i Youngiem. Nie wygrasz ligi mając w podstawowej formacji tak słąbe ogniwo jak Blind. Holender jest mega uniwersalnym zawodnikiem ale trzeba go posadzić, żeby się ogarnął. Tylko jak go posadzić skoro Shaw cały czas kontuzjowany a w alternatywie jest jeszcze słabszy Rojo. Ibrze przecież też przydałaby się jakaś sensowna alternatywa. Martial i Rashford to wciąż świeżaki, od których nie można oczekiwać zachowania doświadczonych napastników. Na ten moment jedyni nietykalni w moim mniemaniu to Mata, Herrera, Valencia(nigdy nie sądziłem, że to powiem ale jest świetny) i Baily. A no i jest jeszcze jedna ciekawa sprawa. Mkhitaryan - czy on zagrał choć jeden dobry mecz w tym sezonie? Czyżby kolejny zawodnik BvB po Kagawie, który wróci na stare śmieci z podkulonym ogonem(i odbuduje formę)? Przed sezonem byłem przekonany, że United w końcu odpali ale spodziewałem się więcej zarówno po Ibrze, Mikim a szczególnie Pogbie.
edit: czyzbym wykrakal?
http://www.goal.com/en-gb/news/11562/transfer-talk/2016/10/24/28820772/rumours-schneiderlin-to-be-shown-manchester-united-exit-door?ICID=HP_BN_2

T 14

trinzoo

Użytkownik
Jeśli wszystkie wydarzenia były 1X2 z topowych europejskich lig(masz je wyróżnione w opisie promocji) to przysługuje Ci freebet. Przynajmniej ja to tak interpretuję.

@United
Ogólnie to mam wrażenie, że United wymaga gruntownej przebudowy. Nie wygrasz ligi wybierając na skrzydłach między Rashfordem Lingaardem Martialem i Youngiem. Nie wygrasz ligi mając w podstawowej formacji tak słąbe ogniwo jak Blind.
Ta gruntowna przebudowa to już trwa ponad 3 lata. Skład jest dobry, tylko dlaczego Ibra gra po 90 minut ? Powinien grać po 60, a resztę Rashford. Nie róbmy z młodego skrzydłowego bo jest w formie, a Ibra święta krowa. Pogba kolejna święta krowa, mam nadzieję, że go Mou posadzi. Też nie rozumiem czemu gra beznadziejny Lingard, a na ławie Martial, a na trybunach Miki.

Blind nie jest słabym ogniwem, pęka w meczach z silnymi drużynami ale na gorsze zespoły jest idealny. Chociaż na stałe chyba nie ma dla niego pozycji w pierwszej 11.stce United.

Fellaini, proszę Cię, może i z czegoś się tam wywiązuje, ale ogólnie to marnuje miejsce w zespole dla kogoś kto będzie umiał grać w piłkę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom