Z tym, że Kuba strzela w jeden róg to totalne bzdury, obejrzyj sobie karne wykonywane przez Kube choćby w reprezentacji, sam zauważysz, że nie jest prawdą, że strzela w jeden róg zawsze. I napewno czegoś takiego nie powiedział bo sam by sobie strzelił w kolano taką wypowiedzią, więc proszę nie pisać głupot. Dziękuję. A odnośnie meczu z Portugalią, zabrakło nam pazerności na drugą bramkę, ale to doświadczenie zaprocentuje, miejmy nadzieję już w Rosji ???? .Leszek Orłowski udzielił wywiadu w którym powiedział, że Fabian nie nadaje się do karnych, że jest zbyt przewidywalny i ułożony i, że Nawałka powinien go zmienić na Szczęsnego lub szczególnie Boruca. A ja usłyszałem w wywiadzie z Kubą gdzie przyznał, że zawsze strzela w ten sam róg. I tak się zastanawiam. Portugalia rozpracowywała karne z Polską jeszcze przed meczem i skoro wiedzieli, że Kuba zawsze strzela w jeden róg to Patricio to po prostu obronił. Ale żeby było jasne ja ich osobiście nie obwiniam.
Z tego co zauważyłem to chyba Nasi wtargnęli na sektor kiboli z Portugalii i mogło dojść do szarpaniny ale pewien nie jestem bo bardziej byłem skupiony na tym co się działo na murawie.Panowie mam pytanie do tych, którzy byli obecni w Marsyli na stadionie w czasie meczu Polaków z Portugalią.Byłem na meczu i ciekawi mnie co się wydarzyło na trybunie głównej (na wysokości lini środkowej), że ok 20 uzbrojonych po zęby policjantów z bronią długą wtargnęło na trybune.Siedziałem nieco wyżej blizej bramki i nie byłem w stanie dojrzeć dokladnie tej sytuacji.z góry dzieki
Powiedział tak w wywiadzie po meczu, także ten...I napewno czegoś takiego nie powiedział bo sam by sobie strzelił w kolano taką wypowiedzią, więc proszę nie pisać głupot. Dziękuję.
Nic z tych rzeczy...Z tego co zauważyłem to chyba Nasi wtargnęli na sektor kiboli z Portugalii i mogło dojść do szarpaniny ale pewien nie jestem bo bardziej byłem skupiony na tym co się działo na murawie.
https://www.facebook.com/ZlatanIbrahimovic/videos/1214842425201823/Zlatan Ibrahimović opublikował specjalne wideo po zakończeniu reprezentacyjnej kariery.
Napastnik zdecydował, że Mistrzostwa Europy będą ostatnim turniejem, podczas którego założy narodową koszulkę. Niestety nie może zaliczyć go do udanych - Szwecja zajęła ostatnie miejsce w swojej grupie i zgromadziła zaledwie jeden punkt.
Na oficjalnym profilu na Facebooku Ibrahimovicia pojawiło się wideo stworzone we współpracy z Volvo prezentujące emocjonalne rozstanie z reprezentacją popularnego Zlatana.
Ogłosili:Wie ktoś kiedy UEFA po takim turnieju ogłasza najlepszą jedenastkę, zawodnika. Póki co widziałem tylko, że najlepszym młodym zawodnikiem został Renato Sanches
Po prostu Pepe grał w drużynie, która dotarła do finału, ba nawet zwyciężyła. Zamiast Glika prędzej mimo wszystko bym widział Pazdana, który odpalił jak nikt inny. A Krychowiak ? Zgodzę się, powinien być.Ciekawe dlaczego nie ma Krychowiaka albo Glika...Moim zdaniem to lepsi gracze niż łysy Pepe...