master.mk1988
Użytkownik
Nie otrzymalem jeszcze biletow z uefa. Wiem, że wysyłka jest do końca maja, ale już zaczyna robic sie goraco. Ktos ma taka sama sytuacje? Nie wiem co robic
Od razu przypomniał mi się pierwszy mecz polaków na MŚ 2006 z Ekwadorem. Też ich mieliśmy nosem wciągnąć. Wszyscy grali na naszych po kursie chyba 1.5-1.6, a jak się skończyło to wiadomo. Także trzeba uważać.Jeżeli tak też się stanie, to ja na miejscu trenera oszczędziłbym go na dwa kolejne mecze grupowe. Irlandię wciągniemy nosem. :razz:
Dokładnie. Warto przypomnieć jak potoczyła się sytuacja Rosji na poprzednim Euro. W pierwszym spotkaniu wygrali 4:1 z Czechami i wydawało się, że są pewniakami na wyjście z grupy. Następnie remis z nami i porażka z Grecją i do widzenia! W tym roku sytuacja jest lepsza, bo możemy wyjść z trzeciej pozycji. Ja akurat tego nie traktuje jako sukces. Jeśli będziemy na dwóch pierwszych miejscach, wtedy będę zadowolony. Co z tego jak zajmiemy trzecie miejsce i przegramy w 1/8. Później wszyscy będą mówili, że plan wykonany, bo z grupy wyszliśmy, a tak naprawdę nie jest to aż tak duża sztuka...Każdy z meczy podczas euro będzie bardzo ważny, a pierwszy z Irlandczykami w pewien sposób kluczowy, może podwyższyć lub obniżyć morale zespołu, skład na pewno będzie najsilniejszy jaki może być na daną chwilę. O oszczędzaniu nie ma mowy.
Podbijam pytanie tylko moje dotyczy meczu z Irlandią Płn. w Nicei.Jakie macie sektory na mecz z niemcami?? cos czuje ze sie wpakowałem i siedze przy szwabach ????
Mam trybune niebieska,sektor N
Mam troche podobna sytuacje, wiec podbijam pytanie.Mam pytanie, mam 2 bilety na Ukrainę i 2 na Irlandię, na każdym jest moje imię i nazwisko, co z wejściem drugiej osoby? To logiczne, że imię i nazwisko będzie inne na jednym bilecie, jak ochrona chce to weryfikować?
Na biletach są dane tylko osoby zamawiającej. Oficjalny regulamin mówi, że zamawiający może zabrać ze sobą dowolną osobę na stadion i jedyna tożsamość jaka może zostać sprawdzona to zamawiającego. Nieoficjalnie nikt tego nie będzie sprawdzał, bo już teraz handel biletami poza oficjalną platformą jest gigantyczny.Mam troche podobna sytuacje, wiec podbijam pytanie.
Na powołania miał Betsson i Unibet, ale oba te buki wycofały już ofertę na powołania i podejrzewam, że pozostałe również.Wie ktoś na jakich bukach mogę znaleźć oferty takie jak:
Powołania - kto otrzyma/kto nie? Wszystkie kraje najlepiej
Kto zagra w 1 meczu - wszystkie kraje
Szukam i szukam, na razie tylko na Anglie jest na bet365...
Niestety widziałem informacje że na tych kanałach niemieckich ZDF i ARD tylko puszczą mecze ale na terenie Niemiec w Polsce zablokująCzy wie ktoś coś może na temat transmisji Euro na zagranicznych kanałach? Chodzi mi mianowicie o ARD i ZDF niemieckie, gdzieś czytałem, że podobno tam mają być wszystkie mecze i jak wiadomo to są kanały FTA na tv satelitarnej, więc byłaby możliwość oglądania bez opłat ktoś mógłby to potwierdzić/zdementować o ile jest pewien tych informacji?