xavy
Użytkownik
Gdzie?Panowie, za 20 zl ( miesiac ) bedzie mozna w internecie obejrzec wszystkie mecze z dobra jakoscia ( plus kanaly filmowe etc ). O ile Solorz sie nie wezmie za blokowanie transmisji w necie.
Gdzie?Panowie, za 20 zl ( miesiac ) bedzie mozna w internecie obejrzec wszystkie mecze z dobra jakoscia ( plus kanaly filmowe etc ). O ile Solorz sie nie wezmie za blokowanie transmisji w necie.
Na pewno coś będzie ???? , spójrz na poprzednie Euro jak to wyglądało lub MŚJakaś zabawa z typowaniem Euro jest w planie?
Moim zdaniem jednak postawi na Sobiecha. Nie grał zbyt dużo co prawda ale odkąd zmienił się trener to miał okazję się pokazać w ostatnich kolejkach i nastrzelał 4 gole (w tym Schalke i Bayernowi), co jednak grając w czerwonej latarni ligi jest niezłym osiągnięciem. Stępiński miał dobry sezon, nastrzelał i w młodzieżowej reprezentacji, do tego jest młody. Tutaj jednak chodzi o pierwszego zmiennika Lewandowskiego i Milika, więc raczej nie będzie kalkulacji, tylko weźmie lepszego. Nie zdziwię się jednak, jeśli weźmie obu. Wypadł mu Wszołek, więc wybór trochę się ułatwił Nawałce.Wobec kontuzji Wszolka, to juz raczej pewne ze Peszkin wbija na ME, mam nadzieje ze jedyna jego rola bedzie to co najelpiej mu wychodzi czyli robienie atmosfery po wygrnaych, oby mial mozliwosc sie wykazania.Jak myslicie kto pojedzie jako 3 napastnik, Sobiech czy Stepinski, ekstraklase malo ogladam wiec o atutach Stepinskiego wypowiadac sie nie bd, Sobiech po tych ost meczach w Bundeslidze pewnie mocno zaplusowal, trzeba ma to oddac ze calkiem niezle umie sie odnalezc w polu karnym i noge dolozyc, ale nie wiem, ktory bylby bardziej przydatny w razie kontuzji Lewego/Milika, zakladajac jakis mega pesymistyczny scenariusz..
Jestem w Marsyli od 14 do 21 czerwca z kilkoma osobami. Chetnych na kufelek zapraszam na privTakie pytanie czy kibice którzy jadą na mecz do Marsylii spotykają się gdzieś przed meczem? Jeśli nie może my coś takiego zorganizujemy??
proponuję fantasy euro 2016 na stronie UEFAJakaś zabawa z typowaniem Euro jest w planie?
Zrobimy oficjalną ligę fantasy euro z atrakcyjnymi nagrodami. Wkrótce więcej informacji.proponuję fantasy euro 2016 na stronie UEFA Można by zrobić ligę forum.bukmacherskie Jakiś moderator to ogarnie ???
Mówi się o tygodniu zawodnik wyraźnie potrzebuje odpoczynku, dlatego mowa o 2 tyg. Na mistrzostwa będzie gotowy na 100 %.Pomocnik reprezentacji Polski Grzegorz Krychowiak z powodu kontuzji kolana będzie pauzował przez dwa tygodnie - poinformował sam zawodnik na Twitterze.
Piłkarz znalazł się w szerokiej kadrze "biało-czerwonych" na mistrzostwa Europy we Francji.
Jeżeli tak też się stanie, to ja na miejscu trenera oszczędziłbym go na dwa kolejne mecze grupowe. Irlandię wciągniemy nosem. :razz:Na mistrzostwa będzie gotowy na 100 %.
Myślę, że ten mecz będzie najważniejszy dla układu w Naszej grupie, więc głupie by było oszczędzać zawodnika kluczowego który może już grać. Szczególnie, że bardzo ważny w tym meczu będzie środek boiska bo pewnie Irlandczycy dadzą Nam piłkę i każą rozgrywać a sami będą kontrować i walczyć o stałe fragmenty gry.Jeżeli tak też się stanie, to ja na miejscu trenera oszczędziłbym go na dwa kolejne mecze grupowe. Irlandię wciągniemy nosem. :razz: