>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o Ekstraklasie - kontuzje, ciekawostki, transfery.

Status
Zamknięty.
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Ja proponował bym zagrać w sylwestrową noc ????
Tylko u nas Superpuchar( według mnie mecz otwarcia nowego sezu) rozegrany ostanie w środku sezonu.Pomysłowość niezła ????
Co do neutralności stadion narodowy dobra opcja.
Coś na wz Anglii gdzie wszystkie ważniejsze mecze rozgryane są na stadionie Wembley a że akurat zagra na nim miejscwy klub no to przecież nie jego wina...

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Jaki &quot;Superpuchar&quot; taka data.
Nikt nawet się nie stara stwarzać pozorów, że chcą podnosić prestiż tego meczu.
Ostatni raz był rozegrany w Płocku, na śmiesznym stadionie ze śmieszną frekwencją.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
W pierwszym dzisiejszym meczu sparingowym piłkarze Legii Warszawa pokonali Wisłę Płock 4:1 po bramkach Emmanula Clottey&#39;a, Michala Hubnika, Michała Żyro oraz Manu. Gola dla gości zdobył Robert Chwastek. Legioniści wypracowali sobie w trakcie spotkania ogromną przewagę i goście mieli problemy z przedostaniem się pod bramkę Wojciecha Skaby.O 17.30 zapraszamy na kolejne piłkarskie emocje - tym razem legioniści zmierzą się ze Zniczem Pruszków.

Legia Warszawa - Wisła Płock 4:1
39&#39; (1:0) Emmanuel Clottey
43&#39; (2:0) Michal Hubník
56&#39; (3:0) Michał Żyro
61&#39; (3:1) Robert Chwastek
75&#39; (4:1) Manu

Legia: Skaba (46. Machnowskyj) - Rzeźniczak, Choto (67. Zbozień), Żewłakow, Wawrzyniak - Manu, Gol, Vrdoljak, Radović, Clottey - Hubnik (46. Żyro).

Wisła: Kamiński (46. Skrzyński) - Nadolski (46. Mitura), Wyczałkowski (46. Zembrowski), Kursa (46. Vladano), Pielak (46. Skumurski) - Hiszpański (46. Chwastek), Sielewski (46. Sing), Matar (46. Broź), Jaroń (46. Łazicki) - Biliński (46. Sekulski), Drężewski (46. Joao Paulo).

Piłkarze Legii do sparingu przystąpili po trzydniowym zgrupowaniu w Wesołej. Trener Maciej Skorża nie mógł skorzystać z Danijela Ljuboji, Macieja Rybusa i Jakuba Koseckiego. Warunki były trudne do gry i do pracy. Tuz przed meczem jedną z bramek specjalnie dla dziennikarzy wynosili zawodnicy oraz rzecznik prasowy - wszystko po to aby warunki dla dziennikarzy były jak najlepsze.

Mimo ciężkich treningów od pierwszych minut ogromną przewagę osiągnęli legioniści. Jednak bramki nie chciały paść. Dogodne sytuacje dwukrotnie zmarnował testowany Emmanuel Clottey i raz Miroslav Radović. W końcu w 39. minucie konsekwentna gra przyniosła rezultat. Mnu przedarł się lewą stroną, wyłożył piłkę do Clotteya, a ten tylko dostawił nogę i legioniści objęli prowadzenie. Kilka minut później po kolejnej akcji Portugalczyka było już 2:0 - tym razem formalności w polu karnym dopełnił Michal Hubnik. Takim rezultatem zakończyła się pierwsza połowa meczu. Po zmianie stron Clottey minął dwóch rywali po prawej stronie i idealnie zagrał w pole karne do Michała Żyro. ten sprytnym uderzeniem umieścił futbolówkę w lewym, górnym rogu bramki &quot;Nafciarzy&quot;. Po chwili jedną z niewielu składnych akcji przeprowadzili goście. Zagapił się troszeczkę Michał Żewłakow i Robert Chwastek znalazł się sam na sam z Kostiantynem Machnowskim. Piłkarz położył naszego bramkarza i trafił do pustej bramki. Kwadrans później świetnym przeglądem pola popisał sie Miroslav Radović, który dokładnie zagrał do Manu, a ten płaskim strzałem ustalił wynik spotkania. Później swoje szanse mieli jeszcze Żewłakow, Janusz Gol, Radović i Michał Żyro. Ten ostatni dwa razy znalazł się już piłką za bramkarzem, ale nie dał rady skierować jej do siatki. Legia zasłużenie wygrała 4:1, choć mogła znacznie wyżej.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Tuz przed meczem jedną z bramek specjalnie dla dziennikarzy wynosili zawodnicy oraz rzecznik prasowy - wszystko po to aby warunki dla dziennikarzy były jak najlepsze.
Hehe, ciekawe jak bardzo się o tych dziennikarzy troszczą.

Żeby nas tylko nikt nie zobaczył, czyli profesjonalizm w Legii...

1 lipca 2011 - 01:01

Legia Warszawa szykuje REWOLUCYJNĄ taktykę. Jest to taktyka, jakiej świat nie widział. A ponieważ świat jej nie widział, to... lepiej dla świata, żeby nie zobaczył. Ujawnienie pomysłów Macieja Skorży mogłoby zachwiać podstawami futbolu, od Uralu aż po Barcelonę (i dalej, w stronę Caracas). Dlatego właśnie stołeczny klub postanowić UTAJNIĆ wszystkie treningi. Zamknięte, wstęp wzbroniony - nie przeciśnie się ani kibic, ani dziennikarz. A podobno - i to nie żart - pojawił się też pomysł, by podnieść płot wokół boiska bocznego i wywiesić na nim olbrzymią płachtę.

całość: http://www.w eszlo.com/news/7164

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Hehe, ciekawe jak bardzo się o tych dziennikarzy troszczą.
Według mnie to troszczą się o dziennikarzy no bo przecież nie o dzieci po zawodówce...
Po kliknięciu Twojego linka przeczytałem całkiem długi ale jakże durny artykół który zapewe ne był pisany przez osobę dorosłą a tym bardziej w pełni sprawną.
Coś na wzór klasówek z historii czyli &quot;pisać dużo nie ważne o czym&quot;

Zapewne serwis wxxxxx.pl czy jak to tam się zwie( nie czytam tego serwisu)
jest mało rozpoznawalny przez klub Legia Warszawa a co za tym idzie redaktorzy są tym faktem mocno oburzeni ????

W zestawieniu najdurniejszych artykółów zapewne portal ten biłby się o pierwsze miejsce z gazetą &quot;Fakt&quot; z tym że w fakci chociaż na ostatniej kartce zobaczyć można niekiedy piękną panią ????

No ale każdy czyta portal jaki mu pasuje.

EDIT : Cygeiro jakby w opisie meczu nie było wzmianki o tej wynoszonej bramce to co było by nastepne czego byś się uczepił???

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Drogi Legionisto. Masz chyba małe pojęcie na temat tego, jak traktuje się dziennikarzy na Legii. Powiem Ci, że wiem na ten temat nieco więcej, &quot;od kuchni&quot;. Nie ma w lidze drugiego, tak dziwnego rzecznika - jakiego ma Legia (Pan Kocięba). Sprawia się masę problemów dziennikarzom, którzy chcą popracować. Robi się wielkie halo przy akredytacjach na Ł3. Niby klub jest taki profesjonalny, a nawet największym portalom/gazetom potrafi nie przyznać głupiej wejściówki na prasówkę. A przecież dziennikarz jest łącznikiem między klubem, a kibicami. To tylko jeden z przykładów. Chcesz jakieś szczegóły, to na PW moge przedstawić.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Drogi Legionisto. Masz chyba małe pojęcie na temat tego, jak traktuje się dziennikarzy na Legii. Powiem Ci, że wiem na ten temat nieco więcej, &quot;od kuchni&quot;. Nie ma w lidze drugiego, tak dziwnego rzecznika - jakiego ma Legia (Pan Kocięba). Sprawia się masę problemów dziennikarzom, którzy chcą popracować. Robi się wielkie halo przy akredytacjach na Ł3. Niby klub jest taki profesjonalny, a nawet największym portalom/gazetom potrafi nie przyznać głupiej wejściówki na prasówkę. A przecież dziennikarz jest łącznikiem między klubem, a kibicami. To tylko jeden z przykładów. Chcesz jakieś szczegóły, to na PW moge przedstawić.
Nie mam czasu na szczegóły i powiem Ci że zbytnio ta sprawa mnie nie interesuje.Niektóre gazety jak choćby Wyborcza nie raz pisłały wyuzdane brednie na temat kibiców Legii czy zespołu więc nie ma się co dziwić że nie są wpószczani.Ja rozumie że prasa może być łącznikiem pomiędzy klubem a kibicem i zapewne nie wszystkie gaazety są traktowane tak samo.
Sprawa jest prosta.
Klub jest profesionany i gdyby niektórzy dziennikrze byli w chociaz połowie profesjonalni zapewn nie było by żadnych problemów...

Popatrz na ten portal wxxxx.pl przecież on nie ma nic z profesjonalizmem związanego...
Nie widzę żadnego sensu aby taki prtal czytać i marnować swój czas

EDIT : Legia Warszawa wydała numer zerowy klubowej gazety. Dwunastostronicowe wydawnictwo o tytule tożsamym z nazwą klubu ma nakład 70 tysięcy egzemplarzy i będzie rozdawane bezpłatnie na terenie Warszawy. Kolejne numery ukazywać się będą przed meczami stołecznego zespołu rozgrywanymi na stadionie przy ul. Łazienkowskiej 3.

- Chcemy dostarczać naszym fanom jak najwięcej informacji o Legii, a także o Warszawie i wszystkim tym co ciekawego dzieje się w naszym mieście. Wierzę, że uda się nam zainteresować legijnym wydawnictwem nie tylko fanów futbolu, wszak gazeta adresowana jest do wszystkich warszawiaków, nie tylko tych, którzy na co dzień śledzą to co dzieje się w klubie – mówi Anna Czerniejewska, dyrektor działu relacji zewnętrznych Legii.

Jak widać Legia to profesjonalny klub i postanowiła sama zadbać o kibiców ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Po porannym meczu z Wisłą Płock wygranym przez naszych piłkarzy 4:1 legioniści zagrali jeszcze jedno spotkanie ze Zniczem Pruszków. Ten mecz zakończył się także wygraną Legii 4:1. Oczywiście trener Maciej Skorża wystawił inną jedenastkę niż przeciwko &quot;Nafciarzom&quot;. Pierwszą bramkę w 17 minucie zdobył Michał Żyro. Pięć minut później bramkarza rywali pokonał Ariel Borysiuk, a trzeciego gola w 31 minucie dołożył Rafał Wolski. Na początku drugiej połowy bramkę dla Znicza zdobył Krzysztof Kopciński, ale po chwii czwartego gola dla legionistów zdobył Damian Zbozień.

Legia Warszawa - Znicz Pruszków 4:1 (3:0)

Bramki: Michał Żyro (17&#39;), Arie Borysiuk (22&#39;), Rafał Wolski (31&#39;), Damian Zbozień (55&#39;) - Krzysztof Kopciński (49&#39;)

Skład Legii: Marijan Antolović (46&#39; Jakub Szumski) - Artur Jędrzejczyk, Inaki Astiz, Marcin Komorowski, Tomasz Kiełbowicz, Daniel Łukasik (46&#39; Damian Zbozień), Ariel Borysiuk (76&#39; Kordian Latos), Srdja Kneżević, Rafał Wolski (69&#39; Bartomiej Czarnecki), Michał Kucharczyk, Michał Żyro (46&#39; Maciej Prusinowski).http://legia.net/index.php?typ=relacja&amp;id=127

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Argentyńczyk Gervasio Daniel Nunez został nowym zawodnikiem Wisły Kraków. Pomocnik został wypożyczony na rok z argentyńskiego klubu Quilmes Atlético z opcją przedłużenia umowy.
Gervasio Daniel Nunez urodził się 29 stycznia 1988 roku w Formosie, w Argentynie. Ma 187 cm wzrostu i gra na pozycji pomocnika lub obrońcy. Jest wychowankiem klubu Rosario Central. W barwach tej drużyny zagrał w 53 meczach ligowych i zdobył 5 goli. W Rosario Nunez grał do końca sezonu 2009/2010, po którym klub spadł do niższej ligi argentyńskiej. Pomocnik przeniósł się do Quilmes Atlético Club, w którym rozegrał 22 mecze.
Nunez przez ostatni tydzień przebywał z drużyną Wisły Kraków na zgrupowaniu w Holandii i zagrał w dwóch sparingach: 45 minut przeciwko Litexowi Łowecz oraz 90 minut przeciwko Rot-Weiss Oberhausen.
Źródło: http://www.wisla.krakow.pl

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Miroslav Božok w GKS-ie Bełchatów

Słowak Miroslav Božok podpisał dwuletnią umowę z GKS-em Bełchatów.
26-letni pomocnik przez półtora roku grał w Arce Gdynia. Wcześniej był piłkarzem m.in. MFK Ružomberok, z którym w sezonie 2005/06 zdobył mistrzostwo i puchar krajowy. W ubiegłym sezonie Ekstraklasy rozegrał 26 spotkań.

Marcin Drzymont odchodzi z GKS-u Bełchatów
Obrońca Marcin Drzymont nie zagra już w GKS-ie Bełchatów. Piłkarz nie podpisze nowej umowy z klubem - pisze &quot;Gazeta Wyborcza&quot;.
- Jeszcze w czwartek rozmawiałem z trenerem Janasem w sprawie mojej przyszłości. Powiedział, że chce, abym dalej grał w GKS-ie. Wydawało mi się, że nic nie stanie na przeszkodzie i jeszcze tego samego dnia podpiszę dwuletnią umowę - mówił Drzymont.

- Tymczasem po południu prezes Szymczyk poinformował, że klub ze mnie rezygnuje. Mało z tego rozumiem, ale najwyraźniej prezes ma inną wizję drużyny. Chciałem jednak podkreślić, że powodem mojego odejścia nie były wygórowane żądania finansowe - kończy były już obrońca GKS-u.

Hernâni przejdzie testy w West Ham United FC

27-letni obrońca Korony Kielce Hernâni otrzymał od klubu zgodę na testy w angielskim West Ham United FC.

Zawodnik wyjedzie w niedzielę i będzie trenował prawdopodobnie do czwartku. Brazylijczyk w Koronie gra od sześciu lat. Wcześniej występował w Górniku Zabrze. W Ekstraklasie rozegrał 148 spotkań, strzelił dwa gole.

Londyński zespół w minionym sezonie zajął ostatnie miejsce i spadł z angielskiej ekstraklasy.

90 minut.pl

ale by było ????!

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Były reprezentant Polski Kamil Kosowski będzie w przyszłym sezonie bronił barw PGE GKS-u Bełchatów - donosi &quot;Przegląd Sportowy&quot;. 34-letni pomocnik znany głównie z występów w Wiśle Kraków ma podpisać z dziesiątym klubem ubiegłego sezonu roczny kontrakt.

52-krotny reprezentant kraju ma w ekipie z Bełchatowa zastąpić Macieja Małkowskiego, który odszedł do Zagłębia Lubin. Umowa, na mocy której Kosowski będzie zarabiał 30-40 tysięcy miesięcznie, ma zostać podpisana w przyszłym tygodniu.
Wychowanek KSZO Ostrowiec ostatni sezon spędził w cypryjskim Apollonie Limassol, z którym 30 czerwca rozwiązał kontrakt. Powodem były nieporozumienia na tle finansowym. Budżet klubu nie przewidywał na przyszły sezon tak wysokich kontraktów, jaki miał Polak.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Stało się.
http://www.lechia.pl/26276
Zaraz jadę obejrzeć jak toto się prezentuje w sparingu.
Tylko ja widzę, że on jest najbardziej zmęczony tym treningiem?
Czego z resztą wymagać od emeryta, który kiedyś informował, że do Polski już nie wróci :]
Działacze Lechii ????

Śląsk rozwiązał kontrakt z Vukiem Sotiroviciem

Śląsk Wrocław rozwiązał za porozumieniem stron kontrakt z Vukiem Sotiroviciem.
Serbski napastnik był piłkarzem WKS-u od lipca 2008 roku. W barwach wrocławskiego klubu rozegrał 57 spotkań, w których zdobył osiemnaście goli. Zimą został wypożyczony do Jagiellonii Białystok, która zrezygnowała z jego usług po zaledwie sześciu meczach. Po powrocie z wypożyczenia zdecydowano o rozwiązaniu umowy, która miała jeszcze obowiązywać do grudnia 2011 roku.

To było raczej pewnie.
Tak samo z resztą jak to...

Czornomoreć Odessa testuje Łukasza Mierzejewskiego

Obrońca Cracovii Łukasz Mierzejewski jest testowany przez beniaminka ukraińskiej ekstraklasy Czornomoreć Odessa.

Prezes Cracovii Janusz Filipiak nie ukrywa, że chce rozstać się z 28-letnim zawodnikiem ze względu na jego korupcyjną przeszłość.

Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść.

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Wczoraj na treningu piłkarzy Cracovii pojawił się 31-letni napastnik Wojciech Kędziora, który przez ostatnie trzy lata był graczem Zagłębia Lubin.

- Zostałem zaproszony do Krakowa przez trenerów. Znam Jurija Szatałowa, jeszcze lepiej Dietmara Brehmera, z którym razem kopałem w piłkę w Carbo Gliwice - on na obronie, ja w ataku - powiedział Kędziora. - Sprawa mojego przejścia do Cracovii toczy się od dłuższego czasu, najważniejsze, że już biorę udział w treningach. Liczę, że w nadchodzącej rundzie zagram w &quot;Pasach&quot; i udowodnię, że potrafię dobrze grać w piłkę. Wszystko powinno wyjaśnić się w najbliższych dniach - dodał piłkarz, który jest wychowankiem Sośnicy Gliwice, potem grał w innych klubach z Gliwic - Carbo i Piaście, a w 2008 roku trafił do Zagłębia Lubin (w ekstraklasie rozegrał 28 spotkań, strzelił 5 bramek).

Wiosną Kędziora nie grał jednak w ligowych meczach. - Na początku rundy przyplątała się kontuzja mięśnia dwugłowego, dość długo trwało leczenie, nie załapałem się do pierwszej drużyny, zdołałem rozegrać tylko trzy mecze w Młodej Ekstraklasie. Takie jest życie, ale teraz patrzę przed siebie, mam nowe plany związane z Cracovią - dodał Kędziora, który jest typowo ofensywnym graczem. - Zawsze grałem z przodu, w Zagłębiu trójka napastników grała wymiennie. Mogę grać z lewej strony, z prawej, zdarzało się, że występowałem w środku ataku.

Trener Jurij Szatałow stwierdził krótko: - Zawsze podobała mi się gra Wojtka. To silny zawodnik, obdarzony bardzo dobrymi warunkami fizycznymi (187 cm wzrostu - przyp.), dobrze spisuje się w roli &quot;podwieszonego&quot; napastnika. Jeśli zostanie dobrze fizycznie przygotowany do sezonu, powinien być dla nas wzmocnieniem.

Prawie jesteśmy dogadani w sprawie kontraktu indywidualnego z Andrzejem Niedzielanem. Na dobrej drodze jest też sprawa pozyskania Mateusza Żytki - powiedział nam dyrektor sportowy Cracovii Tomasz Rząsa. Ale na razie nie ma porozumienia między klubami. Korona, która jest w tragicznej sytuacji finansowej, chce od krakowian blisko milion złotych za ten transfer. Cracovia uważa, że to jest suma wygórowana, tym bardziej, że Niedzielana wiąże z Koroną jeszcze tylko roczny kontrakt.

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
- Cracovia nadal rozmawia z Andrzejem Niedzielanem?

- Wciąż rozmawiamy. Sprawa pozyskania Andrzeja Niedzielana jest nadal otwarta. Jesteśmy bardzo blisko. Liczymy, że jutro lub pojutrze (niedziela lub poniedziałek - przyp. Crac) zapadnie decyzja.

- Do rozwiązania się jeszcze sprawy z Niedzielanem czy z Koroną Kielce?

- Z zawodnikiem.

- W przypadku transferu Cracovia będzie musiała zapłacić Koronie?

- Z Koroną doszliśmy już do porozumienia

- A jak wygląda sprawa pozyskania Mateusza Żytko z Polonii?

- W tym przypadku sytuacja jest odwrotna jak z Niedzielanem. Uzgodniliśmy wszystkie szczegóły z zawodnikiem, ale nadal rozmawiamy z klubem. Myślę, że ta sprawa też powinna wyjaśnić się w ciągu dwóch dni.

- Czy z poza Niedzielanem i Żytko przed wyjazdem na obóz do Holandii (7 lipca) może jeszcze ktoś dołączyć do Cracovii?

- Tak, jest takie prawdopodobieństwo. Cały czas rozmawiamy.

- Latem odeszli Klich i Giza. Cracovia szuka rozgrywającego?

- Absolutnie tak. Próbujemy Kędziorę, który dzisiaj (w meczu z Piastem) fajnie się zaprezentował i będziemy mu się przyglądać nadal. Oprócz tego szukamy innych zawodników.

- Marcin Krzywicki wrócił z Wołynia Łuck, gdzie miał być wypożyczony. Co dalej z tym zawodnikiem?

- Wiele klubów z pierwszej ligi jest zainteresowanych &quot;Krzywym&quot;. Zadecydujemy jeszcze czy go wypożyczamy i ewentualnie gdzie. Był na testach w Wołyniu Łuck, pozostawił po sobie dobre wrażenie i ta sprawa jeszcze nie &quot;umarła&quot; jeśli chodzi o zespoły ukraińskie.

- Łukasz Mierzejewski trenuje w Czernomorcu Odessa. Jest już jakaś decyzja?

- Czekamy na decyzję klubu i pewnie będziemy wkrótce działać.

- We wszystkich trzech sparingach grali Vule Trivunović i Bojan Puzigać, którym trener dał wolną rękę w poszukiwaniu nowych klubów. Czy to oznacza, że jednak zostaną w Cracovii?

- Przygotowują się z zespołem, bo nadal są naszymi zawodnikami, ale menadżerowie intensywnie poszukują dla nich klubów.

K 26

krzysgd

Użytkownik
Olisadebe
Tylko ja widzę, że on jest najbardziej zmęczony tym treningiem?
Dokładnie, podreptał nieco w kółko w okolicach 16-tki i tyle. Kiepsko czuł piłkę, brak było widać nawet odrobiny ambicji, co można tłumaczyć, że sprawa półrocznego kontraktu z opcją przedłużenia jest już przyklepana. Mam nadzieję, że się mylę.

Za to na odkrycie nowego sezonu polecam (o ile Kafarowi nie zabraknie odwagi, by dawać chłopakowi po 20-30 minut) Łukasza Kacprzyckiego (ps. Mały z r.94). Junior o parametrach, stylu i szybkości Marko Marina z Bundesligi. Tylko umiejętnie go wprowadzić i poprowadzić.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Bédi Buval rozstał się z Lechią

Bédi Buval nie jest już piłkarzem Lechii Gdańsk. Kontrakt francuskiego napastnika został rozwiązany za porozumieniem stron.

- Piłkarz będzie mógł trenować z naszą drugą drużyną do czasu znalezienia sobie nowego klubu. Z taką prośbą zwrócił się jego menedżer i na to przystaliśmy - mówi prezes Lechii Maciej Turnowiecki.

Następstwo sprowadzenia Oliego?

Marcus Vinícius odchodzi z GKS-u Bełchatów

Marcus Vinícius odchodzi z GKS-u Bełchatów. Zawodnik nie przekonał do siebie sztabu szkoleniowego bełchatowskiego klubu i po rocznym wypożyczeniu postanowiono, że nie zostanie wykupiony z Orkana Rumia.

Brazylijczyk w GKS-ie zagrał w 20 meczach w ekstraklasie.

Bełchatowski klub poinformował także, że rozwiązał za porozumieniem stron umowę z Pawłem Adamcem.

Paweł Golański będzie trenował z Młodą Koroną

Korona Kielce oddelegowała Pawła Golańskiego na treningi zespołu Młodej Ekstraklasy.
28-letni zawodnik w kieleckim klubie gra od roku. W poprzednim sezonie wystąpił w 19 meczach ekstraklasy.

Taktyka Józka ;)

za 90minut.pl

homel 918

homel

Użytkownik
Wisła Kraków
Były reprezentant izraelskiej młodzieżówki - David Biton - jest już w Krakowie i w poniedziałek przejdzie badania lekarskie - informują media w Izraelu. 23-letni napastnik ma za sobą występy w Maccabi Raanana, Maccabi Hajfa, Maccabi Tel Awiw, Hapoelu Petach Tikwa i ostatnio w belgijskim Sportingu Charleroi, z którym w styczniu 2011 roku podpisał 2-letni kontrakt.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom