no i fajnieBędzie reforma Ekstraklasy, jest poparcie klubów
Oficjalna Strona Ekstraklasy S.A. poinformowała, że w poniedziałkowym sondażowym głosowaniu większość klubów poparła projekt systemu rozgrywek na następny sezon pod roboczą nazwą ESA-37. Punktem zwrotnym w całej sprawie wydaje się być rezygnacja z podziału punktów po 30 kolejkach.
Oto komunikat jaki można przeczytać na stronie internetowej: "Drużyny T-Mobile Ekstraklasy po 30 kolejkach sezonu zasadniczego rozegrają dodatkowe 7 spotkań w dwóch grupach – mistrzowskiej i walczącej o utrzymanie. Podstawowa zmiana w stosunku do wcześniejszego projektu polega na rezygnacji z podziału punktów przez 2 po rundzie zasadniczej. Jednocześnie podkreślamy, iż reforma wejdzie w życie dopiero po zaakceptowaniu terminarza i regulaminu rozgrywek przez Zarząd PZPN, który podejmie tą decyzję najpóźniej do 22 maja. Do tego czasu Zarząd Ekstraklasy S.A. będzie prowadził robocze konsultacje z Zarządem PZPN".
za łonet.pl
Niestety wiele czynników decyduje na atak sera w przypadku piłkarza być możę jakieś używki być możę doping nie dowiemy się już teraz tego na pewno. Lech Poznań zachował się bardzo dobrze uczcili pamięć kolegi minutą Ciszy niech odpoczywa w pokoju....32 lata to mlody jeszcze a juz niewydolność serca... sport to zdrowie?
Dzisiaj czytałem nie pamiętam gdzie, że odmówił Legii, która zaproponowała mu zarobki na poziomie 30k euro miesięcznie.Legia zainteresowana zawodnikiem Lica - http://www.zerozero.pt/jogador.php?id=35255 . Gra w portugalskiej ekstraklasie w klubie Estoril.
Na Onecie to pisało. Średnie źródło informacji, ale pewnie coś w tym jest. Ma jeszcze niby oferty ze Szkocji i Rumunii jeśli dobrze pamiętam.Dzisiaj czytałem nie pamiętam gdzie, że odmówił Legii, która zaproponowała mu zarobki na poziomie 30k euro miesięcznie.
mi rozliczyli w 188bet.com dzisiajPanowie wiecie moze kiedy bukmacherzy rozlicza zaklad, że Legia wygra lige? W sumie od soboty wszystko jasne, a tu na bet365 jeszcze nierozliczone..