R
1,6K
radomiak1910
Użytkownik
bardzo chetnie, lecz po prostu nie dam rady :?Wbijaj, masz niedaleko ,bam14 napewno wpadnie wraz z maradie.
bardzo chetnie, lecz po prostu nie dam rady :?Wbijaj, masz niedaleko ,bam14 napewno wpadnie wraz z maradie.
mocną głowe . . .Na zlocie będe po raz pierwszy,więc mam pytanie: co zabrać ze sobą ? ????
Po co komu mocna głowa, przecież nie można pić, anie się nie pije na zlocie ... :|mocną głowe . . .
10:15 wyjazd PKSem z Kato
W domkach nie ma wyposażenia typu: szklanki, sztuce i jeśli ktoś woli w własnym zakresie np. robić śniadanie kawe to warto zabrać.Na zlocie będe po raz pierwszy,więc mam pytanie: co zabrać ze sobą ? ????
fakt :/ zapomniałemPo co komu mocna głowa, przecież nie można pić, anie się nie pije na zlocie ... :|
Nie zapomnij o szczoteczce do zębów bo co jak co, ale tego nie pożyczę. Papierem do... pupy poratuję jakby coNa zlocie będe po raz pierwszy,więc mam pytanie: co zabrać ze sobą ? ????
Jedziemy jedziemy!!! Przelew poszedłmocną głowe . . .
10:15 wyjazd PKSem z Kato
:jupi: ????Jedziemy jedziemy!!! Przelew poszedł
T// ????
Wszystko zależy od zapotrzebowaniaW sumie lodóweczki z tego co pamiętam były na domku ale malutkie. Trzeba było w prysznicu rzeczy chłodzić. No ale nie ma co narzekać bo jest powiedzenie: Lubisz ciepłe piwo ? Nie. A spocone kobiety ? Nie. To po cholerę Ci urlop w lipcu ????
Ted jedzie z Krakowa ????Jedzie ktoś może z okolic Oświęcimia lub jedzie przez te rejony? ????
Dobre pytanie, jak dla mnie możesz zabrać ze sobą czajnik bo tego 'sprzętu' mi najbardziej ostatnio brakowało ????. Taka herbatka z rana na pobudzenie żołądka po doznaniach dnia poprzedniego to jak woda na pustyni .Na zlocie będe po raz pierwszy,więc mam pytanie: co zabrać ze sobą ? ????