>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje nt. zlotu

J 13

jerzy_bralczyk

Użytkownik
to może sie jakoś wspólnie zabierzemy ? co będziesz sam leciał, weźnie się jakiegoś litra czystej ewentualnie jabola, chyba do przysuchy nam starczy ? ????
ps nie no chyba że się krępujesz czy coś, to nie ma sprawy, ja będe pociągiem jechał z wrocka bezpośrednio do przysuchy

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
W autobusie tego rodzaju trunki raczej nie wchodzą w grę, a pociągiem nie jadę.
E tam, mało jeszcze na świecie żyjesz, nie takie przygody odbywały się w autobusach na szkolnych wycieczkach ???? Na wszystko jest sposób ;)

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
E tam, mało jeszcze na świecie żyjesz, nie takie przygody odbywały się w autobusach na szkolnych wycieczkach ???? Na wszystko jest sposób ;)
Wycieczki szkolne mam już za sobą, więc znam to z własnych doświadczeń. Nie chodzi mi o to, że się nie da, tylko osobiście nie jestem za tego typu rozwiązaniami. Tym bardziej jeśli chodzi o wino patykiem pisane czy wódkę w upał w autobusie :p

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
to może sie jakoś wspólnie zabierzemy ? co będziesz sam leciał, weźnie się jakiegoś litra czystej ewentualnie jabola, chyba do przysuchy nam starczy ? ????
ps nie no chyba że się krępujesz czy coś, to nie ma sprawy, ja będe pociągiem jechał z wrocka bezpośrednio do przysuchy
Jak dla mnie coś kręcisz, kilka stron tematu wcześniej z tczewa chciałeś wyruszyć na zlot :p

zanziba 99

zanziba

Użytkownik
a jak się nazywał ten ziomek co chciał rok temu przyjechać na zlot ale się w lesie zgubił i dwa dni szukał ośrodka ???? ?
Jeszcze 5 dni !

J 13

jerzy_bralczyk

Użytkownik
Ha$$ ? ???? jakoś takoś ????
to pewnie ten z xxxx.pl ???? w zielonym kubraczku ????
kanas - nie wiem do czego pijesz, jestem mobilną osobą, często zmieniam miejsce pobytu, ale akurat w terminie bede we wro i stamtąd najprawdopodobniej pojade o ile pojade, bo jeszcze nie wpłaciłem. Szkoda że nie chcesz pojechać wspolnie, fajnie by było jakby ludzie z jednego miasta razem jechali,no ale twój wybó, krepujesz sie szkoda.

simons 646

simons

Forum VIP
Drogi Jerzy wszystko fajnie ... tylko gdzie konkrety ????
Wpłata i jazda, bo osób które piszą 2 strony &quot;kto jedzie z ...&quot; etc. a później nie jadą bo &quot;nagle&quot; coś wypadło tu dosyć ????

Do góry Bottom