E tam, mało jeszcze na świecie żyjesz, nie takie przygody odbywały się w autobusach na szkolnych wycieczkach ???? Na wszystko jest sposóbW autobusie tego rodzaju trunki raczej nie wchodzą w grę, a pociągiem nie jadę.
Wycieczki szkolne mam już za sobą, więc znam to z własnych doświadczeń. Nie chodzi mi o to, że się nie da, tylko osobiście nie jestem za tego typu rozwiązaniami. Tym bardziej jeśli chodzi o wino patykiem pisane czy wódkę w upał w autobusieE tam, mało jeszcze na świecie żyjesz, nie takie przygody odbywały się w autobusach na szkolnych wycieczkach ???? Na wszystko jest sposób
W upały to zimny Lech jest wskazany , a w wódka w zimne dniczy wódkę w upał w autobusie
Jak dla mnie coś kręcisz, kilka stron tematu wcześniej z tczewa chciałeś wyruszyć na zlotto może sie jakoś wspólnie zabierzemy ? co będziesz sam leciał, weźnie się jakiegoś litra czystej ewentualnie jabola, chyba do przysuchy nam starczy ? ????
ps nie no chyba że się krępujesz czy coś, to nie ma sprawy, ja będe pociągiem jechał z wrocka bezpośrednio do przysuchy
Ha$$ ? ???? jakoś takoś ????a jak się nazywał ten ziomek co chciał rok temu przyjechać na zlot ale się w lesie zgubił i dwa dni szukał ośrodka ???? ?
Jeszcze 5 dni !
to pewnie ten z xxxx.pl ???? w zielonym kubraczku ????Ha$$ ? ???? jakoś takoś ????
sory ze sie wcinam ,ale pilem cos takiegoZnalazłem tegoroczny przepis na udany zlot
http://www.youtube.com/watch?v=sgsB75aHO-8&NR=1
kto chce może sie jeszcze wycofac ????