>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje nt. zlotu

maradie 47

maradie

Użytkownik
Dobra Panowie, witam juz oficjalnie na pokladzie! ???? kasa poszla - meldujemy sie z bamem i jeszcze z szalikowcem teraz juz na legalu!

Otrzymane punkty reputacji: +12
al_capone 29K

al_capone

Gangster
A co z Benkiem, czemu nie jedzie ?
tak samo yangmoney, sphinx i adwokat szkoda że dali ciała :p
Benek wyjechał do Australii.
Youngowi nie pasuje. Sphinx chyba też zagranicą. Adwokat -brak info. Z tego co mi Simons pisał rozważa on przyjazd.
Jak macie możliwość przywiezienia regionalnego piwa to bym prosił dla mnie po jednym :razz:
Rok temu ktoś przywiózł chyba robioną berbeluchę... w tym roku to też mile widziane, tym razem nie odmówię hehe :razz:

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Właśnie, piwo. O to miałem pytać. Jest blisko ośrodka jakiś sklep, w którym można się zaopatrzyć w browar w normalnych cenach? Nie wiem czy mam się zaopatrzyć już przed wyjazdem czy jechać bez dodatkowych kilogramów :p

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Biedronka jest w centrum i lewiatan. Około 2-3km od ośrodka. Na terenie ośrodka jest bar, gdzie też można browar kupić,, bodajże 4zł.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Właśnie, piwo. O to miałem pytać. Jest blisko ośrodka jakiś sklep, w którym można się zaopatrzyć w browar w normalnych cenach? Nie wiem czy mam się zaopatrzyć już przed wyjazdem czy jechać bez dodatkowych kilogramów :p
Sobie nie kupuj ;)
Jak masz coś przywozić to... na wymianę ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
U mnie ostatnio na topie jest Specjal niepasteryzowany. Nie wiem czy macie go u siebie na półkach ????

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
We Wrocku może i tak, ale u mnie w Oławie nie bardzo ???? ostatnio czteropaki bodajże w Inter Marche sprzedawali, ale tak to sporadycznie.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Dobra Panowie, witam juz oficjalnie na pokladzie! ???? kasa poszla - meldujemy sie z bamem i jeszcze z szalikowcem teraz juz na legalu!

No to ekipa do grania w skopaną z Traderami oraz do pogadania o KIBOLACH powiększyła się .Elegancko.

P.S.Marcin, aktualny tem meczyk z konkurencyjnym forum?

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
No to ekipa do grania w skopaną z Traderami oraz do pogadania o KIBOLACH powiększyła się .Elegancko.

P.S.Marcin, aktualny tem meczyk z konkurencyjnym forum?
A no będzie. :razz: Ole, ole, kibole!

Co do piwa, może przywiozę Ciechana, ale zobaczę jak z miejscem w plecaku, bo jednak rezygnuję z jazdy samochodem, bo samemu mi się to nie kalkuluje.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Do góry Bottom