robson-united
Użytkownik
Ehh chciałoby się powiedziec co do absencji van Persiego. Ale to nie pierwszy raz w ostatnich miesiącach kiedy Wenger nie może korzystac z kluczowego gracza. Dobrze że ma w obwodzie Edurdo, no i reszta zespołu jest w dobrej formie. Jednak jestem pewien że Arsi nie zmienią swojego stylu gry. Bo to nie podobne do nich. Wchodzi ktoś z ławki i od razu wkomponowuje się do stylu zespołu, a nie na odwrót. I tak powinno byc właśnie.
Co do kalendarza to właśńie wchodzimy w najbardziej ciekawy moment Premierleague. Nadchodzący okres do nowego roku dużo Nam już da odpowiedzi na nurtujące nas pytania. Coś kiedyś czytałem że ten kto po świętach jest liderem to z reguly potem świętuje mistrzostwo, ale dokładniej nie pamiętam o co chodzi
Co do kalendarza to właśńie wchodzimy w najbardziej ciekawy moment Premierleague. Nadchodzący okres do nowego roku dużo Nam już da odpowiedzi na nurtujące nas pytania. Coś kiedyś czytałem że ten kto po świętach jest liderem to z reguly potem świętuje mistrzostwo, ale dokładniej nie pamiętam o co chodzi