Przeczytałeś człowieku to, co napisałem wyżej czy udajesz jakiegoś głupiego?
To, że ty sobie nie przypominasz wybitnego meczu RvP, nie znaczy, że takich nie miał. Miał ich w tym sezonie mnóstwo, przykłady podałem w poprzednim wpisie, a jest ich znacznie więcej. Porównujesz Hernandeza do van Persiego? Człowieku, ty znasz się w ogóle na piłce, czy tylko prowokujesz do kłótni? Nie mam pojęcia, jak taki "znawca" jak ty może się wypowiadać na tematy
Premier League. Zrozum, że VAN PERSIE TO GENIUSZ, który już dawno powinien dostać Złotą Piłkę, ale nie martw się, w następnym sezonie ma na to bardzo duże szanse. Nie mówiąc o tym, że obecny sezon w United był jego pierwszym w tym klubie, a i tak został królem strzelców i to m.in. dzięki jego wspaniałej grze United jest po raz 20. mistrzem Anglii.
Co do tego, że głosowanie odbyło się przed meczem z Chelsea. Super, ale naprawdę myślisz, ze komisja i inne osoby "związane" z głosowaniem przyznałyby ten tytuł takiemu Suarezowi, który ma problemy psychiczne? Nie zasłużył na to, bo Liverpool walczy o 6/7 miejsce, czyli o nic. Kolejny raz o nic
Na nagrodę w pełni zasługuje van Persie, ewentualnie w ostateczności Bale, bo chłopak też jest niesamowity. Nawet kibice Chelsea, Arsenalu i City przyznają, że nie ma lepszego od RvP w tym sezonie, nie ma się czemu dziwić. No ale przecież tacy kibice jak ty również istnieją.
PS. Wielkimi literami, nie dużymi.
PS2. Nie mogłem się powstrzymać, ale muszę dodać. Nie wypowiadaj się na temat van Persiego, bo nie masz pojęcia, jak gra i co wnosi do United, a wnosi tak mnóstwo, że swego czasu mówiono, iż United jest od niego uzależnione, ale potem, gdy się zablokował na kilka meczów, Czerwone Diabły i tak wygrywały niemalże wszystkie spotkania, a to świadczy o potędze i mocy United.
VAN PERSIE CZĘSTO KREUJE GRĘ UNITED, WYKONUJE RZUTY ROŻNE, ASYSTUJE, MIMO ŻE JEST "TYPOWYM" NAPASTNIKIEM, TO WNOSI NIESAMOWICIE DUŻO DO GRY I STYLU UNITED. DODATKOWO, NA KONIEC SEZONU BĘDZIE MIAŁ PONAD 25 GOLI - NIKT NIE POWINIEN KWESTIONOWAĆ JEGO GENIUSZU.
Pozdrawiam.