auroksreno
Użytkownik
Holder w składzie na Włókniarz, więc Toruń zrobi ZZ. Można już podsumować wyniki Sullivana w jego czterech występach po powrocie:
@Wrocław (0,1*,D) 1+1
Leszno (3,2*,0,2,2) 9+1
@Tarnów (0,1,1*) 2+1
Częstochowa (0,1,0,0,0) 1
12 punktów + 4 bonusy w 16 biegach
średnia pkt/bieg: 1,00
31% wyprzedzonych rywali
Teraz kilka cytatów dla przypomnienia (strona 32 niniejszego wątku):
Sam pisałem:
Inne opinie były już bardziej wyważone:
Osobno symboliczny plask w czoło z zamachem dla głośnego awanturnika z komuchem w awatarze.
@Wrocław (0,1*,D) 1+1
Leszno (3,2*,0,2,2) 9+1
@Tarnów (0,1,1*) 2+1
Częstochowa (0,1,0,0,0) 1
12 punktów + 4 bonusy w 16 biegach
średnia pkt/bieg: 1,00
31% wyprzedzonych rywali
Teraz kilka cytatów dla przypomnienia (strona 32 niniejszego wątku):
Sam pisałem:
Co uruchomiło największego krzykacza:Moim zdaniem nic to nie zmieni. Nie wierzę, żeby urlopujący się przez ostatnie pół roku Sullivan był w stanie zastapić Holdera w choćby 50%.
Ratunkiem dla Torunia może być ZZ w playoffach, ale w Piernikowie boją się chyba już teraz o pozycję w TOP4, bo przy niekorzystnych wynikach rywali i wpadce na Motoarenie z Unią Leszno o medale może powalczyć duet leszczyńsko-tarnowski.
???? ????chyba nie poważny jesteś, nie jeździł pół roku ale doświadczeniem i ilością wygranych biegów w karierze zjada Kusa i Kennetta, nawet gdyby miał wystąpić w tą niedziele zdobył by więcej punktów niż oni razem wzięci. Myślę że bez problemu z czasem zacznie zdobywać conajmniej połowę punktów Holdera. Czasem się zastanów Eintseinie
Inne opinie były już bardziej wyważone:
Ryan nawet jak jest w słabszej dyspozycji (chyba nikt nie wie w jakiej jest formie) to na wyjeździe będzie robił 4-8 pkt, a może i więcej. Z kolei na Motoarenie będzie się kręcił koło dwucyfrówki. Sprzęt będzie miał swój lub po Chrisie. Ryan obok Tomka to król Motoareny.
Chyba troszkę przesadzasz. W końcu Sullivan na Motoarenie był zawsze najlepszym z Unibaksów. Jazdy na żużlu się nie zapomina. W końcu Ryan przygotowywał się do tego sezonu, więc jego brak jazdy na początku sezonu można uznać za równoważne z jakąś kontuzją. Sullivan mógłby mieć problemy na torach brytyjskich czy szwedzkich, gdzie nawierzchnia nie należy do najłatwiejszych ale na betonach przygotowanych przez byłego prezesa Unibaxu sobie poradzi.
Myślę, że spokojnie stać go na robienie podobnych wyników do zeszłorocznych. Przynajmniej u siebie. Niemniej zgadzam się z Twoją opinią, że ZZ nie byłoby chyba gorszą opcją, a napewno tańszą.
Wnioski do wyciągnięcia samodzielnie.Jacques, ja się jednak z Tobą nie zgadzam. Motoarene zna perfekcyjnie, w poprzednim sezonie wykecił średnią na tym torze 2,522. Ale uważam że nie jest w stanie wrócić na ten poziom. Oczywiście jest to lepsza opcja niż Kus i Kennett, ale czy korzystniejsza niż zz-tka za Holdera (którą w PO Toruń będzie mógł stosować) na MA? Polemizowałbym. Jeśli Sullivan wygra start na MA to pojedzie po 3 punkty, ale jeśli nie to będzie mu ciężko. Powód prosty - brak objeżdżenia. Na miejscu kibiców z Torunia wiele bym nie oczekiwał, jakby robił on po 8-10 pkt na mecz to był by mega fantastyczny wynik.
Osobno symboliczny plask w czoło z zamachem dla głośnego awanturnika z komuchem w awatarze.