>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
simon999 11

simon999

Użytkownik
chodzi o to, że wawo jest najzwyczajniej w świecie trollem co pokazywał nie raz już w HP, przez co nie jest ani trochę wiarygodny i 99% ludzi tutaj ma z niego bekę (prawdopodobnie taką samą jak on z ludzi, którzy wierzą w jego bajki ???? )
Okej, moze to ciagle pier*olenie o lokomotywach jest męczące, niemniej 20k to nie tak dużo, sam stawiałem tyle na pojedyńcze mecze, zresztą wygrywa koniec końców

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Okej, moze to ciagle pier*olenie o lokomotywach jest męczące, niemniej 20k to nie tak dużo, sam stawiałem tyle na pojedyńcze mecze, zresztą wygrywa koniec końców
Nom, jak Francję w ręczną i siatkę po 1.3 w tym miesiącu ???? lokomotywy w ciul :!:
cygeiro dobrze ze mi o meczu przypomniałem, bo zapomniałem że leci ????

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Nom, jak Francję w ręczną i siatkę po 1.3 w tym miesiącu ???? lokomotywy w ciul :!:

cygeiro dobrze ze mi o meczu przypomniałem, bo zapomniałem że leci ????
tych wykolejonych było znacznie więcej w tym mieisącu zagranych &quot;GRUBO&quot; ????
dodałem sobie go do ignorowanych ale i tak często go inni użytkownicy cytują ????

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Trzeba próbować w stronę Niemców, bo Spartak gra takie dno, że ani przyjęcia, ani ataku, ani na sytuacyjnych, ani blokiem - no po prostu gunwno grają.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
tych wykolejonych było znacznie więcej w tym mieisącu zagranych &quot;GRUBO&quot; ????
dodałem sobie go do ignorowanych ale i tak często go inni użytkownicy cytują ????
Dzisiaj mu ledwo Hiszpania weszła po 1.10 ????

Dobra skończmy o tym gadać, meczyk leci na ELEVEN ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom