>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie wiem co wy sie tak do wawo przyczepiliscie, ze ma 20k jakby to było niewiadomo co o_O Nie każdy jest gimbusem, który gra za dyche
A może chodzi nam o to, że:
1) ciągle pieprzy o jakichś &quot;lokomotywach&quot;, co było śmieszne przez pierwszy tydzień, a teraz jest po prostu męczące i debilne
2) gdy typ mu nie wchodzi to wpada tu i wpisując milion wykrzykników ZAWSZE opowiada, że zdążył:
- zamknąć z zyskiem
- skontrować

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Nie wiem co wy sie tak do wawo przyczepiliscie, ze ma 20k jakby to było niewiadomo co o_O Nie każdy jest gimbusem, który gra za dyche
chodzi o to, że wawo jest najzwyczajniej w świecie trollem co pokazywał nie raz już w HP, przez co nie jest ani trochę wiarygodny i 99% ludzi tutaj ma z niego bekę (prawdopodobnie taką samą jak on z ludzi, którzy wierzą w jego bajki ???? )

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Ten gość na lewym skrzydle u ruskich nie potrafi skończyć żadnej piłki, nie wiem kto to jest, bo na becie oglądam i nie widać.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
chodzi o to, że wawo jest najzwyczajniej w świecie trollem co pokazywał nie raz już w HP, przez co nie jest ani trochę wiarygodny i 99% ludzi tutaj ma z niego bekę (prawdopodobnie taką samą jak on z ludzi, którzy wierzą w jego bajki ???? )
Chłopak się musi dowartościować, forum jest do tego idealnym miejscem :grin:

K 1K

komandos5

Użytkownik
6 drużyn wchodzi. Bo jedna z 1 miejsca jest organizatorem więc automatycznie 1 dodatkowe miejsce z drużyn które zajmą miejsce 2.

Tylko nie wiem co liczą punkty czy wygrane w tej klasyfikacji.
a no faktycznie ???? co nie zmienia faktu , że ośmieszają się własnie ze zbieraniną grając pierwszą szóstką ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom