dawid.400
Forum VIP
6 drużyn wchodzi. Bo jedna z 1 miejsca jest organizatorem więc automatycznie 1 dodatkowe miejsce z drużyn które zajmą miejsce 2.jaki awans???
Tylko nie wiem co liczą punkty czy wygrane w tej klasyfikacji.
6 drużyn wchodzi. Bo jedna z 1 miejsca jest organizatorem więc automatycznie 1 dodatkowe miejsce z drużyn które zajmą miejsce 2.jaki awans???
A może chodzi nam o to, że:Nie wiem co wy sie tak do wawo przyczepiliscie, ze ma 20k jakby to było niewiadomo co Nie każdy jest gimbusem, który gra za dyche
hahaha ... spadłemgórnicy jak się dowiedzą ile na kolei się zarabia to znowu zaczną protestować :grin:
chodzi o to, że wawo jest najzwyczajniej w świecie trollem co pokazywał nie raz już w HP, przez co nie jest ani trochę wiarygodny i 99% ludzi tutaj ma z niego bekę (prawdopodobnie taką samą jak on z ludzi, którzy wierzą w jego bajki ???? )Nie wiem co wy sie tak do wawo przyczepiliscie, ze ma 20k jakby to było niewiadomo co Nie każdy jest gimbusem, który gra za dyche
Młotkiem w palec zajebałeś ?:razz:
Wawo co tak slabo :razz:
Chłopak się musi dowartościować, forum jest do tego idealnym miejscem :grin:chodzi o to, że wawo jest najzwyczajniej w świecie trollem co pokazywał nie raz już w HP, przez co nie jest ani trochę wiarygodny i 99% ludzi tutaj ma z niego bekę (prawdopodobnie taką samą jak on z ludzi, którzy wierzą w jego bajki ???? )
Mam zgasić? :grin::razz:
Wawo co tak slabo :razz:
a no faktycznie ???? co nie zmienia faktu , że ośmieszają się własnie ze zbieraniną grając pierwszą szóstką6 drużyn wchodzi. Bo jedna z 1 miejsca jest organizatorem więc automatycznie 1 dodatkowe miejsce z drużyn które zajmą miejsce 2.
Tylko nie wiem co liczą punkty czy wygrane w tej klasyfikacji.
Z tym paznokciem to chyba do lekarza musisz iść.Wawo co tak slabo
Co bukmacherka robi z człowiekiem ???? już tam nie było czego obgryzać hahaha ????Z tym paznokciem to chyba do lekarza musisz iść.
ja się uśmiechnąłem nawet pod nosem a przy Sewciu to jestem detalistaMam zgasić? :grin:
Albo zawołać Seweryna?
Wczoraj mu słuchawki za 1000zł padły ???? Ale potem chyba ogarnął.O Jurek wrocil juz do grania na komputerze ????